0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στη σελίδα 213 σύμφωνα με τα γραφόμενα του geokom οι διορισμοί λοιπών κατηγοριών στον κλάδο ΠΕ60 ήταν 618 εκπαιδευτικοί. Αν δεν κάνω λάθος σταματησε στο 617 απ τον πίνακα του ασεπ. Εγώ που έχω σειρά 1200 θα "είμαι μέσα" η τσάμπα χάρηκα για την απόφαση του δεα??
Νομίζω ότι γίνεται μία σύγχυση. Το υπουργείο δεν απονέμει δικαιοσύνη άλλωστε αυτό είναι ο παραβάτης, ο παράνομος στη δική μας περίπτωση. Δυστυχώς όμως έχει νομοθετική και εκτελεστική εξουσία. Αν το υπουργείο πράττει νόμιμα, αυτό θα το κρίνει το δικαστήριο. Γι αυτό ρωτώ τι αποφάσισε η δικαιοσύνη σε παρόμοιες περιπτώσεις εφόσον έχουν εκδικαστεί ήδη. Peponaki και αυτό που λες δεν αποτελεί νόμιμο κριτήριο διότι είναι ενέργεια της διοίκησης (δυστυχώς) και όχι ετυμηγορία της δικαιοσύνης. Δεν σημαίνει δηλαδή ότι ήταν νόμιμο να προσλάβει κάποιον επιτυχόντα που δικαιώθηκε ενώ ήταν στην 2000. Το τελευταίο συνέβει με ένα φυσικό πριν 3-4 χρόνια!
Συμφωνω! Σωστα τα οσα λες! Δεν ηταν βεβαια με εναν ουτε με δυο φυσικους ουτε πριν 4 χρονια. Μεσα στο 2016 και 2017 ειδα αποφασεις φυσικων και φιλολογων και η τελευταια νοεμβριος 2017 αγγλικων νουμερα 1500-1700 με 228 διοριστεους!!! Τι στο καλο εγινε σε αυτες τις περιπτωσεις!
Επίσης, αναρωτιέμαι αν αφαιρούν κόσμου που έχουν πάρει ή έχει αρνηθεί από εδώ: https://xenesglosses.eu/2018/05/synechizontai-diorismoi-ton-ekpaideftikon-apo-ton-asep-2008/
Δεν είναι καθόλου άλλη κατηγορία!!!! Αφορά τους ίδιους ακριβώς πίνακες.