*

Αποστολέας Θέμα: Τοποθετήσεις νεοδιόριστων  (Αναγνώστηκε 231010 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος lyxnari

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Τοποθετήσεις νεοδιόριστων
« Απάντηση #980 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2024, 01:47:20 pm »
Πολλές φορές η τοποθέτηση γίνεται στο σχολείο που βολεύει να μην πληρώνονται οδοιπορικά από τη ΔΔΕ.
'Αλλες φορές η τοποθέτηση μπορεί να επηρεάζεται από τα ΜΣΔ των σχολείων, όπου βολεύει τον εκπαιδευτικό.
Αυτό γίνεται στην περίπτωση που θέλει να τον βοηθήσει η ΔΔΕ, επειδή εξυπηρετεί την κάλυψη των σχολείων!
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Lasid. Στη δική μου περίπτωση η μόνη περίπτωση που ίσως να στέκει είναι αυτή με τα οδοιπορικά, αν και μιλάμε για 2 χμ λιγότερα..Ποιος ξέρει.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:41:36 »

Αποσυνδεδεμένος topsy

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #981 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2024, 03:07:48 pm »
Για όποια/όποιον γνωρίζει....

Από το πακετάκι με τα 5 σχολεία που μου δώσανε δεν μου έδωσαν τοποθέτηση στο σχολείο που λογικά θα πάρω οργανική του χρόνου και στο οποίο  θα έχω και τις περισσότερες ώρες φέτος , αλλά σε ένα άλλο με λιγότερες ώρες. Δεν έχω δυσαρεστηθεί με το σχολείο προσωρινής τοποθέτησης είναι μια χαρά και θα είμαι στην τελική και στο άλλο, απλά απόρησα με αυτήν την επιλογή. Στην τύχη επιλέγεται το σχολείο προσωρινής τοποθέτησης;Είχα την εντύπωση ότι η τοποθέτηση γίνεται σε αυτό με τις περισσότερες ώρες.
Εμένα πάλι μου έκαναν ακριβως το αντίθετο. Μου διέλυσαν την πεντάδα σχολείων που έχω εδώ και χρόνια γιατί έβγαζε πολλές ωρες ενώ οι άλλες ομάδες του ίδιου δήμου έβγαζαν λιγότερες με την λογική να βγουν ισοβαρεις οι ομάδες και μου έδωσαν και σχολείο αλλου δήμου, όποτε θα πληρώνουν οδοιπορικά…

Αποσυνδεδεμένος tolakis

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #982 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2024, 03:16:28 pm »
Διορισμός εκπαιδευτικού στο νομό του, η διεύθυνση δεν δίνει όλα τα λειτουργικά για νεοδιόριστου και αναπληρωτες. Αποτέλεσμα ο νεοδιοριστος να έχει τοποθέτηση σε 3 σχολεία εκ των οποίων το ποιο κοντινό να είναι 100 Χιλ και το ποιο μακρινό 126 Χιλ από τον τόπο κατοικίας. Τοποθέτηση αναπληρωτη 4 σχολεία το ποιο κοντινό σχολείο απέναντι από το σπίτι του και το ποιο μακρινό 18 Χιλ.

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #983 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2024, 04:42:05 pm »
Εμένα πάλι μου έκαναν ακριβως το αντίθετο. Μου διέλυσαν την πεντάδα σχολείων που έχω εδώ και χρόνια γιατί έβγαζε πολλές ωρες ενώ οι άλλες ομάδες του ίδιου δήμου έβγαζαν λιγότερες με την λογική να βγουν ισοβαρεις οι ομάδες και μου έδωσαν και σχολείο αλλου δήμου, όποτε θα πληρώνουν οδοιπορικά…
Αφού θέλουν να πληρώνουν οδοιπορικά...να τους χαλάσουμε το χατίρι;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:41:36 »

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #984 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2024, 04:44:03 pm »
Διορισμός εκπαιδευτικού στο νομό του, η διεύθυνση δεν δίνει όλα τα λειτουργικά για νεοδιόριστου και αναπληρωτες. Αποτέλεσμα ο νεοδιοριστος να έχει τοποθέτηση σε 3 σχολεία εκ των οποίων το ποιο κοντινό να είναι 100 Χιλ και το ποιο μακρινό 126 Χιλ από τον τόπο κατοικίας. Τοποθέτηση αναπληρωτη 4 σχολεία το ποιο κοντινό σχολείο απέναντι από το σπίτι του και το ποιο μακρινό 18 Χιλ.

Κραυγαλέα περίπτωση. Ο αναπληρωτής και ο νεοδιόριστος μένουν στην ίδια περιοχή; Έχει γίνει ένσταση;

Αποσυνδεδεμένος kaxrifi

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #985 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2024, 10:23:03 am »
Συνάδελφοι καλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω τους πιο έμπειρους από εμάς τους νεοδιόριστους για το ποιες είναι οι επόμενες υπηρεσιακές  κινήσεις που πρέπει να έχουμε στο νου μας και πότε χρονικά αυτές συμβαίνουν. Επίσης γνωρίζεται  πότε περίπου θα μπορούμε να δούμε πόσα μόρια προϋπηρεσίας έχουμε από τα χρόνια που δουλεύαμε σαν αναπληρωτές; Έχει πλάκα γιατί με ρωτάνε στο σχολείο οι συνάδελφοι πόσα μόρια έχω και εγώ τους κοιτώ όπως οι ιθαγενείς της Αμερικής τους Ισπανούς κατακτητές  ;D ;D.

