0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί να γίνει μετάθεση ή απόσπαση αναπληρωτή ( ή όπως αλλιώς μπορεί να ονομαστεί αυτό) σε περιοχή πλησιέστερη στον τόπο μόνιμης κατοικίας του για ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σοβαρούς λόγους υγείας.Για να προλάβω τυχόν ειρωνικά σχόλια αναφέρω ότι στη δήλωση των περιοχών πρώτες επιλογές είναι οι κοντινότερες περιοχές ( και σε γειτονικούς νομούς) αλλά στις επομενες επιλογές υπάρχουν και πιο μακρινές περιοχές για να εξασφαλιστεί ( όσο το δυνατό ) ένας μισθός για τους επόμενους μήνες. Μιλάω για υψηλό ποσοστό μόνιμης αναπηρίας και ανάγκη φροντίδας ενός εκ των δυο γονέων.
Συγνωμη για την επαναληψη του θεματος.Ειδικης κατηγοριας και εγω βρεθηκα μακρια απο το σπιτι μου γιατι ο διευθυντης δευτεