0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι αποσπασμένοι στην α/θμια πού ανήκουν από 21-6 έως 27-6; Στο ΠΥΣΔΕ της οργανικής τους ή στο ΠΥΣΔΕ απόσπασης;
Παράθεση από: angela_p στις Ιούνιος 11, 2013, 02:45:57 μμΟι αποσπασμένοι στην α/θμια πού ανήκουν από 21-6 έως 27-6; Στο ΠΥΣΔΕ της οργανικής τους ή στο ΠΥΣΔΕ απόσπασης;αυτές οι αποσπάσεις, που βγήκαν με την πρώτη απόφαση ως 21/6 βρίσκονται στα δημοτικά που υπηρετουν και απο 22/6 έως 27/6 στη ΔΔΕ απόσπασης ( γιατί απο αυτήν διατέθηκαν στην α/θμια). αντίθετα οι αποσπάσεις με την δεύτερη απόφαση απο 22/6 πρέπει να επιστρέψουν στη ΔΔΕ οργανικής τους (γιατί οι αποσπάσεις τους ήταν κατ'ευθειαν σε α/θμια χωρίς παρεμβολή ΔΔΕ απόσπασης). (όλα αυτά αν στο μεταξύ δεν βγει κάποια άλλη διευκρίνηση)
πάντα υπάρχει χειρότερο σενάριο !!! (σκέψου ας πούμε να "σκάσει μύτη" ο θου Κύριε και να αρχίσει τα "πριν τρία χρόνια ο κλάδος ψήφισε αυτά με τα οποία τώρα διαφωνεί"....)
Παράθεση από: gio66 στις Ιούνιος 08, 2013, 01:19:02 μμΠαράθεση από: topsy στις Ιούνιος 08, 2013, 08:19:36 πμΠαράθεση από: MHXMHX στις Ιούνιος 07, 2013, 11:32:56 μμΔεν είναι με τα καλά τους οι άνθρωποι.Γνωστό θα μου πείτε...Τότε η λύση είναι να αρρωστήσετε ,συνάδελφοι.Σε εμας αν πάρεις αναρρωτική, πρέπει να αναλάβεις υπηρεσία την αμέσως επόμενη μερα που είναι ανοιχτο το σχολείο σου, δηλαδή στην 1η εφημερία, ή αλλιώς τη Δευτέρα στα γραφεία της διευθυνσης. Το ιδιο θα συμβεί και με συναδελφο που θα πάρει άδεια επειδή γεννάει η γυναίκα του εκεινη την εβδομαδα, θα έρθει την 1η εβδομάδα του Ιουλίου στο νησί να αναλάβει υπηρεσία.Ακριβώς. Η αναρρωτική δεν είναι λύση. Πέραν του ότι - το τονίζω - δεν μπορεί να γίνει με υπεύθυνη δήλωση καθ' ότι η επόμενη μέρα είναι αργία. Και άντε μετά να περνάει κάποιος και από επιτροπές.gio66 το Σάββατο δεν είναι αργία! έχω πάρει υπεύθυνη δήλωση Παρασκευές και δεν πέρασε από επιτροπή!
Παράθεση από: topsy στις Ιούνιος 08, 2013, 08:19:36 πμΠαράθεση από: MHXMHX στις Ιούνιος 07, 2013, 11:32:56 μμΔεν είναι με τα καλά τους οι άνθρωποι.Γνωστό θα μου πείτε...Τότε η λύση είναι να αρρωστήσετε ,συνάδελφοι.Σε εμας αν πάρεις αναρρωτική, πρέπει να αναλάβεις υπηρεσία την αμέσως επόμενη μερα που είναι ανοιχτο το σχολείο σου, δηλαδή στην 1η εφημερία, ή αλλιώς τη Δευτέρα στα γραφεία της διευθυνσης. Το ιδιο θα συμβεί και με συναδελφο που θα πάρει άδεια επειδή γεννάει η γυναίκα του εκεινη την εβδομαδα, θα έρθει την 1η εβδομάδα του Ιουλίου στο νησί να αναλάβει υπηρεσία.Ακριβώς. Η αναρρωτική δεν είναι λύση. Πέραν του ότι - το τονίζω - δεν μπορεί να γίνει με υπεύθυνη δήλωση καθ' ότι η επόμενη μέρα είναι αργία. Και άντε μετά να περνάει κάποιος και από επιτροπές.
Παράθεση από: MHXMHX στις Ιούνιος 07, 2013, 11:32:56 μμΔεν είναι με τα καλά τους οι άνθρωποι.Γνωστό θα μου πείτε...Τότε η λύση είναι να αρρωστήσετε ,συνάδελφοι.Σε εμας αν πάρεις αναρρωτική, πρέπει να αναλάβεις υπηρεσία την αμέσως επόμενη μερα που είναι ανοιχτο το σχολείο σου, δηλαδή στην 1η εφημερία, ή αλλιώς τη Δευτέρα στα γραφεία της διευθυνσης. Το ιδιο θα συμβεί και με συναδελφο που θα πάρει άδεια επειδή γεννάει η γυναίκα του εκεινη την εβδομαδα, θα έρθει την 1η εβδομάδα του Ιουλίου στο νησί να αναλάβει υπηρεσία.
Δεν είναι με τα καλά τους οι άνθρωποι.Γνωστό θα μου πείτε...Τότε η λύση είναι να αρρωστήσετε ,συνάδελφοι.