0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ωραίο επιχείρημα το τι κάνουν στις άλλες χώρες. Οταν το χρησιμοποίησα για να υποστηρίξω κάτι άλλο εναντίον των συντεχνιών, μου είπαν εμείς εδώ τα κάνουμε μια χαρά όπως θέλουμε και τέλος.
υπαρχει καποια χωρα στην οποια για την εισγωγη στο πολυτεχνειο οι μαθητες να εξεταζονταιστην πληροφορικη?
Τελικά όμως η άποψη σου γι αυτό ποια είναι; Έχει σημασία το τι γίνεται αλλού ή ότι μας βολεύει και όταν
Το βασικό μάθημα είναι πώς σερφάρουμε και κάνουμε chatting. Από το νηπιαγωγείο μέχρι την Γ λυκείου το βασικότερο μάθημα είναι αυτό (το οποίο αντικατέστησε το φραπέ και το κους κους στα σχολεία)
και ύστερα από την πίεση της συντεχνίας παρέμεινε αυτό. Η αλγοριθμική εξαφανίστηκε αν δεν κάνω λάθος.
Η Ελλάδα είναι πίσω επιστημονικά και τεχνολογικά. Εχει σημασία τι γίνεται στον πλανήτη αν θέλουμε να είμαστε μέσα στην πανανθρώπινη κοινωνία.
Δεν έχω κίνητρο να κάνω έρευνα και για την πληροφορική.
Θέλω να μου παραθέσεις στοιχεία που να αποδεικνύουν τι γίνεται με την πληροφορική στις αναπτυγμένες χώρες. Όχι μόνο εντυπώσεις.
Επίσης εμένα δεν με νοιάζει προσωπικά μόνο η πανελλαδική εξέταση, αλλά θέλω να μαθαίνουν τα παιδιά που θέλουν και προγραμματισμό στο σχολείο. και όχι να μείνουμε στο facebook.
Όντως κάποιες συντεχνίες προσπαθούν να διασωθούν με άκομψο τρόπο. Ξέρω τους αριθμούς, και δεν τους βγάζω για να μην φέρω σε δύσκολη θέση τους πρώην συναδέλφους.Δεν καταλαβαίνω με ποιανού το μέρος είσαι και γιατί.