0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να περιμένουμε βρε παιδιά τι θα γίνει !! Γιατί δεν έχουν βγάλει στη δημοσιότητα κάποια από τις αποφάσεις αυτών που δικαιώθηκαν να τις δούμε ;
Θα το πω μια φορά ακόμα και τέλος. Δεν κάνω υπαινιγμούς, δεν απειλώ, δεν εύχομαι να απολυθεί κανείς. Θα το καταλάβεις;Δεν γράφω άλλο...τζάμπα γράφω, γιατί άλλα λέω κι άλλα καταλαβαίνουν!
Μπορεί κάποιος άλλος που προσέφυγε με κάποιον άλλον δικηγόρο να μου στείλει σε πμ το όνομα του δικηγόρου του? Θέλω να καταθέσω κι εγώ προσφυγή, αλλά ο Χατζηφώτης δεν σηκώνει τα τηλέφωνα, οπότε υποθέτω δε θέλει άλλη πελατεία.
Φανταζομαι οτι απο σημερα θα ειναι ανοιχτο το γραφειο...κυριως απογευμα τα σηκωνουνε.
Όσοι έχουν το δίκιο με το μέρος τους και προσδοκούν επιτέλους ΔΙΚΑΙΩΣΗ μια χαρά σε καταλαβαίνουν, συνέχισε γιατί την κρίση σου την χρειαζόμαστε. Όσοι αντιλαμβάνονται ότι ήρθε η ώρα να ξεχωρίσει η ήρα απ' το στάρι, και κατά βάθος γνωρίζουν ότι απειλούνται από την εφαρμογή της νομιμότητας, πρόβλημά τους. Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα.
Ευχαριστώ morgan.Χαίρομαι που όλο και περισσότεροι αντιλαμβάνονται τι γίνεται πραγματικά. Όταν έχω κάτι ουσιαστικό να γράψω, θα το γράφω.Αλλά δεν χρειάζεται να προσπαθώ να πείσω το κάθε νέο μέλος στο φόρουμ, ποιος είμαι και αν έχω καλές προθέσεις...Φυσικά για τα πράγματα που δεν μπορούν να γραφούν δημόσια, μπορούμε να χρησιμοποιούμε τα προσωπικά μηνύματα.Εύχομαι να υπάρξει θετική ανταπόκριση του υπουργείου στις προσφυγές σας και να είστε σύντομα διορισμένοι.
Ειναι γνωστο αλλωστε πως ο καθε τελευταιος φαντασιωνεται πως ειναι ... αριστος.