0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δε μιλάω για τις προκηρύξεις αν μετρανε τα ΚΔ
Συνάδελφοι γεια σας. Είμαι πτυχιούχος φιλολογιας (με κάποια ελάχιστα μόρια ωρομισθιας σε δημόσιο σχολείο) και πτυχιούχος αρχαιολογίας. Φέτος, είπα να κοιτάξω τα δημόσια ιεκ και ως αρχαιολόγος θα μπορούσα να κάνω κάποιες ώρες. Έχω μπερδευτεί όμως με τις πιστοποιησεις για τη διδασκαλία ενηλίκων. Μπορείτε να με διαφωτισετε, τι ισχύει τελικά και αν η πιστοποίηση είναι απαραίτητη για να διδάξει κάποιος; Αν δεν την έχω την πιστοποίηση, έχω πιθανότητες να με πάρουν. Το πτυχίο της φιλολογιας μετράει καθόλου σαν προσόν, εννοώ στη μοριοδοτηση; έχω και πολλά μόρια από ΑΣΕΠ αλλά φαντάζομαι αυτά δεν πρέπει να μετράνε. Επίσης αν τελικά σε πάρουν στα ιεκ ποιο εργασιακό - μισθολογικο καθεστώς επικρατεί; εννοώ θέλει μπλοκακι; η ωριαία αντιμισθια πόσο είναι; Όποιος έχει τη διάθεση και το κουράγιο ας με διαφωτίσει λίγο...
Ψάχνω να βρω τους καταλόγους με τους εκπαιδευτές που διδαξαν πέρσι στα ιεκ που με ενδιαφέρουν αλλά οι ηλεκτρονικές αναζητήσεις μου παραμένουν ακαρπες. Μήπως υπάρχει κάποιο σαητ που χρησιμοποιείται εσείς οι έμπειροι και το αγνοώ;
Συναδελφοι εξετασεις θα ξαναγιινουν?