*

Αποστολέας Θέμα: Λήξη απόσπασης - Ανάληψη υπηρεσίας στο σχολείο/ΔΔΕ οργανικής  (Αναγνώστηκε 39728 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος tzhna

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 06 & TE16
    • Προφίλ
Απ: Λήξη απόσπασης - Ανάληψη υπηρεσίας στο σχολείο/ΔΔΕ οργανικής
« Απάντηση #84 στις: Ιούνιος 19, 2013, 05:06:13 μμ »
Ενημερωνω οτι σημερα εφτασε μειλ απο Β/βαθμια Δωδ/σου να παρουσιαστουν οι αποσπασμενοι στις οργανικες τους.
Αυτα τα ευχαριστα.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος meli

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Ιούνιος 19, 2013, 05:40:34 μμ »
οι εκπαιδευτικοι της πρωτοβαθμιας που αποσπάσθηκαν πρέπει να παρουσιαστούν στις 21 ιουνίου έτσι δεν είναι???
21 η 25 τελικά της α/βαθμίδες ; Ξέρει κανείς σίγουρα;

Αποσυνδεδεμένος jtsop

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Ιούνιος 19, 2013, 06:12:20 μμ »
ο ΔΣ της ΟΛΜΕ απέστειλε προς τον υπουργό Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλο, την ακόλουθη επιστολή σχετικά με την παραμονή αποσπασμένων εκπαιδευτικών για την υπογραφή του πρακτικού (28 Ιουνίου)

http://www.esos.gr/article/eidisis-defterovathmia-ekpaidefsi/paramooni-apsopasmenon-ekpaideytikon-ypografi-praktikoy

Αποσυνδεδεμένος gio66

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Ιούνιος 19, 2013, 06:19:00 μμ »
ο ΔΣ της ΟΛΜΕ απέστειλε προς τον υπουργό Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλο, την ακόλουθη επιστολή σχετικά με την παραμονή αποσπασμένων εκπαιδευτικών για την υπογραφή του πρακτικού (28 Ιουνίου)

http://www.esos.gr/article/eidisis-defterovathmia-ekpaidefsi/paramooni-apsopasmenon-ekpaideytikon-ypografi-praktikoy

Μόνο έτσι υπάρχει ελπίδα να γίνει κάτι. Φτάνει μόνο να λάβει μια ξεκάθαρη απόφαση το υπουργείο και να μην καταφύγει σε χρησμούς τύπου πυθίας όπως η περσινή "διευκόλυνση αποσπαμένων".
Έχει ο Θεός.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος smea31

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Ιούνιος 19, 2013, 06:21:19 μμ »
Μέχρι τις 21/6 πρέπει οι αποσπασμένοι στα Δημ. Σχολεία να μείνουν εκεί. Από 25/6, αυτό που ειπώθηκε σήμερα από το Υπουργείο είναι ότι οι αποσπασμένοι από την Περιφέρεια επιστρέφουν στη ΔΔΕ οργανικής, ενώ οι αποσπασμένοι από το Υπουργείο παραμένουν στο ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ οργανικής. Αυτό το έμαθα σήμερα από το Υπεπθ, αλλά εγγράφως δεν υπάρχει πουθενά.

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Ιούνιος 19, 2013, 06:27:41 μμ »

Εμάς μας είπανε να παρουσιαστούμε στο αντίστοιχο πυσδε της απόσπασης όπου θα μας τοποθετήσουν για το διάστημα αυτό. Με τα μόρια όμως τι γίνεται;

ακριβώς αυτό !
Αποσπασμένοι στην Α/θμια εκπαιδευτικοί παρουσιάζονται στις 26/6 είτε στη ΔΔΕ απόσπασης είτε (αν έχει προηγηθεί τοποθέτηση σε σχολείο Δ/θμιας της Απόσπασης και ΜΕΤΑ τοποθέτηση στην Α/θμια ) στο σχολειο "εικονικής" τοποθέτησης της Β/θμιας. Αυτό ειναι σαφές από τις Υ.Α.
Μόρια για 3 ημέρες ( 25-27/06) ουτως ή άλλως δε λογίζονται ( είναι κάτω των 15 ημερών) αλλά τα έχετε ήδη λάβει για το διάστημα απο 1 -21 Ιουνίου και αντιστοιχουν στο πλησιέστερο σχολείο Δ/θμιας από το Δημοτικό Σχολείο στο οποίο υπηρετούσατε με απόσπαση.

