0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
οι εκπαιδευτικοι της πρωτοβαθμιας που αποσπάσθηκαν πρέπει να παρουσιαστούν στις 21 ιουνίου έτσι δεν είναι???
ο ΔΣ της ΟΛΜΕ απέστειλε προς τον υπουργό Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλο, την ακόλουθη επιστολή σχετικά με την παραμονή αποσπασμένων εκπαιδευτικών για την υπογραφή του πρακτικού (28 Ιουνίου)http://www.esos.gr/article/eidisis-defterovathmia-ekpaidefsi/paramooni-apsopasmenon-ekpaideytikon-ypografi-praktikoy
Εμάς μας είπανε να παρουσιαστούμε στο αντίστοιχο πυσδε της απόσπασης όπου θα μας τοποθετήσουν για το διάστημα αυτό. Με τα μόρια όμως τι γίνεται;
Παράθεση από: ax_bax στις Ιούνιος 19, 2013, 03:33:13 μμΕμάς μας είπανε να παρουσιαστούμε στο αντίστοιχο πυσδε της απόσπασης όπου θα μας τοποθετήσουν για το διάστημα αυτό. Με τα μόρια όμως τι γίνεται;ακριβώς αυτό ! Αποσπασμένοι στην Α/θμια εκπαιδευτικοί παρουσιάζονται στις 26/6 είτε στη ΔΔΕ απόσπασης είτε (αν έχει προηγηθεί τοποθέτηση σε σχολείο Δ/θμιας της Απόσπασης και ΜΕΤΑ τοποθέτηση στην Α/θμια ) στο σχολειο "εικονικής" τοποθέτησης της Β/θμιας. Αυτό ειναι σαφές από τις Υ.Α. ...
Καλησπέρα. Είμαι στη Β/θμια εκ/ση, τοποθετημένη σε σχολείο της Γ Αργολίδας, με απόσπαση στη Δυτική Αττική. Με πήρε σήμερα ο διευθυντής του ΕΠΑΛ της Γ Αργολίδας και μου είπε ότι εφόσον είμαι τοποθετημένη στην Α/θμια, αύριο να κατέβω στην Αργολίδα και πως όλη την εβδομάδα θα πρέπει να είμαι στην Αργολίδα. Στο γραφείο Β/θμιας Αργολίδας μου είπαν το ίδιο.Όμως-σαν τσακάλι που είμαι- πήρα τηλ και στην Β/θμια Δυτικής Αττικής όπου εργαζόμουν παλιότερα και έχω μια φίλη-τζιμάνι! Μου είπε πως αύριο πάω στο Δημοτικό που είμαι για τη λήξη του σχολικού έτους, την Τρίτη παρουσιάζομαι για υπογραφή στη Β/θμια Δυτικής Αττικής και την Παρασκευή 28 του μήνα στο σχολείο της Αργολίδας. Όλα αυτά γιατί είχα πάρει απόσπαση από τη Β/θμια Αργολίδας προς την Β/θμια Δυτ. Αττικής με μονάδα τοποθέτησης στην Α/θμια. Φαντάζομαι ότι στους περισσότερους το χαρτί ανάληψης υπηρεσίας του Σεπτέμβρη που κατέληξαν στην Α/θμια γράφει τα ίδια!
Παράθεση από: bitch στις Ιούνιος 19, 2013, 06:27:41 μμΠαράθεση από: ax_bax στις Ιούνιος 19, 2013, 03:33:13 μμΕμάς μας είπανε να παρουσιαστούμε στο αντίστοιχο πυσδε της απόσπασης όπου θα μας τοποθετήσουν για το διάστημα αυτό. Με τα μόρια όμως τι γίνεται;ακριβώς αυτό ! Αποσπασμένοι στην Α/θμια εκπαιδευτικοί παρουσιάζονται στις 26/6 είτε στη ΔΔΕ απόσπασης είτε (αν έχει προηγηθεί τοποθέτηση σε σχολείο Δ/θμιας της Απόσπασης και ΜΕΤΑ τοποθέτηση στην Α/θμια ) στο σχολειο "εικονικής" τοποθέτησης της Β/θμιας. Αυτό ειναι σαφές από τις Υ.Α. ...Αυτό που ακριβώς υπάρχει?είμαι αποσπασμένος στη Α/θμια κ δε ξέρω τι θα κάνω από Δευτέρα.Ούτε η Β/θμια που ανήκω έβγαλε καμιά ανακοίνωση ούτε η Β/θμια του νομού που είμαι αποσπασμένος(Στην Α/θμια)