0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
@killbill εγώ σου δίνω συγχαρητήρια που το ψάχνεις και ναι εδώ είναι πιθανότερο να μιλήσεις με ανθρώπους που ξέρουν 1-2 πράματα παραπάνω από τον σύμβουλο των μαθηματικών. Την άποψη μου στην είπα πάντως στο ερώτημα σου "ο μαθητής απάντησε σωστά"
Παράθεση από: mous στις Μαΐου 31, 2012, 05:04:32 pmΠαράθεση από: killbill στις Μαΐου 30, 2012, 03:56:14 pmΌχι ο σύμβουλος δεν γνωρίζει. Περίεργο! Οι σύμβουλοι και γνωρίζουν και είναι δουλειά τους να γνωρίζουν και να απαντούν σε τόσο εξειδικευμένα ερωτήματα!Τι να κάνουμε και όμως δεν ξέρει από ειδική αγωγή. Μου είπε θα ψάξει θα ρωτήσει και θα μου πει. Ακόμα περιμένω.
Παράθεση από: killbill στις Μαΐου 30, 2012, 03:56:14 pmΌχι ο σύμβουλος δεν γνωρίζει. Περίεργο! Οι σύμβουλοι και γνωρίζουν και είναι δουλειά τους να γνωρίζουν και να απαντούν σε τόσο εξειδικευμένα ερωτήματα!
Όχι ο σύμβουλος δεν γνωρίζει.
Δεν με ενδιαφέρει να μπω στον καυγά, μια παρατήρηση θέλω να κάνω, για όποιον δεν το γνωρίζει, ή το ξεχνάει.Το να γράφεις σε φόρουμ, είναι σαν να δημοσιεύεις κάτι σε μια εφημερίδα και ακόμη χειρότερο.Δεν υπάρχει το "κρύβομαι πίσω από ένα ψευδώνυμο", καθώς υπάρχει το σώμα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, που έχει τρόπους να βρει την ταυτότητα του χρήστη και η διεύθυνση του φόρουμ είναι υποχρεωμένη να βοηθήσει, αν χρειαστεί, σε αυτό.Το "χειρότερο από εφημερίδα", προκύπτει διότι πειθαρχικά ή νομικά αδικήματα, όπως η διασπορά ψευδών ειδήσεων, η συκοφαντική δυσφήμιση κ.α., όταν διαπράττονται στο ίντερνετ, θεωρούνται κατ'εξακολούθηση.Προσωπικά, είμαι εντελώς υπέρ της ελεύθερης έκφρασης και δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να διώκει κάποιον για κάτι που έγραψε στο ίντερνετ για μένα, ότι κι αν ήταν αυτό.Αν, όμως, εγώ γράψω π.χ. "Ο διευθυντής μου είναι ....... (κάτι άσχημο)", εκείνος μπορεί να μου κάνει ΕΔΕ ή/και μήνυση.
Παρακαλώ επιστρέψτε στο θέμα.
θυμάμαι ότι στα Μαθηματικά επιτρεπόταν στο παιδί να σου πει "Το ερώτημα
Άποψή μου είναι ότι θα έπρεπε να υπήρχει ξεχωριστό ποσοστό θέσεων για αυτούς τους μαθητές και να μην τρώνε θέσεις από τους άλλους.
Παράθεση από: killbill στις Ιουνίου 01, 2012, 03:49:45 pmΆποψή μου είναι ότι θα έπρεπε να υπήρχει ξεχωριστό ποσοστό θέσεων για αυτούς τους μαθητές και να μην τρώνε θέσεις από τους άλλους. Πραγματικά λυπάμαι πάρα πολύ όταν εκφραζονται τέτοιες απόψεις από εκπαιδευτικούς!Να βάλουμε δηλαδή τα παιδιά που έχουν μια μαθησιακή δυσκολία στην άκρη, και από εκεί να επιλέγουμε, γιατί "τρώνε θέσεις"!!!! Λες και δεν εξετάζονται, λες και δεν διαβάζουν, λες και πολλές φορές δεν είναι πού πιο διαβασμένοι από τους "φυσιολογικούς"..... Μήπως να μην περνάνε και καθόλου στο πανεπιστήμιο, γιατί αποτελούν πρόβλημα;;;;
καλά εσύ αυτό κατάλαβες; ότι τους βάζω στην άκρη; ίσα ίσα με την θέσπιση ποσοστού ΔΕΝ θα συναγωνίζονται μαζί με τα φυσιολογικά παιδιά κάτι που δεν είναι δίκαιο.Θα υπάρχουν ΕΠΙΠΛΕΟΝ θέσεις αποκλειστικά για αυτά τα παιδιά, που θα μπορουν να μπαίνουν και με ΑΛΛΗ
Η εξέταση πήγε μια χαρά και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα.Υπήρξε αντικειμενικότατη βαθμολόγηση και αξιολόγηση. Οι μαθητές είχαν γράψει τα πάντα στο πρόχειρο και απλά ζητούσαμε προφορικά να μας πουν ότι ήταν δυσανάγνωστο και τους ρωτούσαμε προφορικά τι έκαναν για την λύση της άσκησης έχοντας μπροστά τους τις σημειώσεις τους.
...τότε γιατί δεν εξετάζονται με τις ίδιες δυνατότητες και ευνοούνται βαθμολογικά εξεταζόμενα προφορικα;...Δεν το θεωρώ δίκαιο να διεκδικούν τις ίδιες θέσεις αλλά με διαφορετικό τρόπο εξέτασης που όπως και να το κάνουμε είναι πιο ευνοικός από τα υπόλοιπα.