*

Αποστολέας Θέμα: Ενστάσεις  (Αναγνώστηκε 25347 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mary02

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ
« Απάντηση #84 στις: Ιούλιος 24, 2007, 08:52:40 πμ »
Ξέχασα να προσθέσω ότι η αίτησή μας μπορεί να σταλεί και με fax. Το ιδανικότερο είναι να κατατεθεί αυτοπροσώπως. Αν όμως αυτό δεν είναι εφικτό (για εμάς της επαρχίας είναι λίγο δύσκολο...), είναι προτιμότερο να αποσταλεί μέσω ταχυδρομείου.
Καλύτερα να κατανοείς λίγα παρά να παρανοείς πολλά...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 03:24:37 »

Αποσυνδεδεμένος araxni

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Ιούλιος 24, 2007, 09:22:23 πμ »
Καλημέρα,
πήρα πριν λίγο τηλέφωνο στον ΑΣΕΠ για να τους ρωτήσω αν επιτρέπεται να λάβουμε αντίγραφο των γραπτών μας και μου απάντησαν πως το μόνο σίγουρο είναι πως μπορούμε να δούμε τα γραπτά μας. Απο 'κει και πέρα τη στιγμή που θα πάμε εκεί θα μας πουν αν έχουμε το δικαίωμα να πάρουμε αντίγραφο. Και όταν ρώτησα σχετικά με το παράβολο των 10 ευρώ μου απάντησαν πως δεν τίθεται κανένα τέτοιο θέμα!
mary02, θα μας βοηθήσεις πολύ με το υπόδειγμα αυτό της αίτησης που έχεις ετοιμάσει!!

Αποσυνδεδεμένος mary02

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Ιούλιος 24, 2007, 12:14:12 μμ »
Προσπάθησα να ανεβάσω την αίτηση όμως μου δείχνει μήνυμα ότι "ο φάκελος αποστολής είναι γεμάτος". Τι πρέπει να κάνω; Θα προσπαθήσω ξανά σε λίγο, διαφορετικά θα την αντιγράψω ως έχει.

Αποσυνδεδεμένος mary02

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Ιούλιος 24, 2007, 12:59:25 μμ »
Αδύνατον να ανεβάσω το αρχείο. Τι να κάνω; Διαχειριστές, πού είσαστε;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 03:24:37 »

Αποσυνδεδεμένος vsk

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ0402
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Ιούλιος 24, 2007, 01:05:39 μμ »
Γιατί δεν κάνεις copy-paste το κείμενο από το Word; Μπορεί να χαθεί η μορφοποίηση, αλλά δε νομίζω να έχει μεγάλη σημασία...  :)

Αποσυνδεδεμένος mary02

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Ιούλιος 24, 2007, 01:08:09 μμ »
Το σκέφτηκα κι εγώ όμως είναι αρκετά μεγάλο σε έκταση (2 σελίδες). Θα περιμένω λίγο ακόμα, μήπως βρεθεί κάποια λύση και, στη χειρότερη περίπτωση, θα κάνω αυτό ακριβώς.

Αποσυνδεδεμένος mary02

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Ιούλιος 24, 2007, 01:12:28 μμ »
Τελικά το στέλνω έτσι, γιατί πρέπει να φύγω και δε θα προλάβω. Οποιεσδήποτε παρατηρήσεις καλοδεχούμενες και επιθυμητές. Ελπίζω να βοηθήσει!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ενώπιον του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ), που εδρεύει στη Αθήνα, οδός Πουλίου 6, Τ.Κ.:11523 όπως αυτό νόμιμα εκπροσωπείται.

Α Ι Τ Η Σ Η

Της …………………………. (Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας …………….) κατοίκου Δ.Δ. ………….., οδός …………………, αριθμός … του Δήμου ……….. του Ν. ……………., τηλ. …………………………………..

