*

Αποστολέας Θέμα: Dress Code νεοδιόριστης εκπαιδευτικού Βθμιας-Συμβουλές  (Αναγνώστηκε 19869 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

professor

• Επισκέπτης
Απ: Dress Code νεοδιόριστης εκπαιδευτικού Βθμιας-Συμβουλές
« Απάντηση #56 στις: Σεπτέμβριος 13, 2009, 11:03:35 μμ »
Σκεφθηκα να δωσω απαντηση  αλλα επειδη θα ειναι ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΑΡΜΟΣΤΗ ΜΕ ΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ορισμενων συναδελφισσων δεν θα τη δωσω ΕΔΩ διοτι την εχω δωσει σε αλλο φορουμ!
ε,ρε τι μου θυμισατε.αλλα δεν σας λεω!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Aurelita

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Οκτώβριος 31, 2012, 08:07:18 μμ »
Δεν ξέρω τι λέτε (έχουν περάσει και τόσος καιρός από το τελευταίο post) αλλά στο γυμνάσιό μας συνάδελφος έφαγε "παρατήρηση" από τον διευθυντή επειδή φόρεσε μπλούζα με ραντάκι και φαινόταν η τιράντα του σουτιέν. Μπορεί να μπαίνει Νοέμβριος, αλλά στην περιοχή μας ακόμα σκάει ο τζίτζικας και ο κόσμος πηγαίνει για μπάνια. Η παρατήρηση ήταν επειδή "έχουμε δώσει αποβολές σε μαθήτριες αυτή την εβδομάδα επειδή φοράνε μπλούζες με ραντάκια"... Σε τι αναχρονιστικό σχολείο είμαι... τι να πω...
Αλήθεια, αυτό δεν είναι προσβολή της προσωπικότητας της καθηγήτριας;
Look wide. And when you think you are looking wide, look wider still. B.P.

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • δεν περιγραφω αλλο!!! ΠΕ06
    • Προφίλ
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ06
« Απάντηση #58 στις: Οκτώβριος 31, 2012, 08:16:12 μμ »
ο συγκεκριμενος διευθυντης μηπως γυριζει με μεζουρα παραμασχαλα και μετραει το μηκος της φουστας των καθηγητριων?
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

Αποσυνδεδεμένος fotini18

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Οκτώβριος 31, 2012, 08:38:58 μμ »
 ;D ;D ;D ;D
Aυτό ακριβώς δεν έκανε και γνωστός δικτάτορας, ο παππούς  και συνονόματος του "μαζί τα φάγαμε" ; Έμεινε στην Ιστορία γι' αυτή την εμμονή του!!!
Αχ, Ελλάδα σ' αγαπώ...!!!

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Συνεχώς ξεψυχάει...(Δημήτρης Χορν)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
  • δεν περιγραφω αλλο!!! ΠΕ06
    • Προφίλ
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ06
« Απάντηση #60 στις: Οκτώβριος 31, 2012, 08:43:52 μμ »
αυτον σκεφτηκα και γω βρε fotini18. αν ειναι δυνατον!
λοιπον aurelita αυτο που μπορει να κανει η συναδελφος σου την επομενη φορα που θα της κανει παρατηρηση για το ιδιο θεμα ειναι να βγαλει επι τοπου το σουτιεν αφου τον ενοχλουν τοσο οι τιραντες του!
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Οκτώβριος 31, 2012, 09:28:47 μμ »
Κάτι σε ΜΑΡΙΑ Η ΑΣΧΗΜΗ? Τι θα λέγατε; Αντε, βρε, φόρεσε τα καλά σου και πήγαινε να γράψεις με την κιμωλία! Πάντως, σοβαρά τώρα, τα παιδιά δεν μας θέλουν ντυμένες σαν να πηγαίνουμε στην εκκλησία αλλά ούτε και σα να πηγαίνουμε στο μπαρ.Μας προτιμούν με απλό, καθημερινό ντύσιμο και δίνουν πολλή σημασία στην καθαριότητα και το άρωμα που φοράμε (πηγή: τα ίδια τα παιδιά). Ό,τι εκκεντρικό ή προκλητικό, το καλύτερό τους για καζούρα!

Συγγνώμη, αλλά ας μη μιλήσουμε τώρα για το πώς πηγαίνουν ντυμένες στην Εκκλησία την Ανάσταση. Μίνι-ζώνη, και μπότα μέχρι εκεί που τελειώνει το μίνι. Έλεος.
Οι υπουργοί, τσεκάρουν κι αυτοί κουτάκι "δέχομαι τοποθέτηση και στα υπόλοιπα υπουργεία"?

Αποσυνδεδεμένος happiness

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 19 - Μηχ. Η/Υ & Πληρ. - ΠΠ
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Οκτώβριος 31, 2012, 09:40:35 μμ »
Δεν ξέρω τι λέτε (έχουν περάσει και τόσος καιρός από το τελευταίο post) αλλά στο γυμνάσιό μας συνάδελφος έφαγε "παρατήρηση" από τον διευθυντή επειδή φόρεσε μπλούζα με ραντάκι και φαινόταν η τιράντα του σουτιέν. Μπορεί να μπαίνει Νοέμβριος, αλλά στην περιοχή μας ακόμα σκάει ο τζίτζικας και ο κόσμος πηγαίνει για μπάνια. Η παρατήρηση ήταν επειδή "έχουμε δώσει αποβολές σε μαθήτριες αυτή την εβδομάδα επειδή φοράνε μπλούζες με ραντάκια"... Σε τι αναχρονιστικό σχολείο είμαι... τι να πω...
Αλήθεια, αυτό δεν είναι προσβολή της προσωπικότητας της καθηγήτριας;
Εάν το σχολείο δίνει αποβολές σε μαθήτριες για τον ίδιο λόγο, είναι λογική "απαίτηση" οι καθηγήτριες να ακολουθούνε τον κανόνα. ΑΛΛΑ για να δίνει το σχολείο τέτοιου είδους αποβολές, πρέπει να έχει συμφωνήσει ο σύλλογος. Εάν ο σύλλογος συνεδρίασε και αποφάσισε δημοκρατικά και κατά πλειοψηφία να τίθεται τέτοιο θέμα, τότε η συνάδελφος πρέπει να σεβαστεί την απόφαση του συλλόγου (στον οποίο θα πρέπει να συμμετέχει φυσικά, όχι συνεδρίαση που έγινε πριν την άφιξή της). Επειδή κάτι μου λέει όμως ότι αυτά είναι απόφαση του διευθυντή και όχι του συλλόγου, η κατάλληλη απάντηση είναι "πότε συνεδριάσαμε και αποφασίσαμε να αποβάλουμε μαθήτριες για λόγους ένδυσης;"

Αποσυνδεδεμένος ΠΕ 16.01

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ 16.01
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Νοέμβριος 01, 2012, 12:50:49 πμ »
αν θέλουν συγκεκριμένο ντύσιμο,να μας αγοράσουν τα ρούχα αυτοί!Εγώ πάντως το σκέφτομαι να αγοράσω νέο τζίν διότι εκεί που έχει φτάσει ο μισθός δεν είναι να κάνεις <περιττές> αγορές...

Ευτυχώς μέχρι τώρα,δεν έχω γνωρίζει περίεργους διευθυντές...

Σε κάποια σχολεία οι καθηγητές ή δάσκαλοι ντύνονται <μαζεμένα> , σε άλλα βλέπεις την δασκάλα της θεατρικής με δέκα κρίκους σε όλο το πρόσωπο(και δεν ξέρω και που αλλού ;D) και ρούχα reggae party!Προσωπικά,δεν με ενδιέφερε ποτέ τι θα φορέσω,ούτε τι φοράνε οι άλλοι...Στο σχολείο πάμε για να διδάξουμε,όχι για πασαρέλα... ;)
Avanti: Do fa fa fa,
Sol fa sol fa mi do si mi mi mi, do si do si sol si do,
Do fa fa fa (do si) sol fa sol fa mi do mi...
Και~  Do fa fa fa,
Sol fa sol fa mi do si mi mi mi, do si do si sol si do,
Do fa fa fa (do si) sol fa sol fa mi do mi...

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Νοέμβριος 01, 2012, 01:23:35 πμ »
Το καλύτερο είναι λαχανί σακάκι με μαύρο παντελόνι:

Ταιριάζει σε κάθε περίσταση.

;D ;D ;D ;D ;D
Οι υπουργοί, τσεκάρουν κι αυτοί κουτάκι "δέχομαι τοποθέτηση και στα υπόλοιπα υπουργεία"?

