0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
gauskeh εσύ μιλάς για το 60 - 40 αει - τει το οποίο δεν έχει καμία σχέση. Νομίζω είναι λογικό κάποιος ΠΕ19 μπορεί να διεκδικήσει θέση με βάση τους διορισθέντες ΠΕ19 από 40% και όχι τους ΠΕ20.marias είπες με παράδειγμα (θέση 98) πως κάποιος μπορεί να έχει έννομο συμφέρον. Εγώ ρώτησα άλλο πράγμα. Εγώ για παράδειγμα διορίστηκα σε χρονιά με το 40% όπου δεν υπήρχαν επιτυχόντες του ασεπ και αδιόριστοι. Μπορεί κάποιος να επικαλεστεί το διορισμό μου ο οποίος είναι επιτυχών του ασεπ 6 χρόνια αργότερα;
Στον σύνδεσμο:http://clubs.pathfinder.gr/asep/424539υπάρχουν τα παρακάτω αρχεία:ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ 16ΜΗΝΟΥ & 30ΜΗΝΟΥ (2 αρχεία)• Διορισμοί 30ΜΗΝΟΥ [όλοι οι κλάδοι, όλα τα ονόματα] (1-8-2005)• Διορισμοί & εγκύκλιος 16ΜΗΝΟΥ (2003)ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΜΟΝΙΜΩΝ 2005-2006 (1 αρχεία)ΤΑ ΦΕΚ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ Δ/
Τους διορισθέντες από ειδικές κατηγορίες (πολύτεκνους κλπ) καθώς επίσης και τους θεοσεβούμενους καθηγητές των εκκλησιαστικών τους υπολογίζουμε μέσα σε αυτούς που πιθανώς μας στέρησαν τον διορισμό;
Κ . Κοτσιφακη. Την αποφαση για τους διορισμους του ΣΤΕ την ειδατε? Που κρινει ολους τους διορισμους παρανομους των εκπαιδευτικων απο το 2001 και μετα. Σε αυτο εχετε να σχολιασετε κατι? Η ολμε πως θα διαφυλαξει τα νομιμα δικαιωματα των ηδη διορισμενων με προυπηρεσια που την παρασκευη εγινε μαζικη προσφυγη για ανακληση διορισμων απο το 2006 και μετα καθηγητων που διοριστηκαν με προυπηρεσια στηριζομενοι στην αποφαση του ΣΤΕΧθες στις 11:54 π.μ. · Τροποποιήθηκε · Μου αρέσει! · 1Θέμης Κοτσιφάκης εννοείτε ότι θα κάνουμε ότι χρειάζεται για να μην έχει κανένας συνάδελφος θέμα23 ώρες · Μου αρέσει!Areti Klimentidou όσο κάνατε και για του εναπομείναντες του 30μηνου....22 ώρες · Μου αρέσει!Eleni Xristoy Μακαρι συναδελφε. Γιατι θα 2χουνε θεμα ολοι. Δεν ξερω αν το εχετε καταλαβει αλλα θιγονται και τοποθετησεις - οργανικες. Καποιοι ειχαν προειδοποιησει την ολμε για αυτο που επερχεται και τοτε η διοικηση της ολμε ειχε πει δεβ θα γινει τιποτα. Σας ενημερωνω οτι συναδελφοι που ειναι σε σειρα επιτυχιας στον ασεπ προσφυγανε ηδη δικαστικα.16 ώρες · Μου αρέσει!Eleni Xristoy Επισης ειναι στη μεση οι διορισμοι του 40% εχουνε μεινει 200 ατομα για να διοριστουνε. Αυτοι τωρα στον Καιαδα?
gauskeh εσύ μιλάς για το 60 - 40 αει - τει το οποίο δεν έχει καμία σχέση. Νομίζω είναι λογικό κάποιος ΠΕ19 μπορεί να διεκδικήσει θέση με βάση τους διορισθέντες ΠΕ19 από 40% και όχι τους ΠΕ20.
https://www.facebook.com/thekotsi?fref=ts
εγινε μαζικη προσφυγη για ανακληση διορισμων απο το 2006 και μετα καθηγητων που διοριστηκαν με προυπηρεσια στηριζομενοι στην αποφαση του ΣΤΕ