Συμμετείχα στο γραπτό διαγωνισμό για την Κατάρτιση Πινάκων Διοριστέων Εκπαιδευτικών Λειτουργών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που διεξάχθηκε από το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού με βάση την Προκήρυξη 10Π/2006 (Φ.Ε.Κ.500/24-08-2006) με  εμπρόθεσμη και παραδεκτή αίτησή μου και λοιπά συνημμένα σχετικά έγγραφα και δικαιολογητικά στην ειδικότητα ΠΕ02 Φιλολόγων (Α.Μ. υποψηφίου: ………….).
Στους από 17-07-2007 Προσωρινούς Πίνακες Αποτελεσμάτων που συντάχθηκαν από το Α.Σ.Ε.Π. κατατάχθηκα στον Αλφαβητικό Πίνακα Υποψηφίων που έλαβαν τουλάχιστον 55 μονάδες ως βαθμό γραπτής εξέτασης και συγχρόνως τουλάχιστον 50 σε κάθε θεματική ενότητα με σειρά κατάταξης ……….. και συνολική τελική βαθμολογία ……………….
        Συγκεκριμένα, όσον αφορά τους βαθμούς που έλαβα στη Β’ Θεματική Ενότητα (Γενική Διδακτική Μεθοδολογία – Παιδαγωγικά Θέματα και Ειδική Διδακτική των Αρχαίων Ελληνικών) ισχύουν τα ακόλουθα:
α) Όσον αφορά στο γνωστικό αντικείμενο Γενική Διδακτική Μεθοδολογία – Παιδαγωγικά Θέματα αντί του αναμενόμενου με βάση τις ορθές απαντήσεις που δόθηκαν από Εσάς ………….. έλαβα βαθμό ………………. Συγκεκριμένα, με βάση τις ορθές απαντήσεις που δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. (www.asep.gr) είχα ….. λανθασμένες απαντήσεις και …… σημειώθηκαν με την ένδειξη δε γνωρίζω. Με βάση, λοιπόν, τον τρόπο βαθμολόγησης της θεματικής αυτής ενότητας όπως αυτός καθορίστηκε από την προκήρυξη 10Π/2006 (Κεφάλαιο Γ’: Βαθμολόγηση Γραπτών) καθώς και από τις οδηγίες που διανεμήθηκαν στους υποψηφίους κατά την εξέταση, ο βαθμός μου θα έπρεπε να είναι ………………. και όχι …………..
β) Όσον αφορά στο γνωστικό αντικείμενο Ειδική Διδακτική των Αρχαίων Ελληνικών ο βαθμός που έλαβα ήταν …………….. και απέχει μακράν του βαθμού που προσδοκούσα με βάση τις γνώσεις, την εξειδίκευση και την προγενέστερη εμπειρία μου.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

και με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματός μου και για όσα θα προσθέσω και θα αποδείξω
ΑΙΤΟΥΜΑΙ

1.   Να κάνετε δεκτή την αίτησή μου και να μου απαντήσετε εγγράφως εντός της οριζόμενης από το νόμο σχετικής προθεσμίας.
2.   Να ελέγξετε τυχόν λανθασμένη μεταφορά των βαθμών μου στα γνωστικά αντικείμενα α) Γενική Διδακτική Μεθοδολογία – Παιδαγωγικά Θέματα και β) Ειδική Διδακτική των Αρχαίων Ελληνικών. Σε περίπτωση μη λανθασμένης μεταφοράς, να προχωρήσετε στην αναβαθμολόγησή των εν λόγω γραπτών μου.
3.   Να μου επιτρέψετε να δω τα γραπτά μου σε ημερομηνία και ώρα που θα προσδιοριστεί κατόπιν επικοινωνίας προκειμένου να διαπιστώσω την ορθή μεταφορά της βαθμολογίας μου.
4.   Να μου γνωστοποιήσετε εγγράφως τη βαθμολογία που έλαβα στο γνωστικό αντικείμενο Ειδική Διδακτική Αρχαίων Ελληνικών από τον πρώτο, το δεύτερο και, σε τυχόν αναβαθμολόγηση, τον τρίτο βαθμολογητή.
5.   Να μου γνωστοποιήσετε εγγράφως τις οδηγίες με βάση τις οποίες έγινε η διόρθωση του γνωστικού αντικειμένου Ειδική Διδακτική Αρχαίων Ελληνικών.
6.   Να μου χορηγήσετε αντίγραφα των γραπτών μου και των δύο μαθημάτων της Β’ Θεματικής Ενότητας σύμφωνα με την απόφαση αρ.40/2006 (Α.Π.896/11-07-2006) της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Για το λόγο αυτό επισυνάπτω παράβολο δημοσίου αξίας δέκα (10) ευρώ, όπως προσδιορίζεται από την εν λόγω απόφαση.

Συνημμένα καταθέτω παράβολο δημοσίου ταμείου αξίας δέκα (10) ευρώ.

…………….., …..-07-2007

Με τιμή

Η αιτούσα

………………………….

Αποσυνδεδεμένος max

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Ιούλιος 24, 2007, 01:56:05 μμ »
Ακούστε κι αυτο! Πήρα πριν λίγο τηλ στο ΑΣΕΠ και τους ρώτησα αν άρχισαν οι ελεγχοι για την ορθή αποτύπωση των βαθμών απο τα γραπτά στον πίνακα και ένας κύριος (θεση 8 ) μου απάντησε κατα λέξη: ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΟΡΘΗΣ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ!!!!! ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΣΚΑΝΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΛΑΘΟΥΣ. Στην ερώτησή μου για την ειδική διδακτική, που γίνεται διόρθωση απο άνθρωπο και οχι απο κομπιούτερ, μου απαντησε οτι κι εκει ισχύει η ίδια διαδικασία! Οτι μετα τη βαθμολόγηση, σκανάρουν τους βαθμούς (τους "βλέπει" λεει το pc) και περνιούνται αυτόματα στον πίνακα... Τι να πω?

eleftheria

• Επισκέπτης
« Απάντηση #92 στις: Ιούλιος 24, 2007, 02:00:04 μμ »
Εμείς δεν το βάζουμε κάτω!

Αποσυνδεδεμένος max

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Ιούλιος 24, 2007, 02:05:57 μμ »
Είναι πολύ ψυχοφθόρο να ελπίζεις σε κάτι που είναι ηδη καταδικασμένο! Με βάση τα λεγόμενά του, ούτε καν έλεγχος δεν πρόκειται να γίνει! Τι να ελέγξουν δηλαδή? Αν έχει ... ιο το κομπιούτερ?  ???  ???  :-\

Αποσυνδεδεμένος anna.b.

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Ενστάσεις
« Απάντηση #94 στις: Ιούλιος 24, 2007, 04:19:47 μμ »
Ακούστε κι αυτο! Πήρα πριν λίγο τηλ στο ΑΣΕΠ και τους ρώτησα αν άρχισαν οι ελεγχοι για την ορθή αποτύπωση των βαθμών απο τα γραπτά στον πίνακα και ένας κύριος (θεση 8 ) μου απάντησε κατα λέξη: ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΟΡΘΗΣ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ!!!!! ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΣΚΑΝΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΛΑΘΟΥΣ. Στην ερώτησή μου για την ειδική διδακτική, που γίνεται διόρθωση απο άνθρωπο και οχι απο κομπιούτερ, μου απαντησε οτι κι εκει ισχύει η ίδια διαδικασία! Οτι μετα τη βαθμολόγηση, σκανάρουν τους βαθμούς (τους "βλέπει" λεει το pc) και περνιούνται αυτόματα στον πίνακα... Τι να πω?

Παιδιά, διαβάζω τα παραπάνω και μου ρχεται να βάλω τα γέλια! Στο τέλος θα μας πούνε ότι εχουνε προσλάβει ρομποτάκια για να κάνουνε τις δουλειές τους! Για να σοβαρευτούμε λίγο, επειδή ασχολούμαι πολύ με υπολογιστές, πιστέψτε με, δεν υπάρχει κανένα τέτοιο πρόγραμμα στην Ελλάδα που περνάει αυτόματα δεδομένα σκαναρισμένα! Έλεος δηλαδή, ποιον πάνε να κοροιδέψουνε! Εν πάσει περιπτώσει, ακόμη και λάθος να μην έχει γίνει στη μεταφορά με τους βαθμούς μας, το βλέπω πολύ εγωιστικά το θέμα και θα τους ταλαιπωρήσω, όπως ταλαιπωρούν κι αυτοί εμάς! Κουράγιο! Τίποτε δε χαρίζεται, τα πάντα με αγώνες κατακτιούνται!!!..... ;)

