*

Αποστολέας Θέμα: Τα ιδιαίτερα τιμωρούνται μέχρι και με παύση  (Αναγνώστηκε 20812 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος pd

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Τα ιδιαίτερα τιμωρούνται μέχρι και με παύση
« Απάντηση #14 στις: Σεπτέμβριος 29, 2011, 11:28:46 πμ »
το καρφωμα που γινεται? σε ΣΔΟΕ η' σε Δ/θμια?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 03:23:49 »

Αποσυνδεδεμένος steven_seagal

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Σεπτέμβριος 29, 2011, 12:22:49 μμ »
kataggelies@sdoe.gr...ανωνυμα

και μην ακουω ανεκδοτα για καταγγελιες στην δευτεροβαθμια...κορακας κορακου ματι δεν βγαζει....

Αποσυνδεδεμένος ealevrid

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ Ο2.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Σεπτέμβριος 29, 2011, 12:57:27 μμ »
Ενώ ένας δικηγόρος ή γιατρός μπορεί να κάνει άνετα μάθημα σε σχολείο,να έχει το γραφείο-ιατρείο του το απόγευμα και το πιο αστείο να δίνει την κάρτα του στους μαθητές του σχολείου..επειδή έχει συμβεί το αναφέρω..

Αποσυνδεδεμένος mpesg

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Σεπτέμβριος 29, 2011, 01:21:48 μμ »
ελατε τωρα, τιποτα δεν θα γινει οσες καταγγελιες και να γινουν.................εχει καταντησει ανεκδοτο

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 03:23:49 »

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Σεπτέμβριος 29, 2011, 01:33:41 μμ »
Θα μου επιτρέψεις να εχω αντιθετη αποψη.
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος mpesg

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Σεπτέμβριος 29, 2011, 01:36:51 μμ »
Θα μου επιτρέψεις να εχω αντιθετη αποψη.
την παρανομια την καταδικαζω...............απλα εχω χασει την πιστη μου σε τετοιου ειδους καταγγελιες ,οπου αυτος που παρανομει δεν καταδικαζεται ποτε 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Αποσυνδεδεμένος PPE

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Σεπτέμβριος 29, 2011, 02:25:46 μμ »
Το μόνο που μπορείς να κάνεις για να καλύψεις κάοως τα νώτα σου είναι να αναλαμβάνεις παιδιά τα οποία γνωρίζεις ή ειναι συγγενικά σου άτομα. Τουλάχιστον αυτό έκανε κάπιοα διορισμένη που ξέρω. Αν και το να κάνει κάποιος μόνιμος ιδιαίτερα το θεωρώ ανήθικο, ειδικά αυτήν την εποχή που τόσα άνεργα παιδιά προσπαθούν να βγάλουν το ψωμί τους εκεί έξω στην αρένα

Ίσως δεν το έθεσα ξεκάθαρα... εννοώ για το φόβο που έχει ένας αδιόριστος εκπαιδευτικός που δουλεύει μόνο με ιδιάιτερα κ με το να μην κόβει αποδείξεις τι ακριβώς κίνδυνο διατρέχει μέσω καταγγελιών κ με ποιον τρόπο ακριβώς μπορεί να προφυλαχτεί. Φυσικά, αυτό που προαναφέρθηκε για ασφαλείς επιλογές μαθητών είναι μια κατεύθυνση.

Αποσυνδεδεμένος claire_t

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Σεπτέμβριος 29, 2011, 02:46:18 μμ »
Θα πρέπει να τον πιάσουν την ώρα που πληρώνεται (με τα λεφτα στο χέρι) γιατί αν τον πιάσουν απλά να κάνει μάθημα μπορεί να πει ότι το παιδί είναι μαθητής του στο σχολείο ή γνωστός ή συγγενής ή ό,τι άλλο θέλει και ότι τον βοηθάει λίγο σε κάτι ασκησούλες αφιλοκερδώς βεβαίως!

Αποσυνδεδεμένος PPE

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Σεπτέμβριος 29, 2011, 02:56:44 μμ »
Επομένως δεν είναι λίγο απίθανο να τη βρεις από γνωστούς σου; Πολύ τραβηγμένο μου ακούγεται.

Αποσυνδεδεμένος claire_t

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Σεπτέμβριος 29, 2011, 03:42:24 μμ »
Εγώ έχω βοηθήσει παιδάκι φίλης που έγραφε διαγώνισμα την άλλη μέρα και δεν της πήρα λεφτά εννοείται (και είμαι και αδιοριστη)..Το ιδιο μπορει να συμβει και σε διορισμενο, να βοηθησει ενα δικο του παιδι χωρις χρηματα. Ειτε ειναι αληθεια ειτε ψεματα αντε αποδειξε το!

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
  • The best is yet to come......
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Σεπτέμβριος 29, 2011, 03:48:22 μμ »
Θα πρέπει να τον πιάσουν την ώρα που πληρώνεται (με τα λεφτα στο χέρι) γιατί αν τον πιάσουν απλά να κάνει μάθημα μπορεί να πει ότι το παιδί είναι μαθητής του στο σχολείο ή γνωστός ή συγγενής ή ό,τι άλλο θέλει και ότι τον βοηθάει λίγο σε κάτι ασκησούλες αφιλοκερδώς βεβαίως!

Έχω πει για συγκεκριμένη περίπτωση γνωστού μου που τον βρήκαν σε σπίτι. ΔΕΝ έκανε μάθημα, απλά καθόταν στον καναπέ. Δεν είχε ούτε βιβλία έξω, ούτε τίποτα.
Είχε γίνει καταγγελία από φροντιστή στο ΣΔΟΕ, τον παρακολουθούσαν επί μία εβδομάδα, έμαθαν το πρόγραμμα του, οπότε ένα ωραίο απόγευμα, χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού όπου έκανε μάθημα (ο ίδιος είχε ειδοποιηθεί 5 λεπτά πιο μπροστά από κάποιον άλλο συνάδελφο του, αδιόριστο, που επίσης τον έπιασαν, αλλά πήγε μόνο για φορολογική παράβαση καθώς δεν έδινε αποδείξεις).. Μπήκαν μέσα στο σπίτι μαζί με εισαγγελέα και προσπαθούσαν να κάνουν το παιδί να τους πει ότι το έκανε μάθημα (ναι το παιδί!!!). Οι γονείς έλειπαν, και όταν ήρθαν προσπάθησαν να τους κάνουν και αυτούς να πουν ότι έκανε μάθημα.
Τελικά, δεν μπόρεσαν να αποδείξουν ότι έκανε μάθημα. Παρ' όλ' αυτά τον πήγαν στο δικαστήριο για φορολογική παράβαση (ΣΔΟΕ) και παρενέβη και η υπηρεσία και πέρασε ΕΔΕ.
Αθωώθηκε, μεν, αλλά ξόδεψε τόσα χρήματα σε δικηγόρους και ήταν τόση η συναισθηματική (και όχι μόνο) πίεση......

Για την ιστορία δεν ξανάκανε ιδιαίτερα!
Ειδικη Αγωγη: 18 χρονια!!!!!!

Πλεον αλλη πορεια για τα επομενα 20

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Σεπτέμβριος 29, 2011, 04:21:44 μμ »

Θα αναφέρω μερικές περιπτώσεις εκπαιδευτικών κυρίως διορισμένων, αλλά καί αδιόριστων που είναι πιο πιθανοί "στόχοι" για καταγγελίες:

1. Εκπαιδευτικοί που χρεώνουν πολλά με μικρό διδακτικό αποτέλεσμα, όπου ο πελάτης γονιός αισθάνεται απατημένος.

2. Εκπαιδευτικοί που στήνουν "φροντιστήρια"/γκρουπάδικα  σπίτια τους και γίνονται στόχος των φροντιστηριαρχών της περιοχής.

3. Εκπαιδευτικοί μόνιμοι ή μη με φροντιστηριακές επιτυχίες (αφού έχουν την δυνατότητα επιλογής...) σε τοπικές κοινωνίες που γίνονται επίσης στόχος φροντιστηριαρχών αλλά και "κοράκων" που θέλουν να πάρουν τη θέση τους...

Στο εγγύς μέλλον θα αποτελούν στόχο και οι εκπαιδευτικοί που αγοράζουν καινούριο αυτοκίνητο, ή καινούρια επώνυμα ρούχα, πράγμα αδύνατο με τους νέους μισθούς... Ο καταγγέλων μπορεί να είναι ο γείτονας ή και ο φθονερός συνάδελφος που δεν μπορεί να "χτυπήσει" ούτε ένα ιδιαίτερο...

Κατά τα άλλα οπωσδήποτε πρέπει να τηρηθεί η νομιμότητα και πρέπει να τιμωρούνται:
- όλοι οι μόνιμοι  που κάνουν ιδιαίτερα και πληρώνονται
- όλοι οι αδιόριστοι που κάνουν ιδιαίτερα και  πληρώνονται χωρίς να κόβουν απόδειξη
- να κλείνουν όλα τα  φροντιστήρια που δεν καταβάλουν στους εκπαιδευτικούς τους ότι οφείλουν από το νόμο...
  όχι και τόσο άσχετο...  ;)
- να συλαμβάνονται όλες οι κομμώτριες που κουρεύουν από σπίτι σε σπίτι και να τιμωρούνται παραδειγματικά, αφού τελευταία βγάζουν περισσότερα από κάθε "ιδιαιτεράκια"... και τόσοι άλλοι κλάδοι...όχι άσχετο...

Με την κρίση που βιώνουμε οι τιμές στα ιδιαίτερα έχουν πέσει πολύ χαμηλά, αφού και αυτοί που δεν έκαναν ψάχνουν τώρα διακαώς ένα συμπλήρωμα. Τα φροντιστήρια και κυρίως οι φροντιστηριάρχες θα αναγκαστούν έτσι να πιέσουν τις τιμές πολύ προς τα κάτω. Φυσικά, οι τελευταίοι θα αυξήσουν τις καταγγελίες σε υπερβολικό βαθμό. Πολλοί θα κλείσουν...Είναι θέμα επιβίωσης...

Με τους λίγους διορισμούς και τους χαμηλούς μισθούς οι πεινασμένοι αυξήθηκαν  και οι πίτα μίκρυνε...

ΥΓ1. Εγώ αναζητώ εναλλακτικούς τρόπους πληρωμών για να είμαι καλυμμένος. Δεν θα γίνω πιο αναλυτικός και πάλι, γιατί θα αρχίσει το τζέρτζελο και θα μας σβήσουν... ;D ;D ;D ;D

ΥΓ2. emmaki, μπράβο στην ΣΔΟΕ αυτής της περιοχής... Δεν κατάλαβε ο έρμος ιδιαιτεράκιας πως έπρεπε να δώσει το κάτι τις του και σ' αυτούς... Ψάχνει ο ΣΔΟΕ και τις κομμώτριες; ::)

« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 29, 2011, 05:09:13 μμ από panos2 »

Αποσυνδεδεμένος physikos13

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Σεπτέμβριος 29, 2011, 04:52:21 μμ »
panos2 θα αμοιβεσαι με ζαρζαβατικα, καμια σπανακοπιτα κτλ κτλ; ;D ;D ;D ;D
αντε να σε πιασει το σδοε να τρως τη σπανακοπιτα ;D ;D ;D την εκατσες

Αποσυνδεδεμένος john-πε06

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Σεπτέμβριος 29, 2011, 05:02:29 μμ »
Στην τελική,είναι θέμα επιβίωσης και αντοχών.Αν νομίζει κάποιος οτι δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα και αντέχει να πάρει το ρίσκο,κάνει ιδιαίτερα και με κλειστά μάτια.Αν έχει και έναν καλό δικηγόρο και έχει λίγο καλυμμένα τα νώτα του,δεν μπορεί να τον αγγίξει κανείς.
Όσο για τα φροντιστήρια-ρουφιάνους,ας κοιτάξουν να είναι συνεπείς στις δικές τους οικονομικές,φορολογικές και λοιπές υποχρεώσεις(όλοι ξέρουμε τι παίζεται ακόμα και στα μεγάλα φροντιστήρια) και ας αφήσουν αυτά που ξέρουν.Στο κάτω κάτω,καταγγελία δεν γίνεται μόνο από φροντιστήρια σε καθηγητές που κάνουν ιδιαίτερα αλλά και το αντίθετο σε περίπτωση που διάφορα ''περίεργα'' έχουν περιέλθει σε γνώση των τελευταίων...

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32750
  • Τελευταία: wwwwww
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1177498
  • Σύνολο θεμάτων: 19400
  • Σε σύνδεση σήμερα: 887
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αύγουστος 21, 2024, 05:10:38 μμ)