0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: typos72 στις Ιούνιος 17, 2013, 03:13:12 μμsorry,αλλά θα παρέμβω γιατί ακούγονται μεγάλες ανακρίβειες.και εγώ να απαντήσω ότι το 2000 έγινε και τρίτη φουρνιά διορισμών απο τον ΑΣΕΠ του 1998, κατά την οποία διορίσθηκε μεγάλο ποσοστό απο όσους συμμετείχαν στην αγωγή με τον Χατζηφώτη. Προσωπικα απέσυρα την τότε συμμετοχή μου, οπως και πολλοί άλλοι συνάδελφοι. Το θεμα όμως είναι οτι ακόμη δεν δημιουργήθηκε ο σύλλογος, και ήδη έγινε διαχωρισμός σε ΑΣΕΠίτες πριν το 2002, και ΑΣΕΠίτες μετά το 2002. Λυπάμαι, γιατί σε αυτή την υπόθεση, όπως και γενικότερα στον κλάδο μας, δεν περισσεύει κανείς
sorry,αλλά θα παρέμβω γιατί ακούγονται μεγάλες ανακρίβειες.
Παράθεση από: villie στις Ιούνιος 16, 2013, 11:48:21 μμΠαράθεση από: talaiporos στις Ιούνιος 16, 2013, 11:42:50 μμΜέγα λάθος! Είχαν ανακοινωθεί μόνο οι διορισθέντες από το Υπουργείο Παιδείας. Τσέκαρέ το...Πίστεψε με,το ξέρω από πρώτο χέρι. Επίσης το '98 οι επιτυχόντες ήταν ΚΑΙ διοριστέοι, καθώς δεν είχε προκηρυχθεί συγκεκριμένος αριθμός θέσεων, πράγμα το οποίο έγινε στους επόμενους διαγωνισμούς. Πάνω σε αυτό στηρίχθηκε και η αγωγή που έγινε από τους επιτυχόντες, την οποία ανέλαβε ο Χατζηφώτης, που, αν δεν κάνω λάθος, εκπροσωπεί και τους ΑΣΕΠίτες του 2008.sorry,αλλά θα παρέμβω γιατί ακούγονται μεγάλες ανακρίβειες.Την υπόθεση συνάδελφε,με συγχωρείς αλλά την ξέρεις απο...πέμπτο χέρι!Το 2000 που κατατέθηκαν τα τρία δικόγραφα της υπόθεσης στο διοικητικό εφετείο,ο Χατζηφώτης είχε το ένα με τα δύο άτομα και τα άλλα δύο με 57 ονόματα τα είχε ο θεοδωράτος.Το 2003 η δίκη χάθηκε στο εφετείο και οι 58 του θεοδωράτου πήγαν στο ΣτΕ και ο Χατζηφώτης διαφώνησε και έφυγε.Συνεπώς,το 2008 τον Μάη τις δίκες τις έκανε ο Θεοδωράτος και αυτός τις έχασε.Τις έχασε γιατί υποστήριξε πως η βαθμολογική βάση του ΑΣΕΠ δίνει δικαίωμα διορισμού,ενώ το ΣτΕ είπε πως μόνο το ΦΕΚ δίνει δικαίωμα διορισμού!Τ άκουσες φίλε troktiko;Τώρα,πως ο κυρ-Ηλίας πήρε τα 24μηνα και με τι επιχειρήματα θα στηρίξει τον διορισμό τους,δεν ξέρω γιατί η υπόθεση παίρνει συνεχώς αναβολές.Ευχαρίστως όταν γίνει η δίκη των 24μήνων να σε καλέσω να πάμε παρέα να δούμε!!!Είπα,έχω δωδεκαετή εμπειρία στα διοικητικά δικαστήρια.Μην ξεχνιόμαστε.
Παράθεση από: talaiporos στις Ιούνιος 16, 2013, 11:42:50 μμΜέγα λάθος! Είχαν ανακοινωθεί μόνο οι διορισθέντες από το Υπουργείο Παιδείας. Τσέκαρέ το...Πίστεψε με,το ξέρω από πρώτο χέρι. Επίσης το '98 οι επιτυχόντες ήταν ΚΑΙ διοριστέοι, καθώς δεν είχε προκηρυχθεί συγκεκριμένος αριθμός θέσεων, πράγμα το οποίο έγινε στους επόμενους διαγωνισμούς. Πάνω σε αυτό στηρίχθηκε και η αγωγή που έγινε από τους επιτυχόντες, την οποία ανέλαβε ο Χατζηφώτης, που, αν δεν κάνω λάθος, εκπροσωπεί και τους ΑΣΕΠίτες του 2008.
Μέγα λάθος! Είχαν ανακοινωθεί μόνο οι διορισθέντες από το Υπουργείο Παιδείας. Τσέκαρέ το...