0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τί ισχύει ξέρετε;Η 1η γραμμη που είναι η διοικητική επαλήθευση ή η δεύτερη τα αρχικά μόρια;
Συγνώμη παίδες, σε αυτή την προκ εγώ κατάλαβα ότι για να ανγνωριστεί πολυτεκνία τα κριτήρια ήταν πολύ συγκεκριμένα. Τους είχα πάρει κ τηλ εγω ο ιδιος και μου είχαν πει ότι όντως πλέον δεν γίνεται να είσαι 42 χρονών να έχεις δουλειά και επειδή έχεις 3 αδέρφια επίσης 40+ να σου αναγνωρίζουν πολυτεκνία ?! Αλλά στους πίνακες γίνεται της τρελής!Χάνω κάτι??Παραθέτω το απόσπασμα από την προκύρηξη: ΜΕΛΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ: Ως πολύτεκνοι ορίζονται οι γονείς με τέσσερα (4) τουλάχιστον τέκνα, ανεξαρτήτως των προβλεπομένων από την οικεία νομοθεσία περί πολυτέκνων, ηλικίας και λοιπών ιδιοτήτων (άρθρ. 1 παρ. 21 ν.2247/1994/ΦΕΚ.182/31.10.1994/τ.Α’ – 2771/2006 απόφαση ΣτΕ). Εξακολουθούν να ισχύουν οι κάτωθι ρυθμίσεις σύμφωνα με τις οποίες πολύτεκνοι είναι επίσης: Ι. Σύμφωνα με το Ν.860/5-1-1979: α) Η μητέρα χήρα με τρία (3) τέκνα εφόσον είναι υπόχρεη για τη διατροφή τους από οποιοδήποτε λόγο. β) Ο πατέρας με τρία (3) τέκνα εφόσον από οποιοδήποτε λόγο κατέστη τελείως ανίκανος για κάθε εργασία και δεν εργάζεται ή είναι ανάπηρος πολέμου με αναπηρία τουλάχιστον 70% και δεν εργάζεται. γ) Ο σύζυγος με τρία (3) τέκνα σε περίπτωση θανάτου της μητέρας των τέκνων ή εφόσον αυτή κατέστη τελείως ανίκανη για κάθε εργασία από οποιοδήποτε λόγο. δ) Τα ορφανά από πατέρα και μητέρα, εάν είναι τουλάχιστον τρία (3), αποτελούν ίδια οικογένεια και απολαμβάνουν αυτοδίκαια των ευεργετημάτων των Πολυτέκνων και τέκνων Πολυτέκνων και εφόσον τα θήλεα δεν έχουν ίδιους πόρους ζωής. Επισημάνσεις: Α. Σε όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις (α - δ) πρέπει επιπλέον να είναι: i)τα θήλεα άγαμα ή σε διάζευξη ή σε χηρεία και να τα συντηρεί ένας από τους γονείς τους ii)τα άρρενα ανήλικα iii)σπουδαστές μέχρι περατώσεως των σπουδών τους ή μαθητές τεχνών και επαγγελμάτων iv)ανίκανα προς εργασία από οποιοδήποτε λόγο ή ανάπηρα πολέμου, ανεξαρτήτως ηλικίας και στις δύο περιπτώσεις12
Δεν εκανα τιποτα απο αυτα, δεν δουλευα περυσι και ετσι νομιζα οτι δεν χρειαζοταν να το κανω αναδρομικα για τις προηγουμενες χρονιες. Να μην μπω στον κοπο για ενσταση..?
Δεν μου μετρησαν καθολου προυπηρεσια ουτε στα ΣΔΕ ουτε στην τυπικη. Ειναι δυνατον? Τοσα χαρτια προυπηρεσιας τοσων χρονων ειχα στο φακελο τα ξεχασαν ολα μαζι? Μπορουν να μου πουν οτι δεν υπηρχαν στο φακελο οτι δεν τα εστειλα? Απ'οτι ειδα δεν εχουν μετρησει καθολου προυπηρεσια και σε αλλες περιφερειες στην Αγγλικη Γλωσσα.