0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το δίκαιο και το ηθικό θα ήταν το υπουργείο να διορίσει με τη σειρά επιτυχίας τους αμέσως επόμενους χωρίς προσφυγές και δικαστήρια
Συμφωνω οτι πρεπει να διοριστειτε.ομως πχ εγω σε σχολειο δε δουλευα αλλα το εμαθα για τις προσφυγες..δεν περιμενα καποιο συναδελφο να μου το πει..ο καθενας ειναι υπευθυνος αμα κατι τον ενδιαφερει να το ψαξει.. Απο την αλλη υπονουμενα του τυπου δε θα επιτρεψω να διοριστει καποιος κ να μεινω εγω απεξω που χω θεση 700 η να περιμενετε ολοι να γινει το δικο μου δικαστηριο η δεν ξερω κι εγω τι καθε αλλο απο δικαιο ορθο συναδελφικο και ηθικο ειναι... Κανετε λοιπον οτι πιστευετε κι οταν κι αν ερθει η ωρα σας διοριζεστε κι εσεις..εμεις δεν ευθυνομαστε σε κατι..
Μα έχουμε ήδη προσφύγει εδω και εναμιση χρόνο οταν το πληροφορηθήκαμε.Προσωπικά οταν το πληροφορήθηκα παρακίνησα κι αλλους.Μάλλον οι συνάδελφοι που βρίσκονται εκτός σχολείων -στα οποία ειρήσθω εν παρόδω βρεθήκαμε με τα μόρια του ΑΣΕΠ του 6-δεν έχουν αντιληφθεί τις "συναδελφικές" χειρονομίες εντός των σχολείων....
Μα αν είναι να γίνουν κάποιοι διορισμοί έτσι θα γίνουν.
Όλοι οι ασεπίτες πρέπει να βρισκονται στα σχολεία τουλαχιστον ως αναπληρωτές.Έχω 3 ασεπ στην πλάτη με κόπο και αίμα.Ευχομαι δικαιωση για όλους τους ασεπίτες,εμπρόθεσμους,εκπρόθεσμους και δεν ξερω τι άλλο.