0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Green απλά προς ενημέρωση.. ο Μπαμπινιώτης είναι πλέον ομότιμος καθηγητής (δηλ. σε σύνταξη). Και χωρίς να θέλω να τον υπερασπιστώ, αλλά αν δεν κάνω λάθος, οι αλλαγές στο νέο λύκειο κλπ πάγωσαν εξαιτίας του Σαμαρά, που θέλει να τα προχωρήσει μετά τις εκλογές (ελπίζοντας ότι θα είναι πρωθυπουργάρα τότε).Τα.. ακαταλαβίστικα του rublev τα αφήνω ασχολίαστα.
Σε παρακαλώ, επίτρεψέ μου να κρίνω κάθε άποψη ξεχωριστά,ανεξάρτητα από το ποιος τη διατύπωσε,ακριβώς όπως προσπαθώ να κάνω και με τους μαθητές μου.Τί σημασία έχει που την είπε π.χ. ο Μητσοτάκης,αν αυτή η άποψη θεωρώ ότι είναι σωστή;Πρέπει να προβληματιστώ,όπως λες, "με τον εαυτό μου και με την κρίση μου", μόνο και μόνο επειδή τη διατύπωσε ο επίτιμος;Ξόδεψε ένα δευτερόλεπτο από τον πολύτιμο χρόνο σου και φαντάσου που μπορεί να οδηγήσει κάτι τέτοιο...
Παράθεση από: Landau στις Μαρτίου 29, 2012, 07:04:05 pmGreen απλά προς ενημέρωση.. ο Μπαμπινιώτης είναι πλέον ομότιμος καθηγητής (δηλ. σε σύνταξη). Και χωρίς να θέλω να τον υπερασπιστώ, αλλά αν δεν κάνω λάθος, οι αλλαγές στο νέο λύκειο κλπ πάγωσαν εξαιτίας του Σαμαρά, που θέλει να τα προχωρήσει μετά τις εκλογές (ελπίζοντας ότι θα είναι πρωθυπουργάρα τότε).Τα.. ακαταλαβίστικα του rublev τα αφήνω ασχολίαστα.Αυτό δεν αλλάζει ότι έχει έγνοια το σινάφι του, στο οποίο εξάλλου παραμένει η κόρη του, ούτε το ότι έχει άμεσα συμφέροντα στην ιδιωτική εκπαιδευση, ως πρόεδρος της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας.