0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι εννοείς στο ίδιο συμβούλιο ; Δηλαδή μπορεί να κάνουν συμβούλιο σήμερα π.χ να τους τοποθετήσουν και να μη περιμένουν τους νεοδιοριστους και να είναι καλυμμένοι ;;
Έκτακτες συνεδριάσεις Δυτέρα και Τρίτη για τοποθετήσεις πριν έρθουν οι νεοδιόριστοι.
Ποιοι προηγούνται στις τοποθετήσεις οι νεοδιόριστοι ή οι αποσπασμένοι εκτός πυσδε ;; Γνωρίζει κανείς ;;;
Αν σε μια διευθυνση εχουν παρει 80 νεοδιοριζομενους, 80 κενα θα δωσουν ή παραπανω για να διαλεξουμε; επισης θα τοποθετησουμε και τα 80 σχολεια με την σειρα;
Aρα αν καποιο σχολειο δεν με ικανοποιει ειναι προτιμοτερο να μην το βαλω στην λιστα ; ευχαριστω πολυ!!!
Ξεκάθαρα προηγούνται όλες οι υπηρεσιακές μεταβολές των ήδη μονίμων. Άρα και οι τοποθετήσεις των αποσπασμένων.Κανένα ΠΥΣΔΕ δεν έχει τοποθετήσει τους νεοδιόριστους μαζί ή πριν τους αποσπασμένους.Ποια σειρά ακολουθούν οι διαδικασίες: μεταθέσεων, τοποθετήσεων αποσπάσεων;1) Οργανικά κενά Φεβρουάριου για να γίνουν οι μεταθέσεις.2) Μεταθέσεις – Μεταθέσεις ειδικών κατηγοριών (π.χ. σύζυγοι δικαστικών λειτουργών. Αυτές οι περιπτώσεις ΔΕΝ προηγούνται στις τοποθετήσεις).3) Τοποθετήσεις :α) Υπεράριθμων (προηγούνται)β) Μετατιθέμενων -
Κάνεις ένα λάθος. Αν προλάβουν να ορκιστούν οι νεοδιόριστοι
Κάνεις ένα λάθος. Το 5 και το 6 δεν είναι κατά ανάγκη με τη χρονολογική σειρά που τα γράφεις. Αν προλάβουν να ορκιστούν οι νεοδιόριστοι πριν τοποθετηθούν οι αποσπασμένοι τότε είναι και οι δυο μόνιμοι και προηγούνται οι νεοδιόριστοι. Για αυτό βιάζονται τα ΠΥΣΔΕ να τοποθετήσουν τους αποσπασμένους πριν τις ορκομωσίες.
Μαζί σου! Το έχεις δει να συμβαίνει συχνά; Εγώ ποτέ.
Ναι το έχω δει. Η σύζυγος είχε πάρει το 2021 - 2022 απόσπαση στη
το 2022 - 2023
Σπάνιο. Να μην πάει το μυαλό μου στο κακό... ότι περίμεναν δικό τους παιδί νεοδιόριστο! χαχαΠλάκα κάνω. Είναι πάντως από τις εξαιρέσεις.