Για τις 28/06 αυτό που ΣΗΜΕΡΑ ισχύει είναι επιστροφή στο σχολείο οργανικής ή προσωρινής τοποθέτησης.
Αν προκύψει οδηγία για κάτι διαφορετικό το βλέπουμε τότε.
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος Λυδία

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Ιούνιος 20, 2013, 04:24:42 μμ »
Επιτέλους ένα ευχάριστο νέο!!

Αποσυνδεδεμένος suliet

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Ιούνιος 20, 2013, 04:34:26 μμ »
ναι επιτέλους καλα νεα!!!!δεν καταλαβα όμως, τι ακριβως θα γραψουμε στην υπευθυνη δήλωση και που θα τη στείλουμε ταχυδρομικώς στη διευθυνση ή στο σχολειο οργανικής μας????

Αποσυνδεδεμένος killbill

• Ιστορικό μέλος
  • Αν θες να μάθεις κάτι τότε δίδαξέ το
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Ιούνιος 20, 2013, 05:49:26 μμ »
χαίρομαι που δικαιώθηκα, γιατί όταν πρώτος υπενθύμισα εδώ, πριν από μερικά μηνύματα, ότι πέρυσι κανείς δεν όφειλε να παρουσιαστεί στην οργανική του (εκτός φυσικά από αυτούς που δεν το πήραν χαμπάρι ότι δεν ήταν υποχρεωτικό) πέσατε να με φάτε, γράψατε ότι τα έβγαλα από το μυαλό μου, μου ζητούσατε να είμαι πιο προσεκτικός σε αυτά που γράφω δημόσια, μου ζητούσατε να σας στείλω το έγγραφο αυτό γιατί "κανείς" δεν το έχει δει κλπ.

Προσέξτε λοιπόν μην ταξιδέψετε άσκοπα και φέτος!

φιλικά
killbill

Αποσυνδεδεμένος Mystirios

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Ιούνιος 20, 2013, 05:53:55 μμ »

Εμάς μας είπανε να παρουσιαστούμε στο αντίστοιχο πυσδε της απόσπασης όπου θα μας τοποθετήσουν για το διάστημα αυτό. Με τα μόρια όμως τι γίνεται;

ακριβώς αυτό !
Αποσπασμένοι στην Α/θμια εκπαιδευτικοί παρουσιάζονται στις 26/6 είτε στη ΔΔΕ απόσπασης είτε (αν έχει προηγηθεί τοποθέτηση σε σχολείο Δ/θμιας της Απόσπασης και ΜΕΤΑ τοποθέτηση στην Α/θμια ) στο σχολειο "εικονικής" τοποθέτησης της Β/θμιας. Αυτό ειναι σαφές από τις Υ.Α.
...
Αυτό που ακριβώς υπάρχει?
είμαι αποσπασμένος στη Α/θμια κ δε ξέρω τι θα κάνω από Δευτέρα.
Ούτε η Β/θμια που ανήκω έβγαλε καμιά ανακοίνωση ούτε η Β/θμια του νομού που είμαι αποσπασμένος(Στην Α/θμια)
 ???

