0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα! Να ρωτήσω κάτι για τις τοποθετήσεις.. στο νομό που με πήραν εγώ και μια άλλη κοπέλα τοποθετηθήκαμε σε διπλανά χωριά, αυτή επέλεξε 1η γιατί προηγούνταν (λόγω μορίων αλλά κ οικ/κης κατάστασης) εγώ πήρα ότι έμεινε. Και οι 2 μας θα πηγαίναμε να καλύψουμε θέσεις μόνιμων νηπ/γων που θα έπαιρναν απόσπαση εντός του νομού. Η δική μου την πήρε κανονικά αλλά η δική της το μετάνοιωσε γιατί έμαθε ότι η θέση που ήθελε θα ήταν μόνο για έναν μήνα. Ενώ λοιπόν ξεκινήσαμε από χθες να πηγαίνουμε στα σχολεία, κάναμε ανάληψη υπηρεσίας κλπ έστειλαν την αναπληρώτρια στη θέση του ενός μήνα που προοριζόταν για τη μόνιμη. Την ρώτησαν μάλιστα αν θα ήθελε να έρθει αυτή στο σχολείο που τοποθετήθηκα και να πάω εγώ στη δική της θέση (προσωρινά για έναν μήνα σ'εκείνο το σχολείο και μετά όπου προκύψει κενό).Ρωτάω λοιπόν ενώ έχουμε υπογράψει, έχουμε τοποθετηθεί μπορούν να μας αλλάξουν σχολεία εφόσον είμαστε και οι δυο αναπληρώτριες???
Ναι, αντε να γινει για να φευγειςΟσο για το εναλλαξ ωραριο (που δεν ισχυει πια): "Κάθε τμήμα Ολοήμερου Προγράμματος στελεχώνεται από δύο νηπιαγωγούς. Η επιλογή και η ανάθεση ωραρίου γίνεται με ομόφωνη απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων"Η συγκεκριμενη παραγραφος αντικατεστησε την περιβοητη εναλλαγη. Οποτε τελος η εναλλαγη. Απο την αρχη της χρονιας γινεται μονιμη αναθεση ωραριου. Καλο ειναι να ενημερωνονται που και που καποιες βολεμενες αναπληρωτριες που το μονο που κανουν ειναι να κατηγορουν
Όχι Β. Ελλάδα αλλά έγιναν έτσι όπως τα είπα, ότι δλδ η κοπέλα προηγείται αλλά (αυτή επέλεξε πρώτη) υπογράψαμε, τοποθετηθήκαμε, αναλάβαμε υπηρεσία. Τι μπορεί να γίνει τώρα?
κανονικα εγιναν οι τοποθετησεις και δεν μπορουν να το κανουν τυπικα αλλα ουσιαστικα μπορουν να κανουν οτι θελουν αφου ειμαστε αναπληρωτριες και συμπληρωνουμε κενα.αν οι κοπελα το ζητησει ή κανει αιτηση βελτιωσης λογω οτι το δηλωσε και ηταν πχ δευτερη επιλογη της αφου η πρωτη δεν ισχυε μπορουν να την τοποθετησουν στο δικο σου αφου προηγειται εχει αυτο το δικαιωμα ο αναπληρωτης οταν υπαρχουν ατομα που ειναι πισω απ αυτον .αυτα αν οι διευθυντες εκπαιδευσης τηρουν τα προβλεπομενα γιατι υπαρχουν πολλες εναλλαγες
Σε εμάς δεν ανακατεύτηκε καθόλου ο διευθυντής μας έδωσε 4 κενά και είπε να τα βρούμε μεταξύ μας και να δηλώσουμε όλες από 1 νηπιαγωγείο. Τα βρήκαμε, και όλες είχαμε από μία επιλογή!! Ήμουνα μπροστά όταν υπογράψαμε ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΔΗΛΩΜΕΝΟ!!!!
Καποιο νεο συναδερφισσες για το ωραριο?Εμενα απο ΠΥΣΠΕ μουειπαν οτι δεν προσληφθηκαμε αποκλειστικα για 1145 -15.45 Αλλα μετα απο συννενοηση γινεται και εναλλαξ.
fan τι εγινε τελικά με το θέμα σου με τα σχολεία??