0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στον ΕΦΚΑ θα πας να δηλώσεις ότι εφόσον είσαι πλέον με μόνιμη σύμβαση στο Δημόσιο, η ασφαλιστική σου ικανότητα δεν πρέπει να λήγει.
Έχω πάει από ΕΦΚΑ κι έχω κάνει την αλλαγή ο ίδιος (βέβαια ακόμα και "αυτόματα" να γινόταν δεν έχει λογική στη μια περίπτωση να λέει επ΄αόριστον και στην άλλη να έχει ημερομηνία λήξης). Το πρόβλημά είναι ο υπάλληλος ο οποίος σκόπιμα το έχει με ημερομηνία λήξεως καθώς ισχυρίζεται ότι έτσι προβλέπεται εφόσον δεν έχω μονιμοποίηση ακόμα.Μέχρι να προσκομίσω χαρτί μονιμοποίησης θα το έχει με λήξη και πρέπει να πηγαίνω καθε χρόνο αντίγραφο μισθοδοσίας για να το ανανεώνει.
Συνάδελφοι καλησπέρα. Πρόσφατα άλλαξα ασφαλιστικό φορέα χάρη και στη δική σας βοήθεια ειδικά του mmmm και ΕΠΟ και σας ευχαριστώ πολύ. Πέρασα και την κόρη μου (19 ετών)που σπουδάζει ως έμμεσα ασφαλισμένη, αλλά στην κόρη μου βγάζει λήξη ασφαλιστικής ικανότητας 29/2/2024. Ειναι εντάξει ή πρέπει να ξαναπάω στον ΕΦΚΑ να το διορθώσουν; Δηλ στα έμμεσα μέλη έχει ετήσια ισχύ και πρέπει να ανανεώνεται, ή είναι λάθος και να πάω να το διορθώσουν; Ευχαριστώ πάρα πολύ προκαταβολικά!