*

Αποστολέας Θέμα: Τοποθετήσεις νεοδιόριστων  (Αναγνώστηκε 228260 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_pe_19

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: Τοποθετήσεις νεοδιόριστων
« Απάντηση #994 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2024, 04:10:25 pm »
Γενικά... υπομονή, ως προς τις υπηρετήσεις, για να περαστούν...

Εδώ σε εμένα, με διορισμό το 2021, οργανική θέση από πέρυσι στο νησί μου, μετά από μετάθεση, το 2023, και σήμερα 8/9/2024. χωρίς καμία ενέργεια (απόσπαση κλπ) βλέπω:

Στο teachers μία εκκρεμότητα, δεν εμφανίζεται η οργανική μου που έχω από πέρυσι (2023).

Στο Myschool είμαι οργανικά τοποθετημένος στο σχολείο της οργανικής μου μέχρι 31/8/2025  όπως προβλέπεται δηλαδή.

Υπομονή, το 2021, έτος διορισμού μου όλα ήταν σωστά τέλος Σεπτεμβρίου.

Υπομονή....................

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 09:29:15 »

Αποσυνδεδεμένος

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #995 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2024, 10:18:36 pm »
α) Στην εξέταση του ψυχιάτρου, τη βεβαίωση μου την έδωσε η γραμματέας του.  Εννοείται δίχως κάποια εξέταση.  Απλά τα χρήματα να πάρει.  Θέλω να πιστεύω πως ήμουν η εξαίρεση...  Μάλιστα άκουσα πως για τους διορισμένους, δεν πρόκειται να ξαναπάμε  σε ψυχίατρο...

β) H πληρωμή σε μας τους νεοδιόριστους θα γίνει κανονικά μέσω ΕΑΠ στις 13/9?

γ) Η τοποθέτησή μας ως νεοδιόριστοι θα γίνει όχι από τη λίστα αξιολόγησης μορίων.  Εκείνη είναι σαν να μην υφίσταται πλέον.  Αλλά μόνο με κοινωνικά κριτήρια?

Eυχαριστώ!

Αποσυνδεδεμένος firiki

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #996 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2024, 10:32:01 pm »
[quote author=
ΠΕ02

Αποσυνδεδεμένος deltaembryo

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #997 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2024, 11:37:07 am »
Καλημέρα. Ερώτηση: έστω εκπαιδευτικός έχει τοποθετηθεί σε κάποιο σχολείο με οργανική μετά από μετάθεση, παίρνει άδεια και κάποιος νεοδιόριστος τοποθετείται στη θέση του. Σε περίπτωση επιστροφής του εκπαιδευτικού που βγήκε σε άδεια, ο νεοδιόριστος επανατοποθετείται ή παραμένει στη θέση του;
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 09, 2024, 01:03:14 pm από deltaembryo »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 09:29:15 »

Αποσυνδεδεμένος victor123

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #998 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2024, 01:45:57 pm »
Καλημέρα. Ερώτηση: έστω εκπαιδευτικός έχει τοποθετηθεί σε κάποιο σχολείο με οργανική μετά από μετάθεση, παίρνει άδεια και κάποιος νεοδιόριστος τοποθετείται στη θέση του. Σε περίπτωση επιστροφής του εκπαιδευτικού που βγήκε σε άδεια, ο νεοδιόριστος επανατοποθετείται ή παραμένει στη θέση του;

Αν θέλει να γυρίσει στην οργανική του, ναι ο νεοδιόριστος θα επανατοποθετηθεί. Συνήθως όμως και σε συνεννόηση με τη διεύθυνση και για να μην αναστατωθεί το σχολείο μπορεί να τοποθετηθεί ο έχων την οργανική σε κάποιο άλλο κενό. Αν δεν θέλει όμως, δεν τον βολεύει κτλ κτλ μπορεί να γυρίσει στην οργανική.

Αποσυνδεδεμένος deltaembryo

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #999 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2024, 02:20:02 pm »
@victor123
Καταλαβα. Ευχαριστω!

Αποσυνδεδεμένος Goat

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1000 στις: Οκτωβρίου 15, 2024, 04:59:19 pm »
Συνάδελφοι καλησπέρα, τα φώτα σας!!!
Νεοδιόριστη της φετινής χρονιάς και τοποθετήθηκα σε σχολείο πριν ενάμιση μήνα με απόφαση του ΠΥΣΔΕ. Τυχαία κοιτώντας στις σημερινές αποφάσεις, βλέπω το όνομά μου στις επανατοποθετήσεις και μάλιστα σε σχολείο ούτε καν του ίδιου ή όμορου δήμου, αλλά σε νησί! Όπως καταλαβαίνετε το σοκ μου είναι μεγάλο, καθώς χωρίς εγώ να αιτηθώ κάτι βλέπω να με τοποθετούν όπου να 'ναι! Ας αφήσουμε το μαθησιακό κομμάτι, το γεγονός ότι έχω π.χ. νοικιάσει σπίτι, και έχω κανονίσει κάποια πράγματα γύρω από την αρχική μου τοποθέτηση, δεν αφορά κανέναν; Αυτή η αντιμετώπιση είναι χειρότερη από αναπληρωτή... δεν ξέρω τι να κάνω και πώς να κάνω ένσταση επ' αυτού. Σημειωτέον ότι δεν τοποθετήθηκε άλλος συνάδελφος της ειδικότητάς μου στο τωρινό σχολείο μου, οπότε το κενό μένει για επόμενη φάση αναπληρωτών; Είναι δυνατόν;

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #1001 στις: Οκτωβρίου 15, 2024, 06:09:11 pm »
Πάρε τηλέφωνο σε αιρετό του ΠΥΣΔΕ ή πήγαινε από την ΔΔΕ να μιλήσεις με τον Προϊστάμενο Εκπαιδευτικών Θεμάτων ή και τον ίδιο τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας αν είναι διαθέσιμος, για να εξηγήσεις ότι τώρα σου είναι δύσκολο έως αδύνατο να μετακομίσεις στο νησί.

