0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Διαβασα καλά?? Οι νηπιαγωγοι του προγραμματος μεσω ΟΑΕΔ θα απασχοληθουν σε δημους ??....σαν να χαλαει λιγο η μανεστρα των καταστροφολογων!Εν παση περιπτωσει, επειδη οπως βλεπετε αλλα λεει η μια εφημεριδα, αλλα καποια site κλπ κλπ και γενικοτερα οι περισσοτεροι δεν γνωριζουν γραφοντας οτι τους κατεβαινει..... καλο ειναι να διατηρησουμε την ψυχραιμια σκεπτομενοι με την κοινη λογικη!
κοριτσια πειτε μου λιγο κανενα τηλ απ το υπουργειο να παρουμε κανενα τηλ..
@jioannioεχεις απολυτο δικιο.... και σαφως δε θα χαρει κανενας νοημων εκπαιδευτικος αν δικαιωθουν οι δυσοιωνες προβλεψεις.απλα οταν καποιο ασχετο site ανεφερε την αλλη αποψη..... καποιοι αρχισαν τα ειρωνικα τους περι καταστροφολογιας!
Είπαν πότε θα πάρουν όσους τελικά πάρουν?
ΛΟΙΠΟΝ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΑ ΟΛΟΗμερα νηπιαγωγεια θα παρουν νηπιαγωγουσ μεσω εσπα,στο υπουργειο παιρνοντασ κατα καιρουσ τηλεφωνα ελεγαν για παραδειγμα οτι δεν θα γινει φαση, και τηνιδια ημερα εβγαινε φαση.τα προγραμματα οαεδ θα πανε στουσ δημουσ οι νηπιαγωγοι.αλλα δυστηχωσ υπαρχουν καποιεσ βολεμενεσ μονιμεσ οπωσ η προισταμενη μου στο νηπιαγωγειο,που ειναι για συνταξη και καθεται μονο για τα λεφτα,που σημερα μου ειπε οτι θελει βοηθο και αυτη να καθεται στο γραφειο να κανει χαρτια,και θελει λεει αυτεσ που θα παρουν απο οαεδ δτουσ δημουσ..αυτεσ σπερνουν φημεσ λοιπον,οτι τισ βολευει δηλαδη.