0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γίνεται να δουλεύεις αναπληρωτής και παράλληλα πχ σε ΠΔΣ ( εξάλλου η εγκύκλιος το επιτρέπει ) όπως γίνεται να δουλεύεις επί παραδέιγματι σε δημόσιο ΙΕΚ ( με καρτέλα Πρόσθετης Απασχόλησης όπως λέγεται απο το ΙΚΑ). Ωστόσο, κατά την αναγνώριση προϋπηρεσίας, ο,τιδήποτε υπάρχει παράλληλα με την υπηρεσία του αναπληρωτή ( που θεωρείται και ειναι υπηρέτηση πλήρους ωραρίου ) ΔΕΝ συνυπολογίζεται και αυτό είναι αξιωματικό είτε πρόκειται για την ίδια ή για άλλη βαθμίδα εκπ/σης. Η μόνη περίπτωση να υπάρχει ως αναπληρωτής μεγαλύτερη υπηρέτηση από όση ίσως προκύπτει απο πχ 22/9 έως 30/6 ( οπότε και λήγει το διδακτικό έτος ) είναι να έχει γίνει επίσημη παράταση του σχολικού έτους ( αυτό έχει συμβεί στο παρελθόν το 1988 και το 1997 λόγω πολύμηνων απεργιών των εκπ/κών ) ή σε περιπτώσεις πολύ παλαιότερες όταν οι αναπληρωτές αποκαλούταν πρόσθετοι καθηγητές και για τους οποίους η πρόσληψή τους έληγε όταν επέστρεφε ο καθηγητής τον οποιον αναπλήρωναν ( που σημάινει ότι όταν πχ επέστρεφε μετά απο δύο χρόνια, τότε όλος αυτός ο χρόνος - μαζί με τα καλοκαίρια - θεωρείτο χρόνος προϋπηρεσίας. αν δεν συμβαίνει κάτι από αυτά, το πιο πιθανό ειναι να πρόκειται για λάθος. Θες να γίνεις πιο συγκεκριμένος/η ;
από το 1994 αλλά έχω ξεσκονίσει πάαααααααααααρα πολλούς φακέλους παλαιότερων απο εμένα....και τα χω δει ιδίοις όμασι!!
Παράθεση από: bitch στις Νοεμβρίου 25, 2011, 05:43:47 pmαπό το 1994 αλλά έχω ξεσκονίσει πάαααααααααααρα πολλούς φακέλους παλαιότερων απο εμένα....και τα χω δει ιδίοις όμασι!! A, ήμουν αγέννητος το 1994... Και δηλαδή ο πρόσθετος καθηγητής έπαιρνε και την προυπηρεσία των μηνών του καλοκαιριού και συνέχιζε κανονικά τον επόμενο Σεπτέμβρη χωρίς επαναπρόσληψη; Και παρακάλαγε να μην γίνει καλά γρήγορα ο μόνιμος;
Παράθεση από: Lothlorien στις Νοεμβρίου 25, 2011, 06:27:59 pmΠαράθεση από: bitch στις Νοεμβρίου 25, 2011, 05:43:47 pmαπό το 1994 αλλά έχω ξεσκονίσει πάαααααααααααρα πολλούς φακέλους παλαιότερων απο εμένα....και τα χω δει ιδίοις όμασι!! A, ήμουν αγέννητος το 1994... Και δηλαδή ο πρόσθετος καθηγητής έπαιρνε και την προυπηρεσία των μηνών του καλοκαιριού και συνέχιζε κανονικά τον επόμενο Σεπτέμβρη χωρίς επαναπρόσληψη; Και παρακάλαγε να μην γίνει καλά γρήγορα ο μόνιμος; ωραίες εποχές τότε, ε;