Αποσυνδεδεμένος gismix

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #986 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2024, 10:41:17 am »
Στις 15/10 (περίπου) θα βγει η εγκύκλιος μεταθέσων, οριστικών τοποτετήσεων, βελτιώσεων. Εκει θα κάνετε αίτηση  για οριστική τοποθέτηση. Εκει θα δείτε όλα τα μόρια κοινωνικά και υπηρέτησης (χρόνια , μήνες , μονάδες σχολείων κλπ), αφου καταθεσετε τα απαραίτητα δικαιλογητικά (περισσότερες λεπτομέρειες στις 15/10). Οπότε υπομονή 1 μήνα.

Αποσυνδεδεμένος Alan Turing

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #987 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2024, 10:56:04 am »
Και φυσικά κάποια στιγμή (αν δεν έχει γίνει ήδη) θα αποκτήσετε πρόσβαση και στο https://teachers.minedu.gov.gr/ όπου θα φαίνονται όλα αυτά. Καθυστερούν μερικές φορές να τα καταχωρήσουν, αλλά μέχρι την εγκύκλιο των μεταθέσεων θα πρέπει να είναι συμπληρωμένα τα πάντα.

Αποσυνδεδεμένος mmmm

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #988 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2024, 11:23:07 am »
Για να έχουν πρόσβαση στο teachers, θα πρέπει πρώτα να αποκτήσουν λογαριασμό στο πανελλήνιο σχολικό Δίκτυο www.sch.gr

Αποσυνδεδεμένος kaxrifi

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #989 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2024, 11:57:48 am »
Ευχαριστώ φίλοι συνάδελφοι για τις άμεσες απαντήσεις. Θα ήθελα να σας ρωτήσω και κάτι ακόμη. Τοποθετήθηκα σε λειτουργικό κενό συναδέλφου που παίρνει πάντα απόσπαση σε άλλο νομό. Λογικά όταν βγουν τα κενά δε θα υπάρχει αυτό μέσα. Μπορώ να τοποθετηθώ κάπου αλλού και να πάρω βελτίωση ή θα πάρει το κενό αυτό ο νεοδιόριστος που θα έρθει του χρόνου (αν υπάρξει νεοδιόριστος βέβαια).

Συνδεδεμένος victor123

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #990 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2024, 12:04:47 pm »
Ευχαριστώ φίλοι συνάδελφοι για τις άμεσες απαντήσεις. Θα ήθελα να σας ρωτήσω και κάτι ακόμη. Τοποθετήθηκα σε λειτουργικό κενό συναδέλφου που παίρνει πάντα απόσπαση σε άλλο νομό. Λογικά όταν βγουν τα κενά δε θα υπάρχει αυτό μέσα. Μπορώ να τοποθετηθώ κάπου αλλού και να πάρω βελτίωση ή θα πάρει το κενό αυτό ο νεοδιόριστος που θα έρθει του χρόνου (αν υπάρξει νεοδιόριστος βέβαια).

Αν η το κενό που είσαι τώρα δεν θα υπάρχει πως θα πάρεις βελτίωση;

Αποσυνδεδεμένος kaxrifi

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #991 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2024, 12:09:22 pm »
καταλαβα Victor ευχαριστώ πολύ.

Αποσυνδεδεμένος anneta

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
« Απάντηση #992 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2024, 01:06:13 pm »
Και φυσικά κάποια στιγμή (αν δεν έχει γίνει ήδη) θα αποκτήσετε πρόσβαση και στο https://teachers.minedu.gov.gr/ όπου θα φαίνονται όλα αυτά. Καθυστερούν μερικές φορές να τα καταχωρήσουν, αλλά μέχρι την εγκύκλιο των μεταθέσεων θα πρέπει να είναι συμπληρωμένα τα πάντα.

Μόλις συνδέθηκα στην πλατφόρμα .! Φαίνονται μόνο 3 επιλεκτικές χρονιές προϋπηρεσίας μου . Πρέπει να στείλω αίτημα για διόρθωση ;
Ένας μορφωμένος λαός εύκολα οδηγείται, αλλά δύσκολα παρασύρεται, εύκολα κυβερνάται, αλλά δύσκολα σκλαβώνεται !

Αποσυνδεδεμένος niina

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ86 (ΠΕ 20)
    • Προφίλ
« Απάντηση #993 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2024, 03:45:10 pm »
Μόλις συνδέθηκα στην πλατφόρμα .! Φαίνονται μόνο 3 επιλεκτικές χρονιές προϋπηρεσίας μου . Πρέπει να στείλω αίτημα για διόρθωση ;
το ίδιο και σε εμενα. εμενα φαίνονται οι 5 τελευταίες....
ίσως χρειάζονται χρόνο να περαστούν ...
αν γνωρίζει καποιος συναδελφος να μας δώσει την εμπειρία του!! Διαφορετικά απο βδομαδα θα μιλησουμε με την διέυθυνση μας

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32795
  • Τελευταία: definitio
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1178960
  • Σύνολο θεμάτων: 19423
  • Σε σύνδεση σήμερα: 490
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)