0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά τον καπετάνιο από τον "Σκοπελίτη" που παίζει στις κυκλάδες κουφονήσια - ηρακλειά κτλ τον ξέρω μεγάλη μορφή Μεγάλο κομάντο -----βγάζει το σκάφος ότι και να παίζει -----χαχαχα[/quoteλοιπον, ο κυρ γιαννης ειναι ο καλυτερος καπετανιος, οσοι αναγκαστειτε να μπειτε στο σκοπελιτη να του εχετε εμπιστοσυνη ακομα και με 9 μποφορ-το εχω κανει πολλες φορες. οι συναδελφισσες ομως να προσεχετε οταν χρειαστει να τον παρετε τηλεφωνο να βαλετε αποκρυψη.....
Παιδιά αν κάποιος διοριστεί σε δυσπρόσιτο μπορεί να πάρει άδεια ανατροφής;
παιδιά καλημέρα!!!! όσον αφορά τη Σκύρο δυστυχώς δε γνωρίζω πολλά για το πώς είναι εκεί όλη τη χρονιά αλλά ευχαρίστως να σας πως ό,τι χρειάζεστε μιας και η καταγωγή μου είναι κατά το ήμισυ από εκει.την παρασκευή θα πάω άρα συγκεντρώστε ό,τι θέλετε να μάθω και πολύ ευχαρίστως να απαντήσω σε 3 με 4 μερούλες.εγώ πηγαίνω τα καλοκαιρια μόνο αλλά όσον αφορά τα μόρια δεν υπάρχει καμιά παγίδα.είναι τόσα όσα λέτε-11 μόρια.
μηπως καποιος συναδελφος εχει πληροφοριες για τα κουφονησια? υπαρχει παραλια που να σηκωνει κυμα?
Παράθεση από: aldevaran στις Αύγουστος 04, 2008, 04:10:10 μμμηπως καποιος συναδελφος εχει πληροφοριες για τα κουφονησια? υπαρχει παραλια που να σηκωνει κυμα?φοβερη απορια! σερφινκ θα κανεις;
Παράθεση από: vifo στις Αύγουστος 06, 2008, 07:55:58 μμΠαράθεση από: aldevaran στις Αύγουστος 04, 2008, 04:10:10 μμμηπως καποιος συναδελφος εχει πληροφοριες για τα κουφονησια? υπαρχει παραλια που να σηκωνει κυμα?φοβερη απορια! σερφινκ θα κανεις; διαπιστωνω μια ειρωνεια?η κανω λαθος? συναδελφε δεν ξερω αν εχεις περασει απο νησια τυπου κουφονησια, αλλα σε τετοια μερη ναι η παραλια με το κυμα μπορει να σε σωσει απο πολλα.
Παράθεση από: sx στις Αύγουστος 06, 2008, 08:03:19 μμΠαράθεση από: vifo στις Αύγουστος 06, 2008, 07:55:58 μμΠαράθεση από: aldevaran στις Αύγουστος 04, 2008, 04:10:10 μμμηπως καποιος συναδελφος εχει πληροφοριες για τα κουφονησια? υπαρχει παραλια που να σηκωνει κυμα?φοβερη απορια! σερφινκ θα κανεις; διαπιστωνω μια ειρωνεια?η κανω λαθος? συναδελφε δεν ξερω αν εχεις περασει απο νησια τυπου κουφονησια, αλλα σε τετοια μερη ναι η παραλια με το κυμα μπορει να σε σωσει απο πολλα. Δηλαδή;