Αποσυνδεδεμένος altheliel

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Ιούλιος 25, 2007, 11:27:45 πμ »
Kαλημερα σε ολους! Ανηκω και εγω στους επιτυχοντες αλλα μη διοριστεους. Ενω λοιπον αρχισα να συνειδητοποιω και να εξοικειωνομαι ουτως ειπειν με την απαραδεκτη- για μενα- βαθμολογηση μου στην Ειδικη Διδακτικη των Νεων που πηρα μονο 57, με ακριβως τα ιδια βηματα που ειχα ακολουθησει στον προηγουμενο διαγωνισμο και ειχα παρει 78, παρατηρησα σημερα το εξης:
οι μεσοι οροι στην Β' Θεματικη ενοτητα, ειναι σε αρκετους (αποτυχοντες, επιτυχοντες ακομα και διοριστεους) περασμενοι λαθος. Τι εγινε βρε παιδια; δεν ισχυουν τα μαθηματικα που ξεραμε; παιζει κατι διαφορετικο στον τροπο υπολογισμου του μεσου ορου της Β' Θεματικης; Οριζε κατι σε συντελεστη η προκηρυξη; Δεν ισχυει το γνωστο (γεν. παιδ. + ειδ. διδ.): 2 ;
αν οντως ειναι περασμενοι λαθος, πολλοι χανουν ακομα και διορισμο ετσι γιατι τα σκαμπανεβασματα των δεκαδικων (ακομα και των ακεραιων) ειναι πλειστα... δεν θελω να γινω καχυποπτη, και ζητω συγνωμη αν παιζει κατι που δεν ξερω... Αν ομως δεν συμβαινει, εχουμε ερεισμα για να μιλαμε για πολυ μεγαλο σκανδαλο!

Αποσυνδεδεμένος ioanna89

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Ιούλιος 25, 2007, 11:34:43 πμ »
Kαλημερα σε ολους! Ανηκω και εγω στους επιτυχοντες αλλα μη διοριστεους. Ενω λοιπον αρχισα να συνειδητοποιω και να εξοικειωνομαι ουτως ειπειν με την απαραδεκτη- για μενα- βαθμολογηση μου στην Ειδικη Διδακτικη των Νεων που πηρα μονο 57, με ακριβως τα ιδια βηματα που ειχα ακολουθησει στον προηγουμενο διαγωνισμο και ειχα παρει 78, παρατηρησα σημερα το εξης:
οι μεσοι οροι στην Β' Θεματικη ενοτητα, ειναι σε αρκετους (αποτυχοντες, επιτυχοντες ακομα και διοριστεους) περασμενοι λαθος. Τι εγινε βρε παιδια; δεν ισχυουν τα μαθηματικα που ξεραμε; παιζει κατι διαφορετικο στον τροπο υπολογισμου του μεσου ορου της Β' Θεματικης; Οριζε κατι σε συντελεστη η προκηρυξη; Δεν ισχυει το γνωστο (γεν. παιδ. + ειδ. διδ.): 2 ;
αν οντως ειναι περασμενοι λαθος, πολλοι χανουν ακομα και διορισμο ετσι γιατι τα σκαμπανεβασματα των δεκαδικων (ακομα και των ακεραιων) ειναι πλειστα... δεν θελω να γινω καχυποπτη, και ζητω συγνωμη αν παιζει κατι που δεν ξερω... Αν ομως δεν συμβαινει, εχουμε ερεισμα για να μιλαμε για πολυ μεγαλο σκανδαλο!

altheliel, από τον προηγούμενο διαγωνισμό ο βαθμός της Β Θεματικής είναι 60% διδακτική-40% παιδαγωγικά. Το έγραφε η προκήρυξη.

Αποσυνδεδεμένος altheliel

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Ιούλιος 25, 2007, 11:42:34 πμ »
σε ευχαριστω πολυ ioanna μου... τουλαχιστον τωρα θα εχω μονο την αμφιβολια περι του βαθμου μου στην ειδικη διδακτικη... κατι ειναι και αυτο... και παλι ευχαριστω.  ;)

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32750
  • Τελευταία: wwwwww
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1177498
  • Σύνολο θεμάτων: 19400
  • Σε σύνδεση σήμερα: 887
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αύγουστος 21, 2024, 05:10:38 μμ)