0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κάτι σε ΜΑΡΙΑ Η ΑΣΧΗΜΗ? Τι θα λέγατε; Αντε, βρε, φόρεσε τα καλά σου και πήγαινε να γράψεις με την κιμωλία! Πάντως, σοβαρά τώρα, τα παιδιά δεν μας θέλουν ντυμένες σαν να πηγαίνουμε στην εκκλησία αλλά ούτε και σα να πηγαίνουμε στο μπαρ.Μας προτιμούν με απλό, καθημερινό ντύσιμο και δίνουν πολλή σημασία στην καθαριότητα και το άρωμα που φοράμε (πηγή: τα ίδια τα παιδιά). Ό,τι εκκεντρικό ή προκλητικό, το καλύτερό τους για καζούρα!
Δεν ξέρω τι λέτε (έχουν περάσει και τόσος καιρός από το τελευταίο post) αλλά στο γυμνάσιό μας συνάδελφος έφαγε "παρατήρηση" από τον διευθυντή επειδή φόρεσε μπλούζα με ραντάκι και φαινόταν η τιράντα του σουτιέν. Μπορεί να μπαίνει Νοέμβριος, αλλά στην περιοχή μας ακόμα σκάει ο τζίτζικας και ο κόσμος πηγαίνει για μπάνια. Η παρατήρηση ήταν επειδή "έχουμε δώσει αποβολές σε μαθήτριες αυτή την εβδομάδα επειδή φοράνε μπλούζες με ραντάκια"... Σε τι αναχρονιστικό σχολείο είμαι... τι να πω...Αλήθεια, αυτό δεν είναι προσβολή της προσωπικότητας της καθηγήτριας;
αν θέλουν συγκεκριμένο ντύσιμο,να μας αγοράσουν τα ρούχα αυτοί!Εγώ πάντως το σκέφτομαι να αγοράσω νέο τζίν διότι εκεί που έχει φτάσει ο μισθός δεν είναι να κάνεις <περιττές> αγορές...Ευτυχώς μέχρι τώρα,δεν έχω γνωρίζει περίεργους διευθυντές...Σε κάποια σχολεία οι καθηγητές ή δάσκαλοι ντύνονται <μαζεμένα> , σε άλλα βλέπεις την δασκάλα της θεατρικής με δέκα κρίκους σε όλο το πρόσωπο(και δεν ξέρω και που αλλού ) και ρούχα reggae party!Προσωπικά,δεν με ενδιέφερε ποτέ τι θα φορέσω,ούτε τι φοράνε οι άλλοι...Στο σχολείο πάμε για να διδάξουμε,όχι για πασαρέλα...