0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
αυτό ακριβώς μου τόνισαν.να πάω για το επίδομα στις τάδε του μήνα, αλλά να μην ξεχάσω να πάω νωρίτερα στην ημερομηνία που πρέπει για την ανανέωση της κάρτας.
Παράθεση από: le στις Ιουνίου 20, 2011, 12:39:35 pmαυτό ακριβώς μου τόνισαν.να πάω για το επίδομα στις τάδε του μήνα, αλλά να μην ξεχάσω να πάω νωρίτερα στην ημερομηνία που πρέπει για την ανανέωση της κάρτας.Επομένως αφού έβγαλα το δελτίο ανεργίας 19/06 πρέπει να πάω μέχρι 23/06; Ισχύει το περιθώριο πέντε ημερών μετά την ημερομηνία ή το έχω ήδη χάσει; Αν πάω αύριο προλαβαίνω;
Μπορεί να έχει διευκρινιστεί νωρίτερα αλλά δεν έχω προλάβει να διαβάσω όλες τις σελίδες του τόπικ... Στην αίτηση που θα κάνουμε στον ΟΑΕΔ θα μας ζητήσουν και το εκκαθαριστικό της εφορίας του 2010? Αν ναι, τι γίνεται σε περίπτωση που δεν έχει έρθει ακόμα το εκκαθαριστικό; Μάλιστα το είχα στείλει ταχυδρομικά... πράγμα που σημαίνει ότι στην δήλωση που έχω κρατήσει δεν υπάρχει η υπογραφή κ σφραγίδα του ελεγκτή...
ευχαριστώ giota! και κάτι ακόμα : Αφού καταθέσουμε ό,τι χρειαστεί... θα ξαναπάμε..;! ή ελέγχουμε τον λογαριασμό μας στην τράπεζα;
ρε παιδια στον οαεδ παγκρατιου μας ελεγαν αυθημερον αν το δικαιουμαστε...τωρα πρεπει να περασουν μερες για να εγκριθει?
επομενως ειναι οπως παλια μια φορα παμε και μετα περιμενουμε να μπουνε τα χρηματα στην τραπεζα...οι αναπληρωτες αν εχουν προσληφθει τελη οκτωμβρη για ποσους μηνες δικαιουνται επιδοτηση?ξερει κανεις?thanks
Για αυτό καλά λέει η domenica να ρωτάτε τι ακριβώς θέλουν σε κάθε υποκατάστημα ΟΑΕΔ.