0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ανέτα σε πμ μου ανέφερες ότι είσαι σε διαφορετικό δικηγόρο απ' ότι είμαι εγώ και ίσως και οι περισσότεροι δικαιωθέντες. Απορώ γιατί προσπαθείς να απαξιώσεις την πληροφόρηση που έχουμε από τον δικηγόρο μας αφού δεν γνωρίζεις το περιεχόμενό της. Ή είσαι από την φύση σου απαισιόδοξη (πράγμα που είναι κατανοητό), ή είσαι σε ομάδα ατόμων που προσπαθούν να δώσουν γραμμη υποχώρησης και ενδοτικότητας.Οι περισσότεροι από μας δεν πρόκειται να αφήσουμε τίποτα να πέσει κάτω από τα διεκδικούμενα. Θα φανούμε το ίδιο ανάλγητοι χωρίς να νοιαστούμε για πολιτικές καριέρες όσων αυτή τη στιγμή παίζουν αισχρά παιχνίδια εις βάρος μας.
Έχει η Ελλάδα αριστερά;Καλά ξημερώματα...
Το θέμα πρέπει να δημοσιοποιηθεί και να πάρει διαστάσεις. Όσο τα λέμε μεταξύ μας, αυτοί διόλου δεν πιέζονται. Το μόνο που φοβούνται και τους επηρεάζει είναι η δημοσιότητα. Αν μπορέσουμε να το πετύχουμε αυτό, θα κερδίσουμε και το παιχνίδι.
Πλάκα μας κάνεις;;;
ο υπουργός το είχε πει δημόσια ότι θα διορίσουν τους δικαιωθέντες δικαστικά γιατί δε μπορούν αλλιώς...τι άλλαξε? ποιοι τον πίεσαν? ποιοι'' καλοί '' συνάδελφοι τον πίεσαν? πετάξτε και εσείς μπογιές , ανεβείτε και εσείς στα κάγκελα...ξυπνήστε!!!!! και ναι ο ΣΚΑΙ θα κάνει τη καλύτερη δουλειά , στα μαχαίρια είναι με τη κυβέρνησηξυπνήστε!!
Οκ επιλογή μας σίγουρα.Δε θα επαναληφθεί όμως!!!!!
Εντάξει, αυτό με τις ποινικές ευθύνες είναι γνωστού δικηγορικού γραφείου και είναι αστειότατο. Είναι αυτό που λένε "τι παραπάνω να τους δώσω για να φανώ". Παντελώς κενό ουσίας - δεν πρόκειται ποτέ να γίνει κάτι τέτοιο και το ξέρει και ο ίδιος. Άλλωστε δεν έχει χρησιμοποιήσει την ίδια τακτική με όλους. Κατά τα άλλα συμφωνώ.