0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα, άδεια εξετάσεων δύο ημερών δικαιούμαστε κ για εξετάσεις μεταπτυχιακού που γίνονται με ηλεκτρονικό τρόπο, έτσι;
Έχω μπερδευτεί με τις αναρρωτικές. Αναπληρώτρια είμαι κι εγώ, πλήρους ωραρίου. Ως τώρα έχω πάρει 3 + 1 + 3 με χαρτί γιατρού. Έχω ξεπεράσει κάποιο όριο;2ον ξέρω ότι δεν επιτρέπονται άλλες άδειες λόγω εκλογών. Μετά τις εκλογές θα μπορούμε να πάρουμε άδεια ή έχει γίνει η ανάκληση μέχρι το τέλος της χρονιάς;
Ευχαριστώ για την απάντηση, μκ3 είμαι
Η άδεια παρακολούθησης σχολικής επίδοσης είναι μέχρι 4 μέρες για ένα τέκνο και 6 για δύο, αν είναι σε διαφορετικές βαθμίδες;Επίσης οι μέρες αυτές αθροίζονται ανά σχολικό έτος ή ημερολογιακό; Έχω την εντύπωση πως ισχύει το δεύτερο αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Καλησπέρα σας. Όσον αφορά τις άδειες των μόνιμων…αν πάρει κανείς την Παρασκευή μια μονοήμερη αναρρωτική λόγω αδιαθεσίας (με υπεύθυνη δήλωση), και στη συνέχεια πάρει, με χαρτί γιατρού, από Τρίτη ως Παρασκευή (άλλες τέσσερεις ημέρες δηλαδή), ενώ όμως η Δευτέρα είναι αργία (Αγίου Πνεύματος), ο αριθμός των ημερών ποιος θα θεωρηθεί πως είναι;4+1=5;Ή μετράει και το ΣΚ;Ευχαριστώ πολύ.