0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
προσλήψεις φυτικής κ.τ.λ δεν έχει κάνει στη γενική.!!! θα το ήξερα είμαι αρκετά ψηλά Τα άτομα που βλέπεις είναι τα περισσότερα άτομα που είχαν κάνει σεμινάριο και είχαν μόρια από την ειδική και τα μετέφεραν και στη γενική. Κάποιοι δε που είχαν και ασπαιτε και σεμινάριο και παίζουν πολύ ψηλά ναι έφυγαν προχθές για ειδική...Οι άλλοι στη γενική που έχουμε μόνο ασπαιτε θα περιμένουμε για το τίποτα όπως και πέρυσι που στη γενική δεν πήρε ούτε έναν αναπληρωτή γενικής αλλά μόνο στην ειδική περίπου 65 άτομα όπως και φέτος όλες μαζί οι υποκατηγορίες
Ναι εντάξειΔεν λέω κάτι το αντίθετο...Απλά μου έκανε εντύπωση ότι ο μισός κύριος πίνακας έχει κάνει και το σεμινάριο της ειδικής, όπως επίσης και το γεγονός ότι τα κενά στο συγκεκριμένο κλάδο των συναδέλφων δεν επηρεάστηκαν σχεδόν καθόλου από τα καλοκαιρινά τεκταινόμενα στην εκπαίδευση (αύξηση ωρών – διαθεσιμότητες κλπ)… Μάλλον ωφελήθηκε ο κλάδος… Συγκεκριμένα από τα 103 εγγεγραμμένα άτομα στο κύριο
Εχω μετρήσει 38 συνταξιοδοτήσεις ΠΕ 1703-1707 ΠΕ1205 ΤΕ 0106. Εχω δει κενά στις Κυκλάδες, Κρήτη, Αιτ/νία, κλπ, αλλά πρέπει να βοηθήσουν όλοι, για να ξέρουμε τι κενά υπάρχουν, για να απαιτούμε δουλειά. Οσο περισσότερα κενά γνωρίζουμε τόσο καλύτερα για όλους μας.