0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όχι άμεσα. Δεν τα χρειάζεσαι κιόλας. Οι διευθύνσεις ξεκινάνε σιγά σιγά και τα υπολογίζουν. Σε ενδιαφέρει όταν βγει η εγκύκλιος μεταθέσεων όπως λέει παρακάτω ο lasid να είναι όλα σωστά ώστε η οριστική σου τοποθέτηση να γίνει με τα σωστά μόρια.
@Victor @Lasid πάντα ετοιμοπόλεμοι ευχαριστώ πολύ . Και εγώ αυτό σκεφτόμουν. Καλό είναι να γνωρίζουμε και μόνοι μας πως βγαίνουν. Αλλά βρε παιδιά ήδη νιώθω σα να είμαι σε ένα υπηρεσιακό λαβύρινθο όπου προσπαθώ με το κουβαράκι μου να βγω έξω. Άλλα ξερω γιατί μας τα κάνουν τόσο πολύπλοκα... για να μη πάθουμε ποτέ αλτσχάιμερ.
Μπορείς να τα υπολογίσεις αλλά είναι αρκετά επίπονη διαδικασία.Έχεις υπηρετήσει σε δυσπρόσιτο από 1-9-2014 ως 29-1-2019; Αν ναι, τότε για αυτή την περίοδο τα ΜΣΔ διπλασιάζονται.Περίοδος έως 14 ημερών δεν προσμετράται στα ΜΣΔ. Περίοδος από 15 ημέρες και πάνω μετράει ως 1 μήνας.Τα ΜΣΔ υπολογίζονται αναλογικά. Δηλαδή σχολείο που έδινε 6 ΜΣΔ και εσύ υπηρέτησες για 8 μήνες, δίνει 4 ΜΣΔ.Για περιόδους που υπηρέτησες ταυτόχρονα σε σχολεία διαφορετικής κατηγορίας, έχει παραδείγματα στην εγκύκλιο μεταθέσεων.Για τα μόρια συνολικής υπηρεσίας κάθε μόνιμος παίρνει 2,5 μόρια τον χρόνο. Άρα αν έχεις 60 πραγματικούς μήνες προϋπηρεσίας, αυτό σημαίνει ακριβώς 5 χρόνια, δηλαδή 5 x 2,5 = 12,5 μόρια.
Καλησπέρα σε όλους! Σκεπτόμενη τα επόμενα βήματα μετά την ορκωμοσία, θα ήθελα να ρωτήσω αν η τοποθέτηση σε λειτουργικά κενά τον 1ο χρόνο επιδέχεται "βελτίωσης θεσης", δεδομένου ότι δε θα ήθελα να τοποθετηθώ κάπου (ως τελευταία στον πίνακα πχ) που να είναι μακριά μου εντός της περιοχής διορισμου και να δω αργότερα να προσλαμβανονται αναπληρωτές σε κενά κοντά μου. Υπάρχει δηλαδή περίπτωση βελτίωσης ακόμη κ λίγες μέρες πριν την έναρξη της σχολικής χρονιας; Έχει εμπειρία σχετική καποιος; Έχω δει ότι η ΔΙΠΕ Πειραιά το έχει κάνει αλλά για αποσπασμένους, όχι για νεοδιοριστους.
Αν έχουμε υπηρετήσει παλιότερα σε σχολεία που έχουν αλλάξει τα ΜΣΔ θα υπολογίσουμε τα μόρια με βάση τα νέα;
Αν υπηρετήσατε πριν από το 2018 θα τα υπολογίσετε με τα παλιά ΜΣΔ. Τα νέα μόρια ισχύουν για υπηρεσία μετά το 2018.
Οποτε εγω ως νεοδιοριστη αν θελω να αποφυγω τη Σαλαμινα στις τοποθετησεις, ειναι προτιμοτερο να μην βαλω καθολου αυτα τα σχολεια και να περιμενω την β φαση; Θα γινει σιγουρα β φαση με τοποθετησεις για νεοδιοριστους ή θα κινδυνεψω απο την αρχη να με στειλουν οπου θελουν; Σας ευχαριστω πολυ! Δεν τα ξερω καθολου
Συνάδερφοι, ερώτηση: κάναμε ανάληψη και ορκωμοσία. Τι ακολουθεί; Πέρα από τη δήλωση σχολείων για τοποθέτηση. Πρέπει να κάνουμε κάτι άλλο;;;
Καλησπέρα σε όλους,ευχαριστώ πολύ με τη σειρά μου όλα τα πολύ γνωστά μέλη του forum που αφιερώνουν χρόνο και ενέργεια για να μας δίνουν απλόχερα τις γνώσεις και τις συμβουλές τους. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.