*

Αποστολέας Θέμα: Ανάληψη υπηρεσίας Νηπιαγωγων Δ φασης  (Αναγνώστηκε 47095 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος raniasop

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
Απ: Ανάληψη υπηρεσίας νηπιαγωγων δ φασης
« Απάντηση #56 στις: Οκτώβριος 23, 2013, 08:15:19 μμ »
Καλησπέρα! Να ρωτήσω κάτι για τις τοποθετήσεις.. στο νομό που με πήραν εγώ και μια άλλη κοπέλα τοποθετηθήκαμε σε διπλανά χωριά, αυτή επέλεξε 1η γιατί προηγούνταν (λόγω μορίων αλλά κ οικ/κης κατάστασης) εγώ πήρα ότι έμεινε. Και οι 2 μας θα πηγαίναμε να καλύψουμε θέσεις μόνιμων νηπ/γων που θα έπαιρναν απόσπαση εντός του νομού. Η δική μου την πήρε κανονικά αλλά η δική της το μετάνοιωσε γιατί έμαθε ότι η θέση που ήθελε θα ήταν μόνο για έναν μήνα. Ενώ λοιπόν ξεκινήσαμε από χθες να πηγαίνουμε στα σχολεία, κάναμε ανάληψη υπηρεσίας κλπ έστειλαν την αναπληρώτρια στη θέση του ενός μήνα που προοριζόταν για τη μόνιμη. Την ρώτησαν μάλιστα αν θα ήθελε να έρθει αυτή στο σχολείο που τοποθετήθηκα και να πάω εγώ στη δική της θέση (προσωρινά για έναν μήνα σ'εκείνο το σχολείο και μετά όπου προκύψει κενό).
Ρωτάω λοιπόν ενώ έχουμε υπογράψει, έχουμε τοποθετηθεί μπορούν να μας αλλάξουν σχολεία εφόσον είμαστε και οι δυο αναπληρώτριες???   

Που τοποθετήθηκες βρε;Στο Λασίθι;Γιατί εκεί γίνονται αυτά τα κουλά.Μόλις μίλαγα με πρώην συνάδελφο που μου περιέγραφε ίδιο σκηνικό και σκέφτηκα μήπως είσαι η δεύτερη συνάδελφος.Εκείνη προηγείται λόγω κοιν.κριτηρίων.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 05:27:17 »

Αποσυνδεδεμένος fan_

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Οκτώβριος 23, 2013, 08:18:49 μμ »
Όχι Β. Ελλάδα αλλά έγιναν έτσι όπως τα είπα, ότι δλδ η κοπέλα προηγείται αλλά (αυτή επέλεξε πρώτη) υπογράψαμε, τοποθετηθήκαμε, αναλάβαμε υπηρεσία. Τι μπορεί να γίνει τώρα?

« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 23, 2013, 08:36:32 μμ από fan_ »

Αποσυνδεδεμένος kbotzo

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Οκτώβριος 23, 2013, 08:58:14 μμ »
Ναι, αντε να γινει για να φευγεις
Οσο για το εναλλαξ ωραριο (που δεν ισχυει πια):  "Κάθε τμήμα Ολοήμερου Προγράμματος στελεχώνεται από δύο νηπιαγωγούς. Η επιλογή και η ανάθεση ωραρίου γίνεται με ομόφωνη απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων"

Η συγκεκριμενη παραγραφος αντικατεστησε την περιβοητη εναλλαγη. Οποτε τελος η εναλλαγη. Απο την αρχη της χρονιας γινεται μονιμη αναθεση ωραριου. Καλο ειναι να ενημερωνονται που και που καποιες βολεμενες αναπληρωτριες που το μονο που κανουν ειναι να κατηγορουν
   αυτο αναφερεται στη λειτουργια του ολοημερου.οκ.μιλα να το πω απλα(οπως το ερμηνευω εγω) για ΟΜΟΦΩΝΗ αποφαση του συλλογου ο οποιος αποτελειτε και απο την αναπληρωτρια δ φασης!

Αποσυνδεδεμένος zael

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Οκτώβριος 23, 2013, 10:10:24 μμ »
Όχι Β. Ελλάδα αλλά έγιναν έτσι όπως τα είπα, ότι δλδ η κοπέλα προηγείται αλλά (αυτή επέλεξε πρώτη) υπογράψαμε, τοποθετηθήκαμε, αναλάβαμε υπηρεσία. Τι μπορεί να γίνει τώρα?

Κανονικά πρέπει να ξαναγίνει Πυσπε να ξανά βγουν τα κενα ακριβώς και να ξανά κάνετε αίτηση  τοποθέτησης . Μου είχε τύχει και εμένα πέρσι. Με βάλανε σε σχολείο που το κενό του ήταν μέχρι τα xριστουγεννα αλλα δεν είχαν δηλώσει οτι ήταν μέχρι τότε γιατί μπερδεύτηκε το Πυσπε, και εγώ το δήλωσα πιστεύοντας οτι θα ειναι μέχρι τέλος. Τελικά τους είπα οτι δεν με πειράζει να μείνω στη διάθεση γιατί το σχολείο ήταν μακριά και είχα πρόβλημα με τα παιδιά μου το πρωί.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 05:27:17 »

Αποσυνδεδεμένος petam

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Οκτώβριος 23, 2013, 10:37:47 μμ »

κανονικα εγιναν οι τοποθετησεις και δεν μπορουν να το κανουν τυπικα αλλα ουσιαστικα μπορουν να κανουν οτι θελουν αφου ειμαστε αναπληρωτριες και συμπληρωνουμε κενα.αν οι κοπελα το ζητησει ή κανει αιτηση βελτιωσης λογω οτι το δηλωσε και ηταν πχ δευτερη επιλογη της αφου η πρωτη δεν ισχυε μπορουν να την τοποθετησουν στο δικο σου αφου προηγειται εχει αυτο το δικαιωμα ο αναπληρωτης οταν υπαρχουν ατομα που ειναι πισω απ αυτον .
αυτα αν οι διευθυντες εκπαιδευσης τηρουν τα προβλεπομενα γιατι υπαρχουν πολλες εναλλαγες

Αποσυνδεδεμένος fan_

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Οκτώβριος 23, 2013, 10:51:40 μμ »
κανονικα εγιναν οι τοποθετησεις και δεν μπορουν να το κανουν τυπικα αλλα ουσιαστικα μπορουν να κανουν οτι θελουν αφου ειμαστε αναπληρωτριες και συμπληρωνουμε κενα.αν οι κοπελα το ζητησει ή κανει αιτηση βελτιωσης λογω οτι το δηλωσε και ηταν πχ δευτερη επιλογη της αφου η πρωτη δεν ισχυε μπορουν να την τοποθετησουν στο δικο σου αφου προηγειται εχει αυτο το δικαιωμα ο αναπληρωτης οταν υπαρχουν ατομα που ειναι πισω απ αυτον .
αυτα αν οι διευθυντες εκπαιδευσης τηρουν τα προβλεπομενα γιατι υπαρχουν πολλες εναλλαγες

Σε εμάς δεν ανακατεύτηκε καθόλου ο διευθυντής μας έδωσε 4 κενά και είπε να τα βρούμε μεταξύ μας και να δηλώσουμε όλες από 1 νηπιαγωγείο. Τα βρήκαμε, και όλες είχαμε από μία επιλογή!! Ήμουνα μπροστά όταν υπογράψαμε ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΔΗΛΩΜΕΝΟ!!!!

Αποσυνδεδεμένος ΣΦΑΛΜΑ !