Αποσυνδεδεμένος chrysalis

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Ιούνιος 20, 2013, 06:07:59 μμ »
Καλησπέρα. Είμαι στη Β/θμια εκ/ση, τοποθετημένη σε σχολείο της Γ Αργολίδας, με απόσπαση στη Δυτική Αττική. Με πήρε σήμερα ο διευθυντής του ΕΠΑΛ της Γ Αργολίδας και μου είπε ότι εφόσον είμαι τοποθετημένη στην Α/θμια, αύριο να κατέβω στην Αργολίδα και πως όλη την εβδομάδα θα πρέπει να είμαι στην Αργολίδα. Στο γραφείο Β/θμιας Αργολίδας μου είπαν το ίδιο.

Όμως-σαν τσακάλι που είμαι- πήρα τηλ και στην Β/θμια Δυτικής Αττικής όπου εργαζόμουν παλιότερα και έχω μια φίλη-τζιμάνι! Μου είπε πως αύριο πάω στο Δημοτικό που είμαι για τη λήξη του σχολικού έτους, την Τρίτη παρουσιάζομαι για υπογραφή στη Β/θμια Δυτικής Αττικής και την Παρασκευή 28 του μήνα στο σχολείο της Αργολίδας. Όλα αυτά γιατί είχα πάρει απόσπαση από τη Β/θμια Αργολίδας προς την Β/θμια Δυτ. Αττικής με μονάδα τοποθέτησης στην Α/θμια. Φαντάζομαι ότι στους περισσότερους το χαρτί ανάληψης υπηρεσίας του Σεπτέμβρη που κατέληξαν στην Α/θμια γράφει τα ίδια!
"In Greece wise men speak and fools decide."-George Santayana

Αποσυνδεδεμένος gio66

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Ιούνιος 20, 2013, 06:11:14 μμ »
Καλησπέρα. Είμαι στη Β/θμια εκ/ση, τοποθετημένη σε σχολείο της Γ Αργολίδας, με απόσπαση στη Δυτική Αττική. Με πήρε σήμερα ο διευθυντής του ΕΠΑΛ της Γ Αργολίδας και μου είπε ότι εφόσον είμαι τοποθετημένη στην Α/θμια, αύριο να κατέβω στην Αργολίδα και πως όλη την εβδομάδα θα πρέπει να είμαι στην Αργολίδα. Στο γραφείο Β/θμιας Αργολίδας μου είπαν το ίδιο.

Όμως-σαν τσακάλι που είμαι- πήρα τηλ και στην Β/θμια Δυτικής Αττικής όπου εργαζόμουν παλιότερα και έχω μια φίλη-τζιμάνι! Μου είπε πως αύριο πάω στο Δημοτικό που είμαι για τη λήξη του σχολικού έτους, την Τρίτη παρουσιάζομαι για υπογραφή στη Β/θμια Δυτικής Αττικής και την Παρασκευή 28 του μήνα στο σχολείο της Αργολίδας. Όλα αυτά γιατί είχα πάρει απόσπαση από τη Β/θμια Αργολίδας προς την Β/θμια Δυτ. Αττικής με μονάδα τοποθέτησης στην Α/θμια. Φαντάζομαι ότι στους περισσότερους το χαρτί ανάληψης υπηρεσίας του Σεπτέμβρη που κατέληξαν στην Α/θμια γράφει τα ίδια!

Αστέρια οι διοικητικοί της Αργολίδας!  :P
Έχει ο Θεός.

Αποσυνδεδεμένος suliet

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Ιούνιος 20, 2013, 06:52:32 μμ »

ακριβώς αυτό !
...
Αυτό που ακριβώς υπάρχει?
είμαι αποσπασμένος στη Α/θμια κ δε ξέρω τι θα κάνω από Δευτέρα.
Ούτε η Β/θμια που ανήκω έβγαλε καμιά ανακοίνωση ούτε η Β/θμια του νομού που είμαι αποσπασμένος(Στην Α/θμια)
 ???

δες εδω!!!!

http://www.mpratis.gr/index.php/2010-09-03-17-59-29/794--pdf

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32750
  • Τελευταία: wwwwww
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1177498
  • Σύνολο θεμάτων: 19400