0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ωπ, σόρι ! δεν διάβασα τι έγραψες νωρίτερα και δημοσίευσα , τα ίδια λέμε
Αυτό που λες θα ίσχυε αν είχαν οργανική. Εδώ μιλάμε για προσωρινή τοποθέτηση. Θα πάρω την Δευτέρα να ρωτήσω, απλά έλεγα μήπως ξέρει κανείς.
Την ευθυνη γι αυτο τη φερει αποκλειστικά το υπουργειο που πιεσε για επισπευση διαδικασιων και τοποθετησεις αρον-αρον παλιων και νεοδιοριστων εκπαιδευτικών, ΧΩΡΙΣ να εχουν συνεδριασει οι Σ/Δ για να κανουν αναθεσεις και να αποτυπωθουν με ακριβεια τα πραγματικά κενά.
Μετά από τόση διάλεξη ανοίγω τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και βλέπω...Ενώ είναι ξεκάθαρα αλλαγή τοποθέτησης!
Μήπως τελικά μπορώ να το κάνω και εγώ φέτος ως νεοδιόριστος; Έχασα το σχολείο που ήθελα και μου ήταν στις 2 ώρες απόσταση με βολική συγκοινωνία και με όλο το ωράριο μου εκεί και τώρα είμαι σε ένα άλλο σε λίγο μεγαλύτερη απόσταση και με άβολη συγκοινωνία αλλά όχι για όλο το ωράριο μου, μάλλον θα πηγαίνω και δυο μέρες αλλού και δεν ξέρω καν που θα βρεθώ. Το πρώτο σχολείο θα βγάλει οσονούπω και άλλο κενό στην ειδικότητα μου (μου το είπαν από το σχολείο γιατί τηλεφώνησα, επειδή ξέρω ότι κάθε χρόνο σε αυτό το σχολείο βγαίνουν περισσότερα κενά) όταν θα οριστικοποιηθούν τα τμήματα. Αυτό δεν ενδιαφέρει κανέναν άλλον από μόνιμους και νεοδιόριστους, οπότε μόνο σε αναπληρωτές θα μπορούσε να πάει, θα μπορούσα να κάνω μια αίτηση στο πυσδε να εξετάσει το ενδεχόμενο αυτό; τι πιθανότητες έχω να ικανοποιηθεί το αίτημα μου;
μη ρωτάς εδώ ! τρέχα αύριο να κάνεις ΑΙΤΗΣΗ να υπάρχει και τσίγκλα τους. μπορεί αναλόγως τις περιστάσεις να υπάρχουν πιθανότητες
Καλησπέρα. Μόνιμος καθηγητής ζητά απόσπαση σε σχολείο με λειτουργικο κενο 13 ωρών, ενώ έχει 18 ώρες υποχρεωτικό ωράριο. Συνεπώς αναμένει συμπλήρωση 5 ωρών σε όμορο σχολείο. Σε λίγες ημέρες συνάδελφος ίδιας ειδικότητας με πλήρες ωράριο στο σχολείο αυτό παίρνει άδεια ανατροφής. Ο πρώτος εκπαιδευτικός τότε με τροποποίηση απόσπασης παίρνει όλες τις ώρες στο σχολείο και τις υπόλοιπες συν τις συμπλήρωσης της αναλαμβάνει αναπληρωτής συνάδελφος ή παραμένει η αρχική απόφαση και το λειτουργικό κενό καλύπτεται πλήρως από τον αναπληρωτή συνάδελφο;
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ο οργανικά τοποθετημένος καθηγητής με πλήρες ωράριο θα λάβει άδεια ανατροφής και θα αποχωρήσει τέλη Σεπτεμβρίου και το ζήτημα είναι αν ο αποσπασμένος σε λειτουργικό κενό 13 ωρών που μέχρι τότε θα έχει κληθεί να συμπληρώσει το ωράριο του σε άλλο σχολείο, μετά την αποχώρηση του συναδέλφου με την άδεια ανατροφής θα σταματήσει τη συμπλήρωση σε άλλο σχολείο και θα πάρει εξ ολοκλήρου ωράριο στο σχολείο απόσπασης. Σίγουρα θα κληθεί συνάδελφος αναπληρωτής να καλύψει το κενό του αδειούχου καθηγητή, αλλά θα πάει ο αναπληρωτής να συμπληρώσει στο δεύτερο σχολείο; Ομολογώ ότι δεν μου έχει ξανατύχει τέτοια περίπτωση!