0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έλα ντε, πνίγομαι που πνίγομαι σε 1 κουταλιά νερό, μου λέτε και εσείς αυτά, είμαι και σκράπας στη Γεωγραφία (... και στα Μαθηματικά, άσχετο), έχω και τον zhto με πάει μια στη Λήμνο μια στην Κέρκυρα μια από δω μια από κει... πόσο να αντέξω η έρρρμη!
Παράθεση από: karxarias29 στις Αυγούστου 28, 2012, 05:01:23 pmΈλα ντε, πνίγομαι που πνίγομαι σε 1 κουταλιά νερό, μου λέτε και εσείς αυτά, είμαι και σκράπας στη Γεωγραφία (... και στα Μαθηματικά, άσχετο), έχω και τον zhto με πάει μια στη Λήμνο μια στην Κέρκυρα μια από δω μια από κει... πόσο να αντέξω η έρρρμη! γι αυτο κοψε τις ....ιες και γραφε: 1. ΛΕΣ
γιατί τελευταία η Κρήτη??? Το ρέθυμνο (η πόλη) είναι μία ώρα δρόμο από 2 αεροδρόμια (Ηράκλειο και Χανιά) είναι πολύ όμορφο και τον χειμώνα και μπορεί να ζήσεις εκεί κάποια χρόνια χωρίς να φαρμακευτική υποστήριξη λόγω μοναξιάς και ερημιάς το μόνο αρνητικό θα έλεγα είναι τα ενοίκια (2 χρόνια πριν τουλάχιστον) και φυσικά η απόσταση... βέβαια φέτος σας δώσαν "εξαιρετικές" περιοχές... τί παραπονιέστε???
ετσι ειναι παντου...αυτη ειναι η αληθεια!!!
γι αυτο κοψε τις ....ιες και γραφε: 1. ΛΕΣ
συγγνώμη, αλλά πως λέτε στα μέρη σας την ξηρά που έχει γύρω γύρω θάλασσα;ακρωτήρι;