0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σίγουρα υπάρχει όριο κ νομίζω είναι μέχρι 8 ώρες κ όχι 10. Τώρα, υπό ποιες συνθήκες εγκρίθηκαν οι 12 ώρες, δεν ξέρω...
Υπάρχει η δυνατότητα να δοθούν παραπάνω αν δεν υπάρχει άλλος υποψήφιος. Χρειάζεται όμως ολόκληρη γραφειοκρατική διαδικασία απο τον/την Διιευθυντή/ντρια του ΙΕΚ οπότε το αποφεύγουν μέχρι εκεί που δεν πάει. Πρακτικά δεν το έχω δει ποτέ να γίνεται.
Τελικά υπάρχει όριο για τις ώρες σε ΙΕΚ και ΣΔΕ 10 ωρών για τους μόνιμους; Στην διεύθυνση μου είπαν ναι και δύο συνάδελφοί μου είπαν ότι πέρυσι τους ενέκριναν 12 ώρες την εβδομάδα.. τι ισχύει τελικά ;
Μπορεί κάποιος να πάρει 8 ώρες σαεκ και 10 ώρες σδε; Επειδή ψάχνω να το βρω και δεν το βρίσκω, υπάρχει όριο για έως 10 ώρες σε όλες τις δομές του ινεδινιμ;
Εάν το ποσό των πρόσθετων αποδοχών από την άσκηση ιδιωτικού έργου με αμοιβή υπερβαίνει ανά μήνα το σύνολο των μηνιαίων αποδοχών της θέσης του εκπαιδευτικού:1. Ισχύει πως το ΠΥΣΔΕ θα απορρίψει την αίτηση άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου?2. Εάν ναι, τί γίνεται σε αυτή την περίπτωση με τα δεδουλευμένα που έχει να λαμβάνει ο εκπαιδευτικός από την δεύτερη εργασία του από την ημερομηνία της αίτησης προς το ΠΥΣΔΕ έως την ημερομηνία της απορριπτικής απόφασης? Θα πρέπει να πληρωθούν οι δεδουλευμένες απολαβές του, ή όχι, ίσως με το αιτιολογικό πως υπερβαίνουν τις μηνιαίες αποδοχές της οργανικής θέσης του εκπαιδευτικού?Είχε κανείς συνάδελφος εμπειρία από μια τέτοια περίπτωση?
Kαλησπέρα, αδεια άσκησης ιδιωτικου έργου για πλήρη απασχόληση κατα τη διάρκεια άδειας ανευ αποδοχων τελικά εγκρίνουν; Η παει ανάλογα με το ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ;