0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πολλές φορές η τοποθέτηση γίνεται στο σχολείο που βολεύει να μην πληρώνονται οδοιπορικά από τη ΔΔΕ.'Αλλες φορές η τοποθέτηση μπορεί να επηρεάζεται από τα ΜΣΔ των σχολείων, όπου βολεύει τον εκπαιδευτικό.Αυτό γίνεται στην περίπτωση που θέλει να τον βοηθήσει η ΔΔΕ, επειδή εξυπηρετεί την κάλυψη των σχολείων!
Για όποια/όποιον γνωρίζει....Από το πακετάκι με τα 5 σχολεία που μου δώσανε δεν μου έδωσαν τοποθέτηση στο σχολείο που λογικά θα πάρω οργανική του χρόνου και στο οποίο θα έχω και τις περισσότερες ώρες φέτος , αλλά σε ένα άλλο με λιγότερες ώρες. Δεν έχω δυσαρεστηθεί με το σχολείο προσωρινής τοποθέτησης είναι μια χαρά και θα είμαι στην τελική και στο άλλο, απλά απόρησα με αυτήν την επιλογή. Στην τύχη επιλέγεται το σχολείο προσωρινής τοποθέτησης;Είχα την εντύπωση ότι η τοποθέτηση γίνεται σε αυτό με τις περισσότερες ώρες.
Εμένα πάλι μου έκαναν ακριβως το αντίθετο. Μου διέλυσαν την πεντάδα σχολείων που έχω εδώ και χρόνια γιατί έβγαζε πολλές ωρες ενώ οι άλλες ομάδες του ίδιου δήμου έβγαζαν λιγότερες με την λογική να βγουν ισοβαρεις οι ομάδες και μου έδωσαν και σχολείο αλλου δήμου, όποτε θα πληρώνουν οδοιπορικά…
Διορισμός εκπαιδευτικού στο νομό του, η διεύθυνση δεν δίνει όλα τα λειτουργικά για νεοδιόριστου και αναπληρωτες. Αποτέλεσμα ο νεοδιοριστος να έχει τοποθέτηση σε 3 σχολεία εκ των οποίων το ποιο κοντινό να είναι 100 Χιλ και το ποιο μακρινό 126 Χιλ από τον τόπο κατοικίας. Τοποθέτηση αναπληρωτη 4 σχολεία το ποιο κοντινό σχολείο απέναντι από το σπίτι του και το ποιο μακρινό 18 Χιλ.
Ευχαριστώ φίλοι συνάδελφοι για τις άμεσες απαντήσεις. Θα ήθελα να σας ρωτήσω και κάτι ακόμη. Τοποθετήθηκα σε λειτουργικό κενό συναδέλφου που παίρνει πάντα απόσπαση σε άλλο νομό. Λογικά όταν βγουν τα κενά δε θα υπάρχει αυτό μέσα. Μπορώ να τοποθετηθώ κάπου αλλού και να πάρω βελτίωση ή θα πάρει το κενό αυτό ο νεοδιόριστος που θα έρθει του χρόνου (αν υπάρξει νεοδιόριστος βέβαια).
Και φυσικά κάποια στιγμή (αν δεν έχει γίνει ήδη) θα αποκτήσετε πρόσβαση και στο https://teachers.minedu.gov.gr/ όπου θα φαίνονται όλα αυτά. Καθυστερούν μερικές φορές να τα καταχωρήσουν, αλλά μέχρι την εγκύκλιο των μεταθέσεων θα πρέπει να είναι συμπληρωμένα τα πάντα.
Μόλις συνδέθηκα στην πλατφόρμα .! Φαίνονται μόνο 3 επιλεκτικές χρονιές προϋπηρεσίας μου . Πρέπει να στείλω αίτημα για διόρθωση ;