0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ακούστε κι αυτο! Πήρα πριν λίγο τηλ στο ΑΣΕΠ και τους ρώτησα αν άρχισαν οι ελεγχοι για την ορθή αποτύπωση των βαθμών απο τα γραπτά στον πίνακα και ένας κύριος (θεση 8 ) μου απάντησε κατα λέξη: ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΟΡΘΗΣ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ!!!!! ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΣΚΑΝΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΛΑΘΟΥΣ. Στην ερώτησή μου για την ειδική διδακτική, που γίνεται διόρθωση απο άνθρωπο και οχι απο κομπιούτερ, μου απαντησε οτι κι εκει ισχύει η ίδια διαδικασία! Οτι μετα τη βαθμολόγηση, σκανάρουν τους βαθμούς (τους "βλέπει" λεει το pc) και περνιούνται αυτόματα στον πίνακα... Τι να πω?
Kαλημερα σε ολους! Ανηκω και εγω στους επιτυχοντες αλλα μη διοριστεους. Ενω λοιπον αρχισα να συνειδητοποιω και να εξοικειωνομαι ουτως ειπειν με την απαραδεκτη- για μενα- βαθμολογηση μου στην Ειδικη Διδακτικη των Νεων που πηρα μονο 57, με ακριβως τα ιδια βηματα που ειχα ακολουθησει στον προηγουμενο διαγωνισμο και ειχα παρει 78, παρατηρησα σημερα το εξης:οι μεσοι οροι στην Β' Θεματικη ενοτητα, ειναι σε αρκετους (αποτυχοντες, επιτυχοντες ακομα και διοριστεους) περασμενοι λαθος. Τι εγινε βρε παιδια; δεν ισχυουν τα μαθηματικα που ξεραμε; παιζει κατι διαφορετικο στον τροπο υπολογισμου του μεσου ορου της Β' Θεματικης; Οριζε κατι σε συντελεστη η προκηρυξη; Δεν ισχυει το γνωστο (γεν. παιδ. + ειδ. διδ.): 2 ;αν οντως ειναι περασμενοι λαθος, πολλοι χανουν ακομα και διορισμο ετσι γιατι τα σκαμπανεβασματα των δεκαδικων (ακομα και των ακεραιων) ειναι πλειστα... δεν θελω να γινω καχυποπτη, και ζητω συγνωμη αν παιζει κατι που δεν ξερω... Αν ομως δεν συμβαινει, εχουμε ερεισμα για να μιλαμε για πολυ μεγαλο σκανδαλο!