*

Αποστολέας Θέμα: Τοποθετήσεις νεοδιόριστων  (Αναγνώστηκε 228248 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος anti_08

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Τοποθετήσεις νεοδιόριστων
« Απάντηση #1008 στις: Οκτωβρίου 16, 2024, 09:21:16 pm »
Καλησπέρα! Νεοδιοριστη εδώ.. Μια ερώτηση παιδιά γιατί θα σπάσει το κεφάλι μου με τους υπολογισμούς. Πως γίνεται στο teachers minedu να φαίνονται στις υπηρετησεις στο μητρώο συνολικά μορια υπηρετησης 14,16, ενώ στην αίτηση για οριστικη τοποθετηση να υπολογίζονται λιγότερα και συγκεκριμένα 12,5 ;;; είναι δυνατόν ;; Γιατί γίνεται αυτό στην τελική αίτηση για οριστικη τοποθετηση;; Οι υπηρετησεις έχουν περαστεί!

αφου είσαι νεοδιόριστη, υποθετω του 2024, πως μπορεις να μιλας για οριστική τοποθέτηση αφού ακόμη δεν εχεις πάρει τέτοια?
το ότι τοποθετηθηκες φετος σε καποιο λειτουργικό κενό με βαση τα 12,5 μορια που λες ειναι η προσωρινη τοποθετηση,
στο μητρωο φαινονται 14,16 μορια διότι εκει σου έχει υπολογισει τα μόρια δυσμενων συνθηκων, προυπηρεσιας που τωρα στην προσωρινη τοποθετηση σου δεν υπολογιζονται (υπολογιζονται μονο τα κοινωνικα). στην οριστικη σου τοποθετηση που θα γινει καπου την ανοιξη (προς μαιο) θα γινουν με βαση τα μορια στο μητρωο. επισης δες στο μητρωο τα διαστηματα υπολογισμου. θα δεις οτι τα υπολογιζει μεχρι 31-08-2025.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 03:24:30 »

Αποσυνδεδεμένος vama

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1009 στις: Οκτωβρίου 16, 2024, 09:28:20 pm »
Αφού το καταθέσαμε τον Σεπτέμβριο, για την τοποθέτησή μας, και έχει 3μηνη διάρκεια, γιατί πρέπει να ξαναστείλουμε;;;

Συνάδελφοι, αν διαβάσετε την εγκύκλιο μεταθέσεων αναφέρει ότι πρέπει τα δικαιολογητικά να αποσταλούν στην διεύθυνση με mail με συγκεκριμένη μορφή ( να αναγράφεται ονοματεπώνυμο, ειδικότητα, ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης...) και να αναφέρονται στις παρατηρήσεις. Οι ερωτήσεις γιατί το ένα και γιατί το άλλο είναι περιττές και δεν μπορεί και κανένας να τις απαντήσει.

Αποσυνδεδεμένος GinaG

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1010 στις: Οκτωβρίου 16, 2024, 09:46:15 pm »
Έκανα την αίτηση για οριστικη τοποθετηση ως νεοδιοριστη χωρίς την επιλογή σχολειων, οπως οριζει η εγκυκλιος. Τα14,16 είναι τα μόρια συνολικής υπηρετησης όπως αναφέρει στο πεδίο των υπηρετησεων με υπολογισμενο και το φετινο αφου ειναι περασμενο και δίπλα έχει τα 10,98 μορια συνθηκων διαβιωσης. Η παρατήρηση μου είναι πως δεν ταυτίζεται ο 1ος αριθμός (14,16) με το 12,5 που φαίνεται κατά την κατάθεση της αίτησης στο σύστημα. Μου αφαιρούνται 1,66 μορια στο σύνολο!

Αποσυνδεδεμένος giannisn1991

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ03 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #1011 στις: Οκτωβρίου 22, 2024, 09:28:58 pm »
Συνάδελφοι καλησπέρα, τα φώτα σας!!!
Νεοδιόριστη της φετινής χρονιάς και τοποθετήθηκα σε σχολείο πριν ενάμιση μήνα με απόφαση του ΠΥΣΔΕ. Τυχαία κοιτώντας στις σημερινές αποφάσεις, βλέπω το όνομά μου στις επανατοποθετήσεις και μάλιστα σε σχολείο ούτε καν του ίδιου ή όμορου δήμου, αλλά σε νησί! Όπως καταλαβαίνετε το σοκ μου είναι μεγάλο, καθώς χωρίς εγώ να αιτηθώ κάτι βλέπω να με τοποθετούν όπου να 'ναι! Ας αφήσουμε το μαθησιακό κομμάτι, το γεγονός ότι έχω π.χ. νοικιάσει σπίτι, και έχω κανονίσει κάποια πράγματα γύρω από την αρχική μου τοποθέτηση, δεν αφορά κανέναν; Αυτή η αντιμετώπιση είναι χειρότερη από αναπληρωτή... δεν ξέρω τι να κάνω και πώς να κάνω ένσταση επ' αυτού. Σημειωτέον ότι δεν τοποθετήθηκε άλλος συνάδελφος της ειδικότητάς μου στο τωρινό σχολείο μου, οπότε το κενό μένει για επόμενη φάση αναπληρωτών; Είναι δυνατόν;

αν ειναι δυνατον....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 03:24:30 »

Αποσυνδεδεμένος Goat

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1012 στις: Οκτωβρίου 22, 2024, 11:05:58 pm »
Έχω κάνει ένσταση από την οποία έχουν παρέλθει 5 ημέρες χωρίς απάντηση. Το σχολείο είναι χωρίς εκπαιδευτικό της ειδικότητας μου καθώς η μόνιμη εχουσα οργανική λείπει, ωστοσο φαινεται να υπηρετεί (αδυνατω να καταλαβω πώς) και εγώ πήγα αλλού ντ'αλλού. Όταν κάποιος αναζητείται από το σχολείο και δεν εμφανίζεται, τι κυρώσεις ακολουθούν και σε πόσο χρονικό διάστημα από την απουσία του;
Έχει παρέλθει ένας μήνας από την τοποθέτηση μου και είναι λογικό και επόμενο να έχω περιστρέψει το πρόγραμμα μου γύρω από το ωράριο που ειχα, με τρομερή αναστάτωση στην παρούσα φάση [συνοπτικα, αναγκάζομαι να παραιτηθώ από ωρομισθία κοντά στον τόπο διαμονής μου].
Διοριστηκα για να γλιτώσω από την αβεβαιότητα της αναπλήρωσης και τώρα αντιμετωπιζω μεγαλύτερο πρόβλημα από όλα τα χρόνια που έχω δουλέψει ως αναπληρώτρια. Δε ξέρω αν κοινοποιήσω το θέμα μου στον διευθυντή της διδε θα έχει νόημα. Έχω απελπιστεί. ..

Αποσυνδεδεμένος luxe

• Πλήρες μέλος
  • still waiting...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1013 στις: Οκτωβρίου 23, 2024, 06:17:37 pm »
Έχω κάνει ένσταση από την οποία έχουν παρέλθει 5 ημέρες χωρίς απάντηση. Το σχολείο είναι χωρίς εκπαιδευτικό της ειδικότητας μου καθώς η μόνιμη εχουσα οργανική λείπει, ωστοσο φαινεται να υπηρετεί (αδυνατω να καταλαβω πώς) και εγώ πήγα αλλού ντ'αλλού. Όταν κάποιος αναζητείται από το σχολείο και δεν εμφανίζεται, τι κυρώσεις ακολουθούν και σε πόσο χρονικό διάστημα από την απουσία του;
Έχει παρέλθει ένας μήνας από την τοποθέτηση μου και είναι λογικό και επόμενο να έχω περιστρέψει το πρόγραμμα μου γύρω από το ωράριο που ειχα, με τρομερή αναστάτωση στην παρούσα φάση [συνοπτικα, αναγκάζομαι να παραιτηθώ από ωρομισθία κοντά στον τόπο διαμονής μου].
Διοριστηκα για να γλιτώσω από την αβεβαιότητα της αναπλήρωσης και τώρα αντιμετωπιζω μεγαλύτερο πρόβλημα από όλα τα χρόνια που έχω δουλέψει ως αναπληρώτρια. Δε ξέρω αν κοινοποιήσω το θέμα μου στον διευθυντή της διδε θα έχει νόημα. Έχω απελπιστεί. ..
Το μήνυμα αυτό με αναστωνει πολύ! Ναι διοριστηκαμε για να γλιτώσουμε την αβεβαιότητα και αυτό που περιγράφεις ούτε σε αναπληρώτρια δε μου έχει τύχει τόσα χρόνια.

Αποσυνδεδεμένος Goat

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1014 στις: Οκτωβρίου 25, 2024, 09:06:33 am »
Το έκανα ήδη... φωνή βοώντος εν τη ερημω. Πληροφορήθηκα ότι και άλλοι συνάδελφοι μετακινήθηκαν χωρίς να το ζητήσουν και χωρίς δικαιολογία μετά από ενάμιση μήνα μαθημάτων... η απόλυτη απαξίωση... να είσαι αδύναμος να κάνεις το οτιδήποτε καθώς ανά πάσα στιγμή μετακινεισαι, ε αυτό ξεπερνά κάθε όριο... και οι αναπληρωτές με βελτίωση θέσης δίπλα στο σπίτι τους...

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32789
  • Τελευταία: TonyNtzou
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1178779
  • Σύνολο θεμάτων: 19417
  • Σε σύνδεση σήμερα: 630
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)