*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 62173 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nikolopol

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 4.01
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #42 στις: Οκτωβρίου 15, 2012, 03:02:24 pm »
Όπως μόλις μου είπαν δεν προτίθεται το Υπουργείο να κάνει άλλες προσλήψεις δευτεροβάθμιας μέσα στην εβδομάδα.
Αρχίζουν λοιπόν πάλι τα προβλήματα με τη Σιβιτανίδειο και τις επιλεκτικές τις προσλήψεις.
Η Σιβιτανίδειος βέβαια ρίχνει το μπαλάκι στο Υπουργείο λέγοντας ότι το Υπουργείο τους έστειλε αναπληρωτές.
Και όντως το Υπουργείο έχει επικαιροποιήσει τα κενά μόνο για τη  Σιβιτανίδειο στις ειδικότητες που κάλεσε σήμερα.
Η σιβιτανιδειος αποφασισε ποσους θα παρει ...το υπουργειο απλα ετρεξε το συστημα.....τωρα οντως σε πολλες ειδικοτητες ζητησε πιο λιγα ατομα ετσι ωστε να παρει παλι πρωτο το υπουργειο και μετα να φτασει σε αυτους που θελει στην β φαση..ειναι τα κλασικα προβληματα του να πηγαινουν τα υψηλα μορια επαρχεια και τα βυσματα μετα αθηνα μεσω σιβιτανιδειου....δεν θα αλλαξουμε ποτε συναδελφε....οταν ειδα τις προσληψεις στις τεχνικες καταλαβα μεχρι που θα φτασει η σιβιτανιδειος για να παρει β φαση αυτους που θελει παρολο που ειναι χαμηλα στον πινακα
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 15, 2012, 05:04:34 pm από Lasid »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 07:15:26 »

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #43 στις: Οκτωβρίου 15, 2012, 03:06:11 pm »
Το θέμα είναι ότι για τις ειδικότητες που κλήθηκαν σήμερα στη Σιβιτανίδειο, το υπουργείο επικαιροποίησε τα κενά μόνο της Σιβιτανιδείου από όλα τα σχολεία της χώρας. Οπότε από όλη την Ελλάδα, μόνο εκεί μπορούσε να κάνει προσλήψεις. Πολύ λογικό...
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 15, 2012, 03:09:14 pm από Green »

Αποσυνδεδεμένος twins

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #44 στις: Οκτωβρίου 15, 2012, 03:25:22 pm »
παντως στην ειδικοτητα μας τα ιδια ονοματα περυσι πρωτα τα ιδια και φετος

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 4.01
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #45 στις: Οκτωβρίου 15, 2012, 03:34:35 pm »
παντως στην ειδικοτητα μας τα ιδια ονοματα περυσι πρωτα τα ιδια και φετος
αμα ειναι πρωτοι στον πινακα και το δηλωσανε πρωτο λογικο ειναι.....δεν ξερω βεβαια ποια ειδικοτητα εισαι....γιατι το μαγειρεμα γινεται ΔΕ , ΤΕ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 07:15:26 »

Αποσυνδεδεμένος twins

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #46 στις: Οκτωβρίου 15, 2012, 03:52:13 pm »
δεν ειναι πρωτοι στον πινακα. τε01.19

Αποσυνδεδεμένος foibos81

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #47 στις: Οκτωβρίου 15, 2012, 04:24:48 pm »
Υπολειτουργούν τα ΕΠΑΛ και οι ΕΠΑΣ - Δεν ξεκίνησε ακόμη η διδασκαλία σε μαθήματα ειδικοτήτων

ΘΕΜΑ : Διαμαρτυρία για τους διορισμούς αναπληρωτών εκπαιδευτικών τεχνικών ειδικοτήτων

Σε συνέχεια του με αριθμό πρωτοκόλλου 15/13.08.2012 εγγράφου μας σχετικά με τις καταγεγραμμένες ανάγκες σε εκπαιδευτικό προσωπικό για την τεχνικοεπαγγελματική εκπαίδευση και την ατεκμηρίωτη μη κάλυψή τους από διορισμούς μόνιμου εκπαιδευτικού προσωπικού, θα θέλαμε να διαμαρτυρηθούμε για τον πολύ μικρό αριθμό αναπληρωτών εκπαιδευτικών που προσελήφθησαν πριν λίγες μέρες.
Συνέπεια των παραπάνω είναι στις περισσότερες Περιφερειακές Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης τα ΕΠΑΛ και οι ΕΠΑΣ του Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α. να υπολειτουργούν ένα μήνα μετά την έναρξη των μαθημάτων καθώς δεν διδάσκονται, λόγω έλλειψης εκπαιδευτικού προσωπικού, αρκετά από τα μαθήματα ειδικότητας και δεν διεξάγονται οι προβλεπόμενες εργαστηριακές ασκήσεις. Είναι αδικαιολόγητο στα ΕΠΑΛ οι μαθητές να διδάσκονται κανονικά τα μαθήματα Γενικής Παιδείας και σε πολλά από τα μαθήματα ειδικότητας πάνω στα οποία βασίζεται και η χορήγηση στους αποφοίτους Πτυχίου Ειδικότητας να μην έχει ακόμα οριστεί εκπαιδευτικός για να τα διδάξει.
Παρακαλούμε να επιληφθείτε άμεσα του θέματος προς αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας των σχολείων της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και της ισότιμης αντιμετώπισής τους με αυτά της Γενικής που από την πρώτη εβδομάδα έναρξης των μαθημάτων λειτουργούν με πλήρες ωράριο.