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Οκτώβριος 24, 2013, 01:27:49 πμ »
Σε εμάς δεν ανακατεύτηκε καθόλου ο διευθυντής μας έδωσε 4 κενά και είπε να τα βρούμε μεταξύ μας και να δηλώσουμε όλες από 1 νηπιαγωγείο. Τα βρήκαμε, και όλες είχαμε από μία επιλογή!! Ήμουνα μπροστά όταν υπογράψαμε ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΔΗΛΩΜΕΝΟ!!!!
                                                                                                            Αυτό είναι το πιο σωστό απ' όλα.Να συνεννοούμαστε μεταξύ μας και να τα βρίσκουμε αλλά,δυστυχώς,δεν είναι πάντα εφικτό.Οπότε,η διεύθυνση αναλαμβάνει το ρόλο της διαιτησίας.Καλά ξεμπερδέματα,fan.       

Αποσυνδεδεμένος kbotzo

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Οκτώβριος 24, 2013, 04:00:55 μμ »
Καποιο νεο συναδερφισσες για το ωραριο?Εμενα απο ΠΥΣΠΕ μουειπαν οτι δεν προσληφθηκαμε αποκλειστικα για 1145 -15.45
 Αλλα μετα απο συννενοηση γινεται και εναλλαξ.

Αποσυνδεδεμένος dimi-asia

• Ιστορικό μέλος
  • Κάθε εμπόδιο για καλό!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Οκτώβριος 24, 2013, 05:18:16 μμ »
Καποιο νεο συναδερφισσες για το ωραριο?Εμενα απο ΠΥΣΠΕ μουειπαν οτι δεν προσληφθηκαμε αποκλειστικα για 1145 -15.45
 Αλλα μετα απο συννενοηση γινεται και εναλλαξ.

Κι εγω αυτο καταλαβαίνω παιδια αλλα απο την Πρωτοβαθμια που παρουσιάστηκαν επιμένουν οτι προσληφθηκαμε μονο για το απογευματινό ωραριο!

Αποσυνδεδεμένος bambino

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Οκτώβριος 24, 2013, 10:12:37 μμ »
Εμας μας ενημερωσαν οτι θα πηγαινουμε εναλλαξ,τι να πω?

Αποσυνδεδεμένος fan_

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Οκτώβριος 24, 2013, 10:50:09 μμ »
Κι εμείς εναλλάξ θα πάμε.

Αποσυνδεδεμένος sophia_pap

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Οκτώβριος 24, 2013, 11:05:44 μμ »
fan τι εγινε τελικά με το θέμα σου με τα σχολεία??

Αποσυνδεδεμένος fan_

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Οκτώβριος 24, 2013, 11:56:18 μμ »
fan τι εγινε τελικά με το θέμα σου με τα σχολεία??

Δεν έγινε κάτι, η κοπέλα δεν ήθελε να διεκδικήσει τη θέση γιατί είχαμε γνωριστεί και είχαμε μιλήσει αρκετή ώρα όταν παρουσιαστήκαμε. Γι'αυτό δε θέλησε να μετακινήσουν εμένα μου είπε ότι δεν το θεωρούσε σωστό. Προς το παρόν όλα καλά, μακάρι να συνεχιστεί έτσι...

Αποσυνδεδεμένος Αγγελικη80

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 60 Μονιμη Αναπληρωτρια
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Οκτώβριος 25, 2013, 12:12:53 μμ »
Στην Αχαια παντως εναλλαξ παμε.Η υπευθυνη των ολοημερων της διευθυνσης ηταν απολυτη.Μας ειπε,πως οι προσληψεις μεσω ΕΣΠΑ,δεν  ηταν αποκλειστικα για το απογευματινο ωραριο.Μαλλον καποιες Δ.Π.Ε ενεργουν και ερμηνευουν "κατα το δοκουν"

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32750
  • Τελευταία: wwwwww
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1177498
  • Σύνολο θεμάτων: 19400
  • Σε σύνδεση σήμερα: 887
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αύγουστος 21, 2024, 05:10:38 μμ)