0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια σας,καινούριο μέλος είμαι αν και παρακολουθώ το φόρουμ πολύ καιρό. Έχετε κανένα νέο?άρχισαν τα τηλ για τα ιεκ και για επας οαεδ?
Παράθεση από: Julia_ στις Οκτώβριος 03, 2011, 09:42:18 μμΓεια σας,καινούριο μέλος είμαι αν και παρακολουθώ το φόρουμ πολύ καιρό. Έχετε κανένα νέο?άρχισαν τα τηλ για τα ιεκ και για επας οαεδ?Καλωσήρθες στο pde. Οι ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ άρχισαν να καλούν την Παρασκευή. Η Θεσσαλονίκη κάλεσε σήμερα.Για τα ΙΕΚ δεν ξέρω πότε καλούν. Δεν τα παρακολουθώ διότι δεν επιθυμώ να διδάξω με τίποτα εκεί.
Παράθεση από: Julia_ στις Οκτώβριος 03, 2011, 09:42:18 μμΓεια σας,καινούριο μέλος είμαι αν και παρακολουθώ το φόρουμ πολύ καιρό. Έχετε κανένα νέο?άρχισαν τα τηλ για τα ιεκ και για επας οαεδ?μεχρι την τριτη οι ενστασεις για τους πινακες τεταρτη/πεμπτη αποτελεσματα των ενστασεων , παρασκευη θα καλεσουν
Παράθεση από: Lasid στις Οκτώβριος 03, 2011, 11:18:16 μμΠαράθεση από: Julia_ στις Οκτώβριος 03, 2011, 09:42:18 μμΓεια σας,καινούριο μέλος είμαι αν και παρακολουθώ το φόρουμ πολύ καιρό. Έχετε κανένα νέο?άρχισαν τα τηλ για τα ιεκ και για επας οαεδ?Καλωσήρθες στο pde. Οι ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ άρχισαν να καλούν την Παρασκευή. Η Θεσσαλονίκη κάλεσε σήμερα.Για τα ΙΕΚ δεν ξέρω πότε καλούν. Δεν τα παρακολουθώ διότι δεν επιθυμώ να διδάξω με τίποτα εκεί.ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα. γιατί δεν επιθυμείς να διδάξεις σε ιεκ του οαεδ?πληρώνουν κανονικά σε αντίθεση με τα ιεκ του υπουργείου παιδείας.
Παράθεση από: Julia_ στις Οκτώβριος 04, 2011, 11:14:05 πμΠαράθεση από: Lasid στις Οκτώβριος 03, 2011, 11:18:16 μμΠαράθεση από: Julia_ στις Οκτώβριος 03, 2011, 09:42:18 μμΓεια σας,καινούριο μέλος είμαι αν και παρακολουθώ το φόρουμ πολύ καιρό. Έχετε κανένα νέο?άρχισαν τα τηλ για τα ιεκ και για επας οαεδ?Καλωσήρθες στο pde. Οι ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ άρχισαν να καλούν την Παρασκευή. Η Θεσσαλονίκη κάλεσε σήμερα.Για τα ΙΕΚ δεν ξέρω πότε καλούν. Δεν τα παρακολουθώ διότι δεν επιθυμώ να διδάξω με τίποτα εκεί.ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα. γιατί δεν επιθυμείς να διδάξεις σε ιεκ του οαεδ?πληρώνουν κανονικά σε αντίθεση με τα ιεκ του υπουργείου παιδείας.μαλλον εξαιτιας του επιπιεδου των μαθητων.....εγω που εχω δουλεψει και στα δυο, τα ιεκ του οαεδ ειναι αγρια κατασταση.......δεν νοιαζονται για τιποτα και τις λυσεις των θεματων να τους δωσεις ..οι περισσοτεροι ειναι στον κοσμο τους
Παράθεση από: mpesg στις Οκτώβριος 04, 2011, 11:28:01 πμΠαράθεση από: Julia_ στις Οκτώβριος 04, 2011, 11:14:05 πμΠαράθεση από: Lasid στις Οκτώβριος 03, 2011, 11:18:16 μμΠαράθεση από: Julia_ στις Οκτώβριος 03, 2011, 09:42:18 μμΓεια σας,καινούριο μέλος είμαι αν και παρακολουθώ το φόρουμ πολύ καιρό. Έχετε κανένα νέο?άρχισαν τα τηλ για τα ιεκ και για επας οαεδ?Καλωσήρθες στο pde. Οι ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ άρχισαν να καλούν την Παρασκευή. Η Θεσσαλονίκη κάλεσε σήμερα.Για τα ΙΕΚ δεν ξέρω πότε καλούν. Δεν τα παρακολουθώ διότι δεν επιθυμώ να διδάξω με τίποτα εκεί.ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα. γιατί δεν επιθυμείς να διδάξεις σε ιεκ του οαεδ?πληρώνουν κανονικά σε αντίθεση με τα ιεκ του υπουργείου παιδείας.μαλλον εξαιτιας του επιπιεδου των μαθητων.....εγω που εχω δουλεψει και στα δυο, τα ιεκ του οαεδ ειναι αγρια κατασταση.......δεν νοιαζονται για τιποτα και τις λυσεις των θεματων να τους δωσεις ..οι περισσοτεροι ειναι στον κοσμο τουςπλέον αυτό το θέμα δεν με απασχολεί, κάνω την δουλειά μου και φεύγω. Δεν μπορείς να διδάξεις σε άτομα που δεν θέλουν να μάθουν ή δεν έχουν διάθεση να μάθουν. Ακόμα και στα πανεπιστήμια βλέπεις τελειόφοιτους φοιτητές που δεν γνωρίζουν τα βασικά.
Παράθεση από: Julia_ στις Οκτώβριος 04, 2011, 11:51:03 πμΠαράθεση από: mpesg στις Οκτώβριος 04, 2011, 11:28:01 πμΠαράθεση από: Julia_ στις Οκτώβριος 04, 2011, 11:14:05 πμΠαράθεση από: Lasid στις Οκτώβριος 03, 2011, 11:18:16 μμΠαράθεση από: Julia_ στις Οκτώβριος 03, 2011, 09:42:18 μμΓεια σας,καινούριο μέλος είμαι αν και παρακολουθώ το φόρουμ πολύ καιρό. Έχετε κανένα νέο?άρχισαν τα τηλ για τα ιεκ και για επας οαεδ?Καλωσήρθες στο pde. Οι ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ άρχισαν να καλούν την Παρασκευή. Η Θεσσαλονίκη κάλεσε σήμερα.Για τα ΙΕΚ δεν ξέρω πότε καλούν. Δεν τα παρακολουθώ διότι δεν επιθυμώ να διδάξω με τίποτα εκεί.ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα. γιατί δεν επιθυμείς να διδάξεις σε ιεκ του οαεδ?πληρώνουν κανονικά σε αντίθεση με τα ιεκ του υπουργείου παιδείας.μαλλον εξαιτιας του επιπιεδου των μαθητων.....εγω που εχω δουλεψει και στα δυο, τα ιεκ του οαεδ ειναι αγρια κατασταση.......δεν νοιαζονται για τιποτα και τις λυσεις των θεματων να τους δωσεις ..οι περισσοτεροι ειναι στον κοσμο τουςπλέον αυτό το θέμα δεν με απασχολεί, κάνω την δουλειά μου και φεύγω. Δεν μπορείς να διδάξεις σε άτομα που δεν θέλουν να μάθουν ή δεν έχουν διάθεση να μάθουν. Ακόμα και στα πανεπιστήμια βλέπεις τελειόφοιτους φοιτητές που δεν γνωρίζουν τα βασικά.οκ , εαν το βλεπεις ετσι περνας καλα και την κανεις!!!!!!!!!!!
Παράθεση από: Lasid στις Οκτώβριος 03, 2011, 11:18:16 μμΓια τα ΙΕΚ δεν ξέρω πότε καλούν. Δεν τα παρακολουθώ διότι δεν επιθυμώ να διδάξω με τίποτα εκεί.Γιατί δεν επιθυμείς να διδάξεις σε ιεκ του οαεδ?πληρώνουν κανονικά σε αντίθεση με τα ιεκ του υπουργείου παιδείας.
Για τα ΙΕΚ δεν ξέρω πότε καλούν. Δεν τα παρακολουθώ διότι δεν επιθυμώ να διδάξω με τίποτα εκεί.
Παράθεση από: Julia_ στις Οκτώβριος 04, 2011, 11:14:05 πμΠαράθεση από: Lasid στις Οκτώβριος 03, 2011, 11:18:16 μμΓια τα ΙΕΚ δεν ξέρω πότε καλούν. Δεν τα παρακολουθώ διότι δεν επιθυμώ να διδάξω με τίποτα εκεί.Γιατί δεν επιθυμείς να διδάξεις σε ιεκ του οαεδ?πληρώνουν κανονικά σε αντίθεση με τα ιεκ του υπουργείου παιδείας.Πριν μερικά χρόνια είχα κάνει αιτήσεις και στα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ και στα ΙΕΚ του υπουργείου Παιδείας και σε μεγάλα ιδιωτικά ΙΕΚ στη Θεσσαλονίκη. Η όλη διαδικασία είχε πολύ τρέξιμο και τρόμαξα να πάρω βεβαιώσεις για τις ώρες που είχα διδάξει σε φροντιστήρια της πόλης για να τα προσκομίσω στα ΙΕκ του Παιδείας. Ήξερα ότι οι ώρες ήταν μόνο 2 ή 4 για την ειδικότητά μου στα δημόσια ΙΕΚ και φυσικά τελικά δε με κάλεσαν.Στο ιδιωτικό ΙΕΚ που δούλεψα ήταν απαράδεκτος ο τρόπος αντιμετώπισης από τη διεύθυνση θύμιζε επιχείρηση περισσότερο παρά εκπαίδευση. Μας συμπεριφέρονταν σαν αναλώσιμους, για να μην πω ότι μας μιλούσαν λες και είμασταν απόφοιτοι Δημοτικού. Για αυτό προτιμώ μόνο τη δημόσια εκπαίδευση και όχι την κατάρτιση.ξέρω ότι ο ΟΑΕΔ πληρώνει τακτικά επειδή επί χρόνια εργάζομαι στα ΤΕΕ και στις ΕΠΑΣ που δίνουν αρκετές ώρες και συχνά πλήρες ωράριο 21 ωρών. Για αυτό δεν έχω κανένα λόγο να τρέχω να κάνω αιτήσεις σε ΙΕΚ που τις θεωρώ τζάμπα κόπο. Άσε που περιμένω το μόνιμο διορισμό μου και οι ώρες των ΕΠΑΣ που είναι δευτεροβάθμια έχουν άλλη βαρύτητα ως προϋπηρεσία για το Υπ. Παιδείας.
Δουλειά να υπάρχει και παντού καλά είναι να διδάξεις....