0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχετε δίκιο ο παραλληλισμός που επιλέξατε δεν υφίσταται, αλλά θα μπορούσατε να είχατε πει οτί ενώ όλοι ξεκινάνε από την ίδια γραμμή ο παλιός έχει τις συμμετοχές του, τα γυμναστήρια του, τα "προσόντα" που δεν έχει ο πρωτάρης. Τέλοςπάντων, μια απάντηση στο ερώτημα μου έχει σκεφτεί κάποιος??Έστω ότι έχουμε νέο διαγωνισμό ασεπ....υπάρχει κάποιος με πετυχημένους διαγωνισμούς ασεπ και πολλά χρόνια προϋπηρεσίας και ένας νέος....δίνουν και οι 2 σε νέο Ασέπ.....ΠΟΣΟ καλύτερα πρέπει να γράψει άραγε ένας νέος για να προηγηθεί? Πόσο κοστολογείται εσείς τα προσόντα του παλιού?
Προσωπικα δεν είχα καμία ενημέρωση και από κανέναν.Και επίσης προσωπικά θα κανω ό,τι περνάει από το χέρι μου με σειρά 700+ να διοριστώ.Πριν 1,5 χρόνο εκανα την προσφυγή ,δεν το θυμήθηκα τωρά.Όπως εχει ο 2000 σειρα δικαίωμα να διοριστεί το ιδιο δικαίωμα εχω και εγώ.
Εγώ προσωπικά ευχαριστώ τον εαυτό μου και όχι τους ασεπίτες του 2008 στους οποίους ανήκω γιατι ανήκω και στους ασεπίτες του 4 και του 6 επίσης οι οποίοι με βοήθησαν να δουλεψω ως ωρομίσθια για 2 χρόνια και ως αναπληρωτρια τα επόμενα.Τιποτα αλλο απο μενα.Καλό βραδυ.
Υπάρχουμε κι εμείς οι ασεπίτες του 04 κι 06 που πήγαμε για έφεση στο στε.Μη μας ξεχνάτε. Πρόκειται για την ίδια αδικία.Τίποτα δεν τελείωσε!!!!!
Είσαι σε λάθος νήμα