0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δύσκολο το βλέπω για σήμερα. Δε φταίνε βέβαια οι Διευθύνσεις σε αυτό, πώς να γίνει η ορκωμοσία χωρίς ΦΕΚ; Παράξενο που σας είπαν πάντως ξεκινήστε να έρχεστε και στην πορεία θα βγει. Κι αν δε βγει; Ελπίζω τουλάχιστον να μην έκανες ολόκληρο ταξίδι σήμερα χωρίς αποτέλεσμα.
Το αφεντικό είπε ότι θα βγει το ΦΕΚ σήμερα. Και όρισε και ημερομηνίες. Οπότε δεν υπάρχει λόγος από τις διευθύνσεις να αρνούνται να ξεκινήσουν. Έπρεπε να ξεκινήσουν. Το ΦΕΚ θα βγει σίγουρα μέχρι το απόγευμα. Στα πρωτόκολλα δεν γράφουν ώρα, μόνο ημερομηνίες. Οπότε μπορούσαν να ορκίσουν κόσμο σήμερα. Το ΦΕΚ θα βγει σίγουρα σήμερα.
Το υπουργείο είπε ότι θα βγει σήμερα αλλά τα ΦΕΚ τα βγάζει άλλος. Καλύτερα να ανακοινώνει πράγματα που κάνει το ίδιο
Η ανακοίνωση του Υπουργείου έλεγε στην περίπτωση που βγει το ΦΕΚ αύριο, θα ισχύσουν οι τάδε ημερομηνίες. Πιθανόν οι Διευθύνσεις να μπορούσαν να ορκιστούν και σήμερα κόσμο, δεν αντιλέγω, αλλά κάλλιστα μπορούν να το αρνηθούν χωρίς να μπορεί να πει κάποιος κάτι.
Δεν λέει "στην περίπτωση". Είναι πολύ σίγουρα αυτά που γράφει. Δες ακριβώς τι γράφουν.
ειπε ανβγει σημερα..εχει διαφορα
Έχω διοριστεί στην περιοχή συμφερόντων μου. Υπάρχει ολόκληρο λειτουργικό κενό σε σχολείο λίγο μακριά από το σπίτι μου. Γνωρίζω κ μιλάω με τον διευθυντή που είναι πολύ καλός. Τη θέση δεν την διεκδικεί άλλος. Ενδέχεται του χρόνου που θα χρειαστώ οργανική να την βγάλουν στο σχολείο αυτό. Θα μπορούσα να διεκδικήσω κάποιες ώρες κ σε πιο κοντινά σχολεία, πχ με βελτίωση θέσης πριν από προσλήψεις αλλά σκέφτομαι ότι είναι πιο σωστό να μείνω σε ένα. Το ερώτημα ίσως άσχετο με τα προηγούμενα. Αν πάρω την οργανική του χρόνου στο σχολείο αυτό, μπορώ αργότερα να διεκδικήσω οργανική στην ίδια περιοχή σε σχολείο πιο κοντά στο σπίτι μου?
Και βέβαια θα μπορείς να πάρεις βελτίωση στο μέλλον αρκεί να υπάρχει οργανικό κενό εκεί που θες και να προηγείσαι συγκριτικά με άλλους.Εννοείται ότι θα υπάρχει και η δυνατότητα για απόσπαση.
Καλησπέρα! Στη δικιά μου ΔΔΕ (Α Αθήνας) ορκωμοσία και ανάληψη υπηρεσίας μπορεί να γίνει μέχρι και τη Δευτέρα. Εκτιμάτε ότι τα κενά για να δηλώσουμε σχολεία θα δοθούν την ίδια ημέρα και μέχρι Τετάρτη θα μας τοποθετήσουν οπότε πρέπει να είμαστε στα σχολεία μας την Τετάρτη; Ρωτάω γιατί γίνεται και μετακόμιση...οπότε πρέπει να έχουμε κάποιο χρονοδιάγραμμα.Ευχαριστώ!