0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι προσωρινες τοποθετησεις σημαινει οτι γινονται χωρις υπολογισμο μοριων και δηλωση σχολειων;
Προσωρινό σημαίνει «για την πρώτη χρονιά». Με δηλώσεις και μόρια γίνονται. Απλώς είναι διαφορετική διαδικασια από τις οργανικές που υποτίθεται ότι παίρνεις στο τέλος της 1ης χρονιάς.
Ευχαριστω, παντως δεν μας εχουν πει ακομη να δηλωσουμε κατι, μπορει να μας βαλουν οπου θελουν και να δηλωσουμε μετα.
Καλησπέρα! Στη δικιά μου ΔΔΕ (Α Αθήνας) ορκωμοσία και ανάληψη υπηρεσίας μπορεί να γίνει μέχρι και τη Δευτέρα. Εκτιμάτε ότι τα κενά για να δηλώσουμε σχολεία θα δοθούν την ίδια ημέρα και μέχρι Τετάρτη θα μας τοποθετήσουν οπότε πρέπει να είμαστε στα σχολεία μας την Τετάρτη; Ρωτάω γιατί γίνεται και μετακόμιση...οπότε πρέπει να έχουμε κάποιο χρονοδιάγραμμα.Ευχαριστώ!
Στη δδε που πήγα σήμερα να δώσω τα δικαιολογητικά μου και να ορκιστώ μου είπαν οτι οι ορκωμοσίες διαρκούν ως γνωστό μεχρι και τη Δευτέρα. Τη Τρίτη θα ανακοινώσουν τα κενά για να τα δηλώσουμε με σειρά προτίμησης. Θα χρειαστούν 2 μέρες για να βγάλουν τα μόρια του κάθε ένα ώστε να μας τοποθετήσουν σύμφωνα με αυτά ,οπότε ανακοίνωση με το που τοποθετούμαστε θα περιμένουμε από Πέμτη και στα σχολεία μάλλον Παρασκευή 6/9 ή πιο πιθανό Δευτέρα 9/9
Καλησπέρα συνάδελφοι, γνωρίζει κάποιος μέχρι ποια χρονιά προσμετρώνται τα μόρια προϋπηρεσίας για την οριστική μας τοποθέτηση; Προσμετρώνται και τα μόρια της πρώτης χρονιάς που τοποθετούμαστε προσωρινά (αυτή που θα διανύσουμε); Αναρωτιόμουν, μήπως τα μόρια προϋπηρεσίας με τα οποία διεκδικούμε μόνιμη τοποθέτηση είναι αυτά που αναφέρονται στα οριστικά αποτελέσματα της 2ΓΕ, με τα οποία και διοριστήκαμε.
Εμάς σήμερα μας είπαν μετά την ορκωμοσία ότι θα μας βάλουν να δηλώσουμε ένα σχολείο, όποιο θέλουμε για να παρουσιαστούμε την Δευτέρα και οι τελικές τοποθετήσεις θα γίνουν σε μια βδομάδα με δέκα μέρες. Οπότε να έχουμε το νόμου μας στο athena για να το δηλώσουμε!!!
Στις ΔΔΕ της Αθήνας και στη
Στη διεύθυνσή μου πάντως πρώτα τοποθετηθήκαμε οι αποσπασμένοι (εντός, κι από άλλα ΠΥΣΔΕ). Οι νεοδιόριστοί θα τοποθετηθούν τις επόμενες μέρες. Από ότι καταλαβαίνω κάθε ΠΥΣΔΕ δουλεύει διαφορετικά.