0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σήμερα που πέρασα από πρωτοβάθμια Καρδίτσας, ρώτησα από περιέργεια αν υπάρχει πιθανότητα να πάρουμε χρήματα σύντομα και μου απάντησε η προϊσταμένη-προς μεγάλη μου έκπληξη!!!- ότι έχουν στείλει τα χαρτιά για Σεπτέμβριο, σε λίγες μέρες στέλνουν και για Οκτώβριο, οπότε σου λέει θα δούμε σύντομα χρήματα στο λογαριασμό μας!!!ουάου, ε?
Παράθεση από: temi_pe20 στις Νοεμβρίου 07, 2008, 06:14:28 pmΣήμερα που πέρασα από πρωτοβάθμια Καρδίτσας, ρώτησα από περιέργεια αν υπάρχει πιθανότητα να πάρουμε χρήματα σύντομα και μου απάντησε η προϊσταμένη-προς μεγάλη μου έκπληξη!!!- ότι έχουν στείλει τα χαρτιά για Σεπτέμβριο, σε λίγες μέρες στέλνουν και για Οκτώβριο, οπότε σου λέει θα δούμε σύντομα χρήματα στο λογαριασμό μας!!!ουάου, ε? Μήπως εννοούσε απλά ότι στείλανε τις ώρες που αντιστοιχούν σε κάθε εκπαιδευτικό, που είναι μια διαδικασία που γίνεται κάθε μήνα, αλλά πρακτικά δε σημαίνει και άμεση πληρωμή αυτό,μακάρι όμως ναναι όπως τα λες! Από την εμπειρία μου πέρυσι και πρόπερσι μέχρι τα Χριστούγεννα είχαν πληρώσει μόνο τον Σεπτέμβριο..
Ο νομός Ροδόπης πλήρωσε ωρομίσθιους πρωϊνούς για τον μήνα Σεπτέμβριο.Πας πρώτα στο δημόσιο ταμείο παίρνει το ποσό.Πηγαίνεις στο ΙΚΑ και πληρώνεις το ΙΚΑ, που αντιστοιχεί, όπως γράφεται στο σχετικό χαρτί.Ξαναπηγαίνεις στο δημόσιο ταμείο με την απόδειξη ότι πλήρωσες το ΙΚΑ του εργοδότη.Κρατάς τα υπόλοιπα χρήματα και φεύγεις.Αυτά.
Παίδες έχει πληρωθεί κανείς από ΣΔΕ φέτος?? Last year πλήρωναν κανονικά κάθε μήνα μόλις έστελνε τις ώρες ο διευθυντής...και έχει μήπως να κάνει που πλέον το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από ΕΣΠΑ??