0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γενικότερα να ξέρεις οτι θέλει 3-6 χρόνια εντατικό διάβασμα, στον ασεπ είναι μόνο 5 μόρια οπότε αν το κάνεις, το κάνεις καθαρά για σένα. Είναι απαραίτητη προυπόθεση αν θες να γίνει καθηγητής πανεπιστημίου και πλέον αν θέλεις να γίνεις σχολικός σύμβουλος (εδώ υπάρχουν ενστάσεις γιατί εξαρτάται απο τις ανάγκες τις κάθε περιοχής).
Καλησπέρα, δεν έχω καταλάβε τι ακριβώς δεν είναι απαγορευτικό.
Καλησπέρα, δεν έχω καταλάβε τι ακριβώς δεν είναι απαγορευτικό. Γενικότερα, για κάνεις διδακτορικό πρέπει να έχεις μεταπτυχιακό, κάποιες δημοσιεύσεις γενικότερα να έχεις ασχοληθεί με την έρευνα ώστε να σε εμπιστευτεί κάποιος και να σου δώσει θέμα. Πλέον διδακτορικά δίνουν και οι λέκτορες. Τι ακριβώς πληροφορίες θέλεις; Ενδιαφέρομαι και εγώ να ξεκινήσω διδακτορικό αλλά ΑΠΘ. Επίσης, κατα καιρούς βγαίνουν προγράμματα π.χ. είχε ξεκινήσει στα Γιάννενα στον κλάδο μας όπου είναι καλή φασή να ξεκινήσεις μέσω προγράμματος γιατί πληρώνεσαι και κάτι. Γενικότερα να ξέρεις οτι θέλει 3-6 χρόνια εντατικό διάβασμα, στον ασεπ είναι μόνο 5 μόρια οπότε αν το κάνεις, το κάνεις καθαρά για σένα. Είναι απαραίτητη προυπόθεση αν θες να γίνει καθηγητής πανεπιστημίου και πλέον αν θέλεις να γίνεις σχολικός σύμβουλος (εδώ υπάρχουν ενστάσεις γιατί εξαρτάται απο τις ανάγκες τις κάθε περιοχής).