0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όσο για τις ειδικές κατηγορίες....οι λόγοι που υπάρχουν είναι οικονομικοί (για τις οικογένειες) και πολιτικοί (για τους μουσουλμάνους της Θράκης).
Παράθεση από: emmaki στις Ιουνίου 01, 2012, 06:43:03 pmΌσο για τις ειδικές κατηγορίες....οι λόγοι που υπάρχουν είναι οικονομικοί (για τις οικογένειες) και πολιτικοί (για τους μουσουλμάνους της Θράκης). Όμως, για λόγους αξιοκρατίας, αντικειμενικότητας και ισότητας θα έπρεπε:α) οι οικονομικοί λόγοι να λύνονται με οικονομικούς τρόπους,β) οι πολιτικοί λόγοι να λύνονται με πολιτικούς τρόπους.Οποιαδήποτε πριμοδότηση, ακόμα κι αν δεν γίνεται εις βάρος των υπόλοιπων, σε βαθμολογίες κλπ, αλλοιώνει το ελάχιστο επίπεδο που θα πρέπει να έχει ο καθένας που επιλέγει κάποιον τομέα σπουδών στη συνέχεια.Ελπίζω να καταλαβαίνουμε όλοι τους κινδύνους που υπάρχουν με τέτοιες πολιτικές "ειδικών κατηγοριών".
Δεν είναι όλοι καταρτισμένοι όπως εσύ και ειδικά στην επαρχία δεν μπορείς να βρεις εύκολα ειδικούς. Τι κάνεις τότε; Προσπαθείς να μάθεις και να ενδιαφερθείς για το πως να εξετάσεις σωστά και να κάνεις το καθήκον που σου ανέθεσαν πιο υπέυθυνα, ανατρέχοντας σε πηγές στο ίντερνετ διαβάζοντας κάποια βιβλία και ρωτώντας σε αυτό το forum!
Τουλάχιστον να υπήρχε 1 καταρτισμένος να καταρτίσει τους υπόλοιπους!! αλλα ούτε αυτός δεν υπηρχε.
emmaki κάνεις πολύ λάθος. Τις απορίες μου τις εξέφρασα ακριβώς 1 μέρα πριν από τα Μαθηματικά Γενικής Παιδείας. Μπορείς να δεις το 1ο μου post σε αυτό το θέμα που βρίσκεται στην 1η σελίδα με ημερομηνία 22 Μαίου, 1 μέρα πριν δηλαδή από τις 23 που ήταν τα Μαθηματικά Γ.Π. Για άλλη μια φορά πιάνεσαι αδιάβαστη και η παρατήρησή σου ότι "πολλές μέρες πριν άρχισα να ρωτάω" είναι άστοχη. Κάνε τον κόπο να κάνεις click στην 1η σελίδα. Πως έβγαλες συμπερασμα ότι εγώ άρχισα να ρωτάω μέρες πριν?Σταμάτα σε παρακαλώ να με πυροβολείς. Αν θες βοήθησε παραθέτοντας σχετικές πηγές. Αλλιώς φτάνει να με χαρακτηρίζεις ανεύθυνο.Για τον σύμβουλο είπα δεν είχα τον χρόνο να τον βρω. Ειδοποιήθηκα μεσημέρι 22 Μαίου. Στο θέμα μας τώρα. Ο Σύμβουλος των Μαθηματικών είναι άραγε καταρτισμένος για θέματα ειδικής αγωγής; Και ο σύμβουλος ειδικής αγωγής είναι άραγε καταρτησμένος στα Μαθηματικά; Γιατί εγώ χρειάζομαι κάποιον Μαθηματικό καταρτισμένο που να ξέρει τόσο το γνωστικό αντικείμενο όσο και περι ειδικής αγωγής.