0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όπως μόλις μου είπαν δεν προτίθεται το Υπουργείο να κάνει άλλες προσλήψεις δευτεροβάθμιας μέσα στην εβδομάδα.Αρχίζουν λοιπόν πάλι τα προβλήματα με τη Σιβιτανίδειο και τις επιλεκτικές τις προσλήψεις. Η Σιβιτανίδειος βέβαια ρίχνει το μπαλάκι στο Υπουργείο λέγοντας ότι το Υπουργείο τους έστειλε αναπληρωτές.Και όντως το Υπουργείο έχει επικαιροποιήσει τα κενά μόνο για τη Σιβιτανίδειο στις ειδικότητες που κάλεσε σήμερα.
παντως στην ειδικοτητα μας τα ιδια ονοματα περυσι πρωτα τα ιδια και φετος
Υπολειτουργούν τα ΕΠΑΛ και οι ΕΠΑΣ - Δεν ξεκίνησε ακόμη η διδασκαλία σε μαθήματα ειδικοτήτωνΘΕΜΑ : Διαμαρτυρία για τους διορισμούς αναπληρωτών εκπαιδευτικών τεχνικών ειδικοτήτωνΣε συνέχεια του με αριθμό πρωτοκόλλου 15/13.08.2012 εγγράφου μας σχετικά με τις καταγεγραμμένες ανάγκες σε εκπαιδευτικό προσωπικό για την τεχνικοεπαγγελματική εκπαίδευση και την ατεκμηρίωτη μη κάλυψή τους από διορισμούς μόνιμου εκπαιδευτικού προσωπικού, θα θέλαμε να διαμαρτυρηθούμε για τον πολύ μικρό αριθμό αναπληρωτών εκπαιδευτικών που προσελήφθησαν πριν λίγες μέρες.Συνέπεια των παραπάνω είναι στις περισσότερες Περιφερειακές Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης τα ΕΠΑΛ και οι ΕΠΑΣ του Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α. να υπολειτουργούν ένα μήνα μετά την έναρξη των μαθημάτων καθώς δεν διδάσκονται, λόγω έλλειψης εκπαιδευτικού προσωπικού, αρκετά από τα μαθήματα ειδικότητας και δεν διεξάγονται οι προβλεπόμενες εργαστηριακές ασκήσεις. Είναι αδικαιολόγητο στα ΕΠΑΛ οι μαθητές να διδάσκονται κανονικά τα μαθήματα Γενικής Παιδείας και σε πολλά από τα μαθήματα ειδικότητας πάνω στα οποία βασίζεται και η χορήγηση στους αποφοίτους Πτυχίου Ειδικότητας να μην έχει ακόμα οριστεί εκπαιδευτικός για να τα διδάξει.Παρακαλούμε να επιληφθείτε άμεσα του θέματος προς αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας των σχολείων της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και της ισότιμης αντιμετώπισής τους με αυτά της Γενικής που από την πρώτη εβδομάδα έναρξης των μαθημάτων λειτουργούν με πλήρες ωράριο.Για το Δ.Σ. της Ε.Τ.Ε.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣΓ. ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ Ν.
Υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να μας ενημερώσει πότε θα καλέσουν β΄ φάση τεχνικών ειδικοτήτων;
Παράθεση από: KPAPATH στις Οκτωβρίου 16, 2012, 09:02:38 amΥπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να μας ενημερώσει πότε θα καλέσουν β΄ φάση τεχνικών ειδικοτήτων;Δεν ξέρω αν είναι έγκυρο αλλά από το περσινό μου σχολείο με ενημέρωσαν ότι μετά από διαμαρτυρία τους στο υπουργείο τους είπαν να περιμένουν β' φάση τεχνικών σε καμιά δεκαριά μέρες
Παράθεση από: tamy στις Οκτωβρίου 16, 2012, 10:50:31 amΠαράθεση από: KPAPATH στις Οκτωβρίου 16, 2012, 09:02:38 amΥπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να μας ενημερώσει πότε θα καλέσουν β΄ φάση τεχνικών ειδικοτήτων;Δεν ξέρω αν είναι έγκυρο αλλά από το περσινό μου σχολείο με ενημέρωσαν ότι μετά από διαμαρτυρία τους στο υπουργείο τους είπαν να περιμένουν β' φάση τεχνικών σε καμιά δεκαριά μέρεςΕυχαριστώ πολύ για την απάντηση! Ας ελπίσουμε να είναι έγκυρη η πληροφορία...