0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
enas pou paei sto mathimatiko giati eksetazetai sti fysikh? giati stin nea ellinikh glwssa? pou tha tou xrisimefsei sto panepisthmio?
Εσύ μου απάντας για την πληροφορική και εγς σε ρώτησα για την φυσική και τη Νεα Ελληνική γλώσσα για καποιον που θέλει να μπει στο μαθηματικό..Αν τα μαθήματα ήταν 7 να έδινε και αρχαία και γυμναστική ίσως ; Αγγλικά ; Γερμανικά ; Κινέζικα; Τα τελευταία θα ήταν πολυ πιο χρήσιμα από την νέα ελληνική γλώσσα και την φυσική μάλλον...
Το ερώτημα μου είναι απλό ... Αφού χάσατε τα φροντιστήρια της πληρορικής γιατί μας ζαλίζεται ότι ενδιαφέρεστε για τους μαθητές ; Δηλαδή αν είχαν βγάλει τη πληροφορική και άφηναν την φυσική και τα μαθηματικά και την Γλώσσα δεν θα φώναζες ; Αυτό ρωτάω.. Δέν θα έλεγες γιατί να υπάρχει η φυσική ;
Το θέμα φίλε μου δεν είναι τα παιδιά.. Το θέμα είναι να κάνουμε φροντιστήρια... Πέστο καθαρά και άσε ότι ξαφνικά μας έπιασε ο πόνος για τα παιδιά και το τι πρέπει να δίνουν... Η πληροφορική πρέπει να δίνεται πανελλαδικά σε όλες τις θετικές σχολές.. Να βγεί λοιπόν η Γλώσσα και να μπεί η πληροφορική...
Αν έχεις τελειώσει πληροφορική και δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ άστα να πάνε..Αναφέρομαι στο υποθετικό σενάριο να μην υπήρχε η πληροφορική αλλάούτε και η χημεία και να ήταν μόνο 3 τα μαθήματα.. ΦΥΣΙΚΉ , ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ .. Δεν θα φώναζες τότε για τα 2 πρώτα ;
Ναι, αν ήταν δυο τα μαθήματα και εγώ αυτά τα πρότεινα για το μαθηματικό, δε διαφωνούμε. Για τη Γλωσσα δε μπορώ να απαντήσω, το έχω σκεφτεί πολλές φορές και δεν έχω καταλήξει.