0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στα ολοημερα τμηματα των νηπιαγωγειων εναλλασονται τα ωραρια
Δυστυχως μυθος και παραπληροφορηση. Φυσικα δεν ισχυει. Ισχυε νομιζω μεχρι το 2011, τωρα εχει καταργηθει@ josuaΟι καθαρες, εμπεριστατωμενες φωνες που μιλανε βασει πραγματικων γεγονοτων και παραθετουν συγκεκριμενα αποσπασματα νομων ως προς το αληθες, ουτε λοιδορουνται, ουτε φιμωνονται στο φορουμ. Το 'χεις καταλαβει αλλωστε...
ενταξει μας επεισες τωρα! ασχολησου λοιπον με τις φαντασιωσεις σου.... και Καλη επιτυχια στην παραπληροφορηση, elsa ή Triainofore ή ΠΕ60 ή ΠΕ19 ή οπως αλλιως εμφανιζεσαι στα διαφορα τοπικ!Τελεία απο μενα!
"Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι, για το σχολικό έτος 2013-2014, προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές, 414 εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ60-Νηπιαγωγών για την κάλυψη λειτουργικών κενών αποκλειστικά και μόνον στο Ολοήμερο Τμήμα των Ολοήμερων Νηπιαγωγείων και 100εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων για την κάλυψη λειτουργικών κενών αποκλειστικά και μόνον στο απογευματινό πρόγραμμα των Ολοήμερων Δημοτικών Σχολείων, "Για τους νηπιαγωγους αναπληρωτες δεν αναφερει για απογευματινο ωραριο, παρα μονο ολοημερο τμημα. Το απογευματινο ωραριο αναφερεται στους αναπληρωτες δασκαλους.Στα ολοημερα τμηματα των νηπιαγωγειων εναλλασονται τα ωραρια, στα ολοημερα τμηματα των δασκαλων οχι. Καθε πρωταβαθμια το ερμηνευει οπως θελει ή τη συμφερει προφανως.....
οι μονιμεσ ολεσ θελουν το πρωινο,και σε εμενα η μονιμη κλασικο παει ωστε να ειναι παντα πρωι.επιπλεον πριν 3 χρονια φιλη μου στη κερκυρα αναπληρωτρια, εκανε μονο απογευματινο ενω η μονιμη μονο πρωινο.οποτε τισ ηλιθηοτητεσ που γραφει η elsa ασ παει να τα πει αλλου.και επιτελουσ μια αξιολογηση να γινει να σου πω εγω τι ωραια θα περασουν καποιοι. εγω να ξεκαθαρισω οτι ημουν αναπληρωτρια α φασησ,αλλα με νευριαζουν οι βλεκειεσ που γραφει η elsa
Ναι, αντε να γινει για να φευγειςΟσο για το εναλλαξ ωραριο (που δεν ισχυει πια): "Κάθε τμήμα Ολοήμερου Προγράμματος στελεχώνεται από δύο νηπιαγωγούς. Η επιλογή και η ανάθεση ωραρίου γίνεται με ομόφωνη απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων"Η συγκεκριμενη παραγραφος αντικατεστησε την περιβοητη εναλλαγη. Οποτε τελος η εναλλαγη. Απο την αρχη της χρονιας γινεται μονιμη αναθεση ωραριου. Καλο ειναι να ενημερωνονται που και που καποιες βολεμενες αναπληρωτριες που το μονο που κανουν ειναι να κατηγορουν
Εμενα το χαρτι μου γραφει 08:00-14:00 κ το διαλλειμα 09:40-10:00