0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γιατί σου ξέφυγε μια σημαντική λεπτομέρεια στην απόφαση:Δε θα μπορούσαν το 2011 να χτυπήσουν διορισμούς του ΑΣΕΠ του 2006. Χτύπησαν λοιπόν διορισμούς που έγιναν το 2011, που ήταν του ΑΣΕΠ 2008. Άρα ΜΟΝΟ επιτυχούσες του 2008 θα μπορούσαν να δικαιωθούν.
Καλημέρα. Είμαι επιτυχούσα στον ασεπ του 2008 με σειρά 130 από την τελευταία που διόρισαν αλλά δεν έχω προσφύγει δικάστικά γιατί δεν είχα ιδέα για όλα αυτά μέχρι πριν λίγο καιρό. Έχει νόημα να κάνω κάτι τώρα ή πρέπει να περιμένω τις αποφάσεις; Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Άρα λοιπόν αναμένουμε τις αποφάσεις..Ας ελπίσουμε οτι θα έχουμε σύντομα νέα.
Αυτή η υπόθεση με τις 5 φιλολόγους (αλλά και τον περασμένο Νοέμβριο με τους φυσικούς) μου φαίνεται κάπως "περίεργη" και θα παρακαλούσα τον trust no one (που φαίνεται να γνωρίζει την υπόθεση) να απαντήσει:Πως μπόρεσαν να μετατρέψουν το δικόγραφο? και ενώ το 2011 ζητούσαν να διοριστούν ως 24μηνίτες, τελικά να διορίζονται σήμερα ως επιτυχόντες του ΑΣΕΠ; Ένα από τα επιχειρήματα του υπουργείου που αρνείται τους διορισμούς των επιτυχόντων είναι το εκπρόθεσμο... Δηλαδή αυτοί που προσέφυγαν εμπρόθεσμα για άλλο λόγο (24μηνο) θεωρείται πως η προσφυγή τους ήταν εμπρόθεσμη για να διοριστούν ως επιτυχόντες του ΑΣΕΠ του 2008;