Αποσυνδεδεμένος greedo

• Ιστορικό μέλος
  • Han shot first...
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Νοέμβριος 01, 2012, 02:02:22 πμ »
αν θέλουν συγκεκριμένο ντύσιμο,να μας αγοράσουν τα ρούχα αυτοί!Εγώ πάντως το σκέφτομαι να αγοράσω νέο τζίν διότι εκεί που έχει φτάσει ο μισθός δεν είναι να κάνεις <περιττές> αγορές...

Ευτυχώς μέχρι τώρα,δεν έχω γνωρίζει περίεργους διευθυντές...

Σε κάποια σχολεία οι καθηγητές ή δάσκαλοι ντύνονται <μαζεμένα> , σε άλλα βλέπεις την δασκάλα της θεατρικής με δέκα κρίκους σε όλο το πρόσωπο(και δεν ξέρω και που αλλού ;D) και ρούχα reggae party!Προσωπικά,δεν με ενδιέφερε ποτέ τι θα φορέσω,ούτε τι φοράνε οι άλλοι...Στο σχολείο πάμε για να διδάξουμε,όχι για πασαρέλα... ;)
++++++++

Αποσυνδεδεμένος karxarias29

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Νοέμβριος 04, 2012, 10:43:43 μμ »
Ευτυχώς, που με κάποιο μαγικό τρόπο μέχρι πριν από λίγο καιρό έμπαινα σε όλα τα τζιν της εποχής των παχιών αγελάδων. Τώρα, με τα αμύθητα 741,77 ευρώ μου, μόνο αν λανσάρουν κανένα λουκ ...σωβρακοφανέλα διασωζόμαστε! ::)

Αποσυνδεδεμένος xristina_sk

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Νοέμβριος 04, 2012, 11:27:15 μμ »
Βασικά φόρα άνετα παπούτσια. Καθαρά και απλά ρούχα. Εγώ φοράω συχνά τζιν με μακριές μπλούζες από πάνω που καλύπτουν και την περιοχή της μέσης.  Γενικά να αισθάνεσαι άνεση και να μην περιορίζονται οι κινήσεις σου από αυτά που φοράς. Βέβαια μην πας στο άλλο άκρο και πας με τα ρούχα του γυμναστηρίου.

Αποσυνδεδεμένος killbill

• Ιστορικό μέλος
  • Αν θες να μάθεις κάτι τότε δίδαξέ το
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Νοέμβριος 06, 2012, 04:44:06 μμ »
το θέμα είναι το ντύσιμό σου να μην γίνεται αιτία να μην μπορείς να κάνεις μάθημα στην τάξη, αλλά να γίνεσαι συμπαθής και προσιτός στα παιδιά.
Πολλές φορές το ντύσιμο μπορεί να είναι η αιτία να γίνεσαι αντιπαθής στα παιδιά που προσέχουν και σχολιάζουν το παραμικρό πάνω σου.
Και μετράει και το υπόλοιπο στυλ σου που θα δένει ή όχι με το ντύσιμό σου, πχ οι κινήσεις σου, η έκφρασή σου κλπ.

μπορείς και με κελεμπία να γίνεις συμπαθης αλλά και αντιπαθητικός.
Μου έχουν πει τα παιδιά, κύριε γιατί δεν έρχεστε καμιά μέρα με ένα ξεβαμμένο τζην?
Επίσης ξέρω και καθηγήτρια που "άρεσε" στα παιδιά και το ντύσιμό της ήταν αρκετά νεανικό και θυλικό, και αυτό λειτούργησε θετικά υπέρ της. Τα παιδιά (τα αγόρια δηλαδή!) ήθελαν να τα προσέξει οπότε έκαναν ησυχία, πρόσεχαν κλπ και όχι να τα αντιπαθήσει κάνοντας φασαρία.
Τώρα σε άλλη το ίδιο στυλ μπορεί να λειτουργήσει και αρνητικά, αν προσπαθήσει να το παίξει εξουσία και ότι εγώ κάνω κουμάντο εδώ μέσα κλπ.
Πιστεύω δηλαδή ντύσιμο και τρόπος συμπεριφοράς στα παιδιά πάνε κάπως μαζί...
Δηλαδή τα παιδιά θα πουν "την πάω πού αυτή την καθηγήτρια (ή τον καθηγητή) και άσε που ντύνεται και cool!" δεν θα πουν ποτέ όμως "τον/την πάω γιατί ντύνεται cool".

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32750
  • Τελευταία: wwwwww
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1177498
  • Σύνολο θεμάτων: 19400
  • Σε σύνδεση σήμερα: 887
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αύγουστος 21, 2024, 05:10:38 μμ)