0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και όσον αφορά την προϋπηρεσία για να γίνει πραγματικά αναγωγή στην πρωτοβάθμια πρέπει να μετρηθούν και οι λιγότερες ώρες διδασκαλίας που έχετε. Και επειδή αγαπάω πολύ τα μαθηματικά έχουμε και λέμε.24 ώρες διδασκαλίας η Πρωτ την εβδομαδ 21 ώρες διδασκαλι η Δευτ = μείων 3 ώρες * 4 εβδομ = 12 ώρες λιγότερες το μήνα * 10 μήνες το χρόνο = 120 ώρες λιγότερες το χρόνο. Αν κάποιος έχει 12 χρόνια προυπηρεσία έχουν 120 * 12 χρόνια =1440 /24 = 60 εβδομάδες περίπου 1 1/2 χρόνια λιγότερα προυπηρεσία.Άρα ένας δευτεροβάθμιος με 12 χρόνια προϋπηρεσία έχει 1 1/2 χρόνο λιγότερες διδακτικές ώρες βάση νόμου (χωρίς να βάλω τις λαμογιές που αναφέρω παραπάνω) ΑΥΤΗ ΕΊΝΑΙ ΕΞΙΣΟΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ.
Εγώ θα πρότεινα επίσης να αφαιρεθούν τα καλοκαίρια και τα Σαββατοκύριακα.Οι "θεσμοί" αναζητούν καινούργιους συνεργάτες, κανε μια αίτηση!! Να υποβάλεις επίσης την ρηξικέλευθη πρόταση σου στο ΥΠΑΙΘ, όπως προφανώς κάνεις και με τι άλλες.
Kαλή Ανάσταση συνάδελφοι ας χαμηλώσουμε τους τόνους... μέρες που έρχονταιΑγαπητέ Λέοντα μην παρεκτρέπεσαι....υπάρχουν και άλλοι που παίζουν μπάλα τώρα....που δεν τους είχες υπολογίσει και που οι αλήθειες τους ενοχλούν....πρέπει να βγούμε όλοι στο φως μακριά από τα σκοτάδια της ζούγκλας...
Η πρωτοβαθμια τελειωνει 20 ιουνιου κ η βθμια 30. Περυσι μαλιστα πηγε μεχρι 5/7. Παρολα αυτα θεωρω μικροπρεπειες να μετραμε ωρες γιατι ο σωστος εκπαιδευτικος εχει καθησει σιγουρα πολυ παραπανω απο το ωραριο του σχολειο. Επισης σου παραθεσα κ παραπανω για τα μορια αλλα ασχολουσανα με τον Νομιμο... κ γενικως κ στα σχολεια ετσι κανουν καποιοι κ μας σερνουν τι μας σερνουν κ καλα μας κανουν!!!
Για να λέγεστε συνάδελφος α/θμιος πρέπει να γυρίσεις από εκεί που ήρθες και να παραδόσεις την καρέκλα της α/θμιας πρώτα που άρπαξες από τα μαλλιά κάτι που δεν είναι μακριά ,θα γίνει μέχρι τέλη Μαΐου. Επίσης η προϋπηρεσία στην α/θμια έχει αποκτηθεί με παρουσίες καθημερνές με 2000 ευρύ έξοδα μηνιαίως και όχι όπως της β/θμιας δια αλληλογραφίας από μακριιά. Αφού πλεονάζεις που να σε βάλω εδώ, πήγαινε σπίτι σου και αν σε χρειαστώ θα σε τηλεφ. Αυτή είναι η προϋπηρεσία της
Έξεστι Κλαζομενίοις ασχημονείν!!Πετάξου μέχρι το ΥΠΑΙΘ να εισηγηθείς μέτρα!!!
Για να μην μπω στη διαδικασία να μετράω πόσες ώρες και πόσους μήνες δουλεύει κάθε βαθμίδα και αρχίσουμε τις αναγωγές για να υπολογίσουμε την προϋπηρεσία (μου κάνει εντύπωση και μόνο που κάποιος σκέφτηκε να το αναφέρει...) να πω απλά τι μου είπε φίλη που εργάζεται στα γραφεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας της πόλης μου.Μου είπε επί λέξη οτι τρέχουν για ανάκληση μετάταξης πάρα πολλοί.Και μου τόνισε οτι δεν είναι μόνο εκπαιδευτικοί που μετατάχθηκαν από το ίδιο Πυσδε(οπότε δεν έχουν και πολλά να χάσουν) αλλά και από μακρινά Πυσδε.Και ο λόγος;;;;Δεν αντέχουν τη νοοτροπία των συναδέλφων της πρωτοβάθμιας και το γενικότερο κλίμα.Παλιά αυτά τα λέγαμε για τους δασκάλους. Τώρα το πρόβλημα το δημιουργούν οι ειδικότητες. Κολλητικό...