0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα. Ερώτηση: έστω εκπαιδευτικός έχει τοποθετηθεί σε κάποιο σχολείο με οργανική μετά από μετάθεση, παίρνει άδεια και κάποιος νεοδιόριστος τοποθετείται στη θέση του. Σε περίπτωση επιστροφής του εκπαιδευτικού που βγήκε σε άδεια, ο νεοδιόριστος επανατοποθετείται ή παραμένει στη θέση του;
Καλησπερα θελω να ρωτησω κατι! Ειμαι σε σχολειο στη Δυτικη Αττικη το οποιο εχει λειτουργικα κενα και οχι οργανικα. Φετος ως νεοδιοριστη καλυπτω λειτουργικο κ σε λιγες μερες πρεπει να δηλωσω για οργανικο κενο. Η λογικη λεει οτι το σχολειο μου δεν υπαρχει. Θα μπορω να παρω οργανικη θεση σε αλλο σχολειο και να δηλωσω αποσπαση εντος πυσπε για να καλυψω λειτουργικο κενο του σχολειου μου τη δευτερη χρονια ως νεοδιοριστη; Αν ναι δηλωνω οργανικη κ μετα ζηταω αποσπαση; πως γινεται; Αν το κανω αυτο, θα μπορω μετα απο 2 χρονια να ζητησω μεταθεση σε αλλη διευθυνση ή θα χρωσταω οργανικη;
Καλημέρα.Οι νεοδιόριστοι του 2024, μετά την αίτηση οριστικής τοποθέτησης, οφείλουμε να στείλουμε στη ΔΔΕ πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης;