0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τελικά δεν έχουν ξεσηκωθεί μόνο οι "αδικημένοι" συνάδελφοι που πήραν "υποχρεωτικά" μετάταξη.. http://www.alfavita.gr/arthron/%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF-%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%84%CE%AE%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%80%CE%B5-%CE%BB%CE%AC%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%80%CF%8C%CF%84%CE%B5-%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B9%CF%83%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%B1%CF%82
Γιατί προφανώς ακόμα δεν καταλάβατε ότι …ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝ
Το θέμα είναι να μάθουμε τι ακριβώς ειπώθηκε στη σημερινή συνάντηση, για να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα. Θα βγάλουν κάποιο Δελτίο Τύπου; Έχει κανένας πληροφορίες σχετικά;
Ότι θα καλέσουν μερικούς από το φόρουμ για να αποφασίσουν μαζί.
Αν καλέσουν εσένα, την psyxraimia, τον ΝΟΜΙΜΟ και κάποιους άλλους γνωστούς-αγνώστους, την βάψαμε!!!
Μάλλον κάποιοι δεν σηκώνουν ούτε ένα αστείο και εξάπτονται χωρίς λόγο!!! Ας τους δικαιολογήσουμε λόγω των εξελίξεων που τρέχουν και της αβεβαιότητας που νιώθουν...
Όσο αφορά τον ΝΟΜΙΜΟ, εξέφρασε απλά την γνώμη του ,που νομίζει ότι γενικά συμβαδίζει με την πιο πάνω ανάρτηση. Όλους τους θεωρεί συνάδελφους, απλά αν έγραψε μερικά σχολια το έκανε επειδή είδε να αποδίδεται συλλογική ευθύνη σε όσους έκαναν αίτηση. Τα υπόλοιπα τα έχουμε πει 100 φορές. Υγιαίνετε.Υ.Γ. Ενα αστείο είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση.
Αγαπητέ συνάδελφε ΝΟΜΙΜΕ, δεν σε γνωρίζω προσωπικά, αλλά ούτε κι εσύ γνωρίζεις εμένα. Εδώ γράφουμε ανώνυμα τις απόψεις μας και ο καθένας προσπαθεί να υπερασπιστεί το δίκιο του από όποια πλευρά και να βρίσκεται. Δυστυχώς οι τελευταίες ηγεσίες του Υπουργείου με τους χειρισμούς τους και τις διαδικασίες που εμπνεύστηκαν μας έχουν χωρίσει σε δύο στρατόπεδα. Η τελευταία ανακοίνωση για τη συνάντηση ΔΟΕ-ΟΛΜΕ αφήνει πάλι αναπάντητα ερωτήματα και δεν ξεκαθαρίζει το τοπίο. Κανείς δεν ξέρει τις προθέσεις της πολιτικής ηγεσία, αφού αυτή είναι που θα αποφασίσει τελικά ποια θα είναι η λύση στο θέμα των μετατάξεων. Για να πω την αλήθεια, αν και έχω θιχτεί και αδικηθεί από τη διαδικασία των υποχρεωτικών, κάτι που θα με ακολουθεί σε όλη μου την επαγγελματική πορεία, θέλω να δοθεί επιτέλους ένα τέλος σ΄αυτήν την ιστορία και το Υπουργείο να λάβει μια οριστική απόφαση, όποια και να είναι αυτή. Ήλπιζα ότι αυτό θα γίνει σύντομα, γιατί δεν αντέχω άλλο τις αντιπαραθέσεις και όλο αυτό είναι πολύ ψυχοφθόρο. Δυστυχώς διαπιστώνω ότι η οριστική λύση αργεί να έρθει και η ανεύθυνη στάση του Υπουργείου συνεχίζεται.
Συμφωνώ μαζί σου, αλλά θα ήθελα μια ειλικρινή απάντηση, αν μπορείς και αν θέλεις φυσικά. Έχω γράψει κάτι υπερβολικό η παράλογο; Ξέρεις ότι χρονια τώρα υπηρετώ τουλάχιστον σε 3- 4 σχολεία και βλέπω να με "αποκαλούν" βύσμα, χωρίς λόγο; Δεν παραπονουμαι για τις διαθέσεις ενημερωτικά το γράφω Πριν μου απαντήσεις διάβασε σε παρακαλώ όλα τα σχολια μου.( Μπες στο esos και διάβασε την επερώτηση του Βουλευτή Νικολουπουλου. Σε όποια ειδικότητα και αν ανήκεις θα φριξεις.....μεγάλες ιδέες!!)
Μπερδεύεσαι δάσκαλε καμία αβεβαιότητα.ΟΛΑ είναι καθαρά και ξάστερα.