0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα! Νεοδιοριστη εδώ.. Μια ερώτηση παιδιά γιατί θα σπάσει το κεφάλι μου με τους υπολογισμούς. Πως γίνεται στο teachers minedu να φαίνονται στις υπηρετησεις στο μητρώο συνολικά μορια υπηρετησης 14,16, ενώ στην αίτηση για οριστικη τοποθετηση να υπολογίζονται λιγότερα και συγκεκριμένα 12,5 ;;; είναι δυνατόν ;; Γιατί γίνεται αυτό στην τελική αίτηση για οριστικη τοποθετηση;; Οι υπηρετησεις έχουν περαστεί!
Αφού το καταθέσαμε τον Σεπτέμβριο, για την τοποθέτησή μας, και έχει 3μηνη διάρκεια, γιατί πρέπει να ξαναστείλουμε;;;
Συνάδελφοι καλησπέρα, τα φώτα σας!!!Νεοδιόριστη της φετινής χρονιάς και τοποθετήθηκα σε σχολείο πριν ενάμιση μήνα με απόφαση του ΠΥΣΔΕ. Τυχαία κοιτώντας στις σημερινές αποφάσεις, βλέπω το όνομά μου στις επανατοποθετήσεις και μάλιστα σε σχολείο ούτε καν του ίδιου ή όμορου δήμου, αλλά σε νησί! Όπως καταλαβαίνετε το σοκ μου είναι μεγάλο, καθώς χωρίς εγώ να αιτηθώ κάτι βλέπω να με τοποθετούν όπου να 'ναι! Ας αφήσουμε το μαθησιακό κομμάτι, το γεγονός ότι έχω π.χ. νοικιάσει σπίτι, και έχω κανονίσει κάποια πράγματα γύρω από την αρχική μου τοποθέτηση, δεν αφορά κανέναν; Αυτή η αντιμετώπιση είναι χειρότερη από αναπληρωτή... δεν ξέρω τι να κάνω και πώς να κάνω ένσταση επ' αυτού. Σημειωτέον ότι δεν τοποθετήθηκε άλλος συνάδελφος της ειδικότητάς μου στο τωρινό σχολείο μου, οπότε το κενό μένει για επόμενη φάση αναπληρωτών; Είναι δυνατόν;
Έχω κάνει ένσταση από την οποία έχουν παρέλθει 5 ημέρες χωρίς απάντηση. Το σχολείο είναι χωρίς εκπαιδευτικό της ειδικότητας μου καθώς η μόνιμη εχουσα οργανική λείπει, ωστοσο φαινεται να υπηρετεί (αδυνατω να καταλαβω πώς) και εγώ πήγα αλλού ντ'αλλού. Όταν κάποιος αναζητείται από το σχολείο και δεν εμφανίζεται, τι κυρώσεις ακολουθούν και σε πόσο χρονικό διάστημα από την απουσία του;Έχει παρέλθει ένας μήνας από την τοποθέτηση μου και είναι λογικό και επόμενο να έχω περιστρέψει το πρόγραμμα μου γύρω από το ωράριο που ειχα, με τρομερή αναστάτωση στην παρούσα φάση [συνοπτικα, αναγκάζομαι να παραιτηθώ από ωρομισθία κοντά στον τόπο διαμονής μου].Διοριστηκα για να γλιτώσω από την αβεβαιότητα της αναπλήρωσης και τώρα αντιμετωπιζω μεγαλύτερο πρόβλημα από όλα τα χρόνια που έχω δουλέψει ως αναπληρώτρια. Δε ξέρω αν κοινοποιήσω το θέμα μου στον διευθυντή της διδε θα έχει νόημα. Έχω απελπιστεί. ..