0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν ξέρω ρε παιδιά κ πάλι βγαίνουν πολλά τελικά τα λεφτά....δε μου αρέσει που έχει γίνει εμπόριο η ιστορία...καλύτερα κάτι μέσω πλατφόρμας κ ίντερνετ στην τελική παρά να μπλέκεις με άλλους κ να σου βγαίνουν συνέχεια συν συν συν στα έξοδα....εγώ δε θα τα έδινα τόσα λεφτά για μεταπτυχιακό και μάλιστα των 60 ects....προτιμώ να πάω π.χ Σουηδία για ένα χρόνο να τα δώσω σε διαμονή τα λεφτά-γιατί τα μεταπτυχιακά είναι δωρεάν τα περισσότερα- κ να γνωρίσω κ έναν άλλο πολιτισμό κ γιατί όχι να μείνω κ να δουλέψω κ εκεί παρά να μου μεταφράζουν άλλοι εργασίες για να λέω μετά ότι πήρα μεταπτυχιακό,πήρα τελικά? Με νοιάζει η σε βάθος διατριβή κάπου κ όχι αυτό το πράγμα που επικρατεί....χάσαμε το νόημα και των πτυχίων και όλων...........
όπα χαλάρωσε λίγο..δεν έχω καθόλου τη δυνατότητα για έξω ούτε κ είμαι πλούσια για να πάω στο HARVARD, άνεργη είμαι, κ δεν καταλαβαίνω το επιθετικό ύφος...εννοούσα ότι αν είναι να δώσω τόσα λεφτά για ένα μεταπτυχιακό των 60 ects γιατί να μην το κάνω τζάμπα κ να τα δώσω για διαμονή αυτά σε μια χώρα άλλη δουλεύοντας παράλληλα...κατανοώ ότι δεν μπορούν να φύγουν όλοι απο τη χώρα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι γιαυτό το λόγο θα επιτρέψουμε την εκμετάλλευση.....το αν εκτιμάω ή όχι τη Σουηδία είναι δικό μου θέμα κ δε χρειάζεται να μειώνεις μια άποψη για μια χώρα κ να τα βλέπεις όλα σύμφωνα με την κατάταξη..κάνε όπου θέλεις μεταπτυχιακό όπου νομίζεις καλύτερα εσύ...δε νομίζω να ενόχλησα κανέναν ούτε γκρίνιαξα εξέφρασα την άποψή μου, το να είμαι κατά είναι δικαίωμά μου αυτό!!!!!!! γιατί τόσο κόμπλεξ ρε παιδιά με το τί λέει ο άλλος? αμέσως τσίνισμα...δεν είμαι απο το χώρο της εκπαίδευσης ψυχολόγος είμαι αλλά διαπιστώνω μια απολυτότητα κ μια επιθετικότητα σε κάθε τί διαφορετικό....
το προσέξατε ότι λέει 60 διδ.μονάδες? ε, τι μεταπτυχιακό είναι αυτό??
τελικά εγγράφτηκε κανένας στο μεταπτυχιακό;