Το πιθανότερο είναι να είσαι στην Α Πειραιά και ξαφνικά σε στέλνουν Σαλαμίνα. Όντως δεν είναι εύκολο.
Ακόμα πιο δύσκολο είναι να βρίσκεσαι στη

Αποσυνδεδεμένος Mini1234

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1002 στις: Οκτωβρίου 15, 2024, 07:00:17 pm »
Καλησπερα θελω να ρωτησω κατι! Ειμαι σε σχολειο στη Δυτικη Αττικη το οποιο εχει λειτουργικα κενα και οχι οργανικα. Φετος ως νεοδιοριστη καλυπτω λειτουργικο κ σε λιγες μερες πρεπει να δηλωσω για οργανικο κενο. Η λογικη λεει οτι το σχολειο μου δεν υπαρχει. Θα μπορω να παρω οργανικη θεση σε αλλο σχολειο και να δηλωσω αποσπαση εντος πυσπε για να καλυψω λειτουργικο κενο του σχολειου μου τη δευτερη χρονια ως νεοδιοριστη; Αν ναι δηλωνω οργανικη κ μετα ζηταω αποσπαση; πως γινεται; Αν το κανω αυτο, θα μπορω μετα απο 2 χρονια να ζητησω μεταθεση σε αλλη διευθυνση ή θα χρωσταω οργανικη;

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #1003 στις: Οκτωβρίου 15, 2024, 08:20:20 pm »
Καλησπερα θελω να ρωτησω κατι! Ειμαι σε σχολειο στη Δυτικη Αττικη το οποιο εχει λειτουργικα κενα και οχι οργανικα. Φετος ως νεοδιοριστη καλυπτω λειτουργικο κ σε λιγες μερες πρεπει να δηλωσω για οργανικο κενο. Η λογικη λεει οτι το σχολειο μου δεν υπαρχει. Θα μπορω να παρω οργανικη θεση σε αλλο σχολειο και να δηλωσω αποσπαση εντος πυσπε για να καλυψω λειτουργικο κενο του σχολειου μου τη δευτερη χρονια ως νεοδιοριστη; Αν ναι δηλωνω οργανικη κ μετα ζηταω αποσπαση; πως γινεται; Αν το κανω αυτο, θα μπορω μετα απο 2 χρονια να ζητησω μεταθεση σε αλλη διευθυνση ή θα χρωσταω οργανικη;

Ναι, μπορείς να πάρεις οργανική θέση σε άλλο σχολείο και να ζητήσεις απόσπαση εντός ΠΥΣΔΕ για να διεκδικήσεις το λειτουργικό κενό στο οποίο είσαι φέτος. Θα μπορείς να πάρεις μετάθεση μετά τη διετία σου, επειδή φέτος υπηρετείς στη Διάθεση του ΠΥΣΔΕ και αυτό είναι αρκετό.

Αποσυνδεδεμένος Travel Girl

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1004 στις: Οκτωβρίου 16, 2024, 10:10:19 am »
Καλημέρα.

Οι νεοδιόριστοι του 2024, μετά την αίτηση οριστικής τοποθέτησης, οφείλουμε να στείλουμε στη ΔΔΕ πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης;
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 16, 2024, 04:17:12 pm από Travel Girl »

Αποσυνδεδεμένος topsy

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1005 στις: Οκτωβρίου 16, 2024, 04:58:12 pm »
Καλημέρα.

Οι νεοδιόριστοι του 2024, μετά την αίτηση οριστικής τοποθέτησης, οφείλουμε να στείλουμε στη ΔΔΕ πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης;
Ναι ή μπορείς να αιτηθεις στις παρατηρησεις να αναζητηθεί από την υπηρεσια

Αποσυνδεδεμένος Gwgaki

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1006 στις: Οκτωβρίου 16, 2024, 08:11:08 pm »
Αφού το καταθέσαμε τον Σεπτέμβριο, για την τοποθέτησή μας, και έχει 3μηνη διάρκεια, γιατί πρέπει να ξαναστείλουμε;;;

Αποσυνδεδεμένος GinaG

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1007 στις: Οκτωβρίου 16, 2024, 08:45:06 pm »
Καλησπέρα! Νεοδιοριστη εδώ.. Μια ερώτηση παιδιά γιατί θα σπάσει το κεφάλι μου με τους υπολογισμούς. Πως γίνεται στο teachers minedu να φαίνονται στις υπηρετησεις στο μητρώο συνολικά μορια υπηρετησης 14,16, ενώ στην αίτηση για οριστικη τοποθετηση να υπολογίζονται λιγότερα και συγκεκριμένα 12,5 ;;; είναι δυνατόν ;; Γιατί γίνεται αυτό στην τελική αίτηση για οριστικη τοποθετηση;; Οι υπηρετησεις έχουν περαστεί!

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32789
  • Τελευταία: TonyNtzou
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1178779
  • Σύνολο θεμάτων: 19417
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)