Για το Δ.Σ. της Ε.Τ.Ε.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ. ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ Ν.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 15, 2012, 05:10:32 pm από Lasid »

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 4.01
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #48 στις: Οκτωβρίου 15, 2012, 04:32:09 pm »
στο σχολειο μου εχουμε  τουλαχιστον ωρες για 2 αμω και 4 ΑΚΩ (ηλεκτρολογοι - μηχανολογοι)...και μιλαω για τεχνικες..για βασικες νομιζω λειπει  1 πε02 - 1 πε04
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 16, 2012, 08:42:25 am από nikolopol »

Αποσυνδεδεμένος KPAPATH

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #49 στις: Οκτωβρίου 16, 2012, 09:02:38 am »
Υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να μας ενημερώσει πότε θα καλέσουν β΄ φάση τεχνικών ειδικοτήτων;

Αποσυνδεδεμένος tam tam

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #50 στις: Οκτωβρίου 16, 2012, 10:50:31 am »
Υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να μας ενημερώσει πότε θα καλέσουν β΄ φάση τεχνικών ειδικοτήτων;
Δεν ξέρω αν είναι έγκυρο αλλά από το περσινό μου σχολείο με ενημέρωσαν ότι μετά από διαμαρτυρία τους στο υπουργείο τους είπαν να περιμένουν β' φάση τεχνικών σε καμιά δεκαριά μέρες

Αποσυνδεδεμένος KPAPATH

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #51 στις: Οκτωβρίου 16, 2012, 11:06:17 am »
Δεν ξέρω αν είναι έγκυρο αλλά από το περσινό μου σχολείο με ενημέρωσαν ότι μετά από διαμαρτυρία τους στο υπουργείο τους είπαν να περιμένουν β' φάση τεχνικών σε καμιά δεκαριά μέρες
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Ας ελπίσουμε να είναι έγκυρη η πληροφορία...

Αποσυνδεδεμένος foibos81

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #52 στις: Οκτωβρίου 16, 2012, 02:12:07 pm »
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Ας ελπίσουμε να είναι έγκυρη η πληροφορία...
Kαι αν ισχύει αυτή η πληροφορία ελπίζω να προσλάβουν και από άλλες ειδικότητες, που δεν έχουν κάνει ακόμα Α΄φάση, και όχι πάλι μια από τα ίδια
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 16, 2012, 11:23:30 pm από Lasid »

Αποσυνδεδεμένος foibos81

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #53 στις: Οκτωβρίου 17, 2012, 02:37:17 am »
Ευχαριστώ που υπογραμμίζετε τα σημεία που θεωρείται α προτεραιότητα στα μηνύματα μου   :) :) :) :) :)

Λοιπόν σύμφωνα με το αρχείο που δημοσίευσε ο Patreas έχουν εναπομείνει 2796 ανθρωπομήνες για όλη την Δευτεροβάθμια ή αλλιώς 2796/8= 350 άτομα αν προσληφθούν και τα 350 άτομα αρχές Νοεμβρίου. Σύμφωνα πάλι με τον Patreas έχουν πάλι εναπομείνει 3938,2 ανθρωπομήνες ή αλλιώς 492 άτομα στην ΕΑΕ, ενώ στο ΕΣΠΑ 7467,50 ανρθωπομήνες ή 933 άτομα

Και εγώ ρωτάω κάτι πολύ απλό και το έχω απορία: Μα τόσους πολλούς χρειάζεται πια αυτή η ΕΑΕ και το ΕΣΠΑ ;;;;;;

Aναλογιστείτε ότι ήδη σε ΕΑΕ και ΕΣΠΑ έχουν γίνει
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 17, 2012, 11:51:31 am από Lasid »

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #54 στις: Οκτωβρίου 17, 2012, 12:37:23 pm »
Μα οι γονείς των ΑΜΕΑ και οι διευθυντές των ΣΜΕΑ ασκούν πίεση στο Υπουργείο. Οι γονείς των μαθητών και οι διευθυντές των ΕΠΑΛ και των ΕΠΑΣ νομίζεις ότι ασχολούνται;

Πάντως εμένα μου είπαν ότι ΕΣΠΑ μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για τα ΖΕΠ στη δευτεροβάθμια.
Έχουν ήδη δώσει το 95% από υποτίθεται 7μηνες πιστώσεις, για συμβάσεις 9,5 και 9 μηνών. Δεν έχουν λόγο πια να κρατήσουν το 5% για αργότερα, δεν θα αλλάξει πια τίποτα. Η' πάρα πολύ κακοί στον προγραμματισμό είναι ή κάτι άλλο ετοιμάζουν.
Το μπάμ που θα γίνει πλησιάζει, καθώς οι πιστώσεις σε καμία περίπτωση δεν φτάνουν για τα κενά και λεφτά άλλα δεν έχουν να πάρουν. Θα ληφθούν αναγκαστικά άλλα μέτρα.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 17, 2012, 12:45:10 pm από Green »

Αποσυνδεδεμένος tam tam

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #55 στις: Οκτωβρίου 17, 2012, 12:40:08 pm »
Πήρε κανείς τηλ στο υπουργείο μήπως μάθουμε κανένα νέο???? :-X :-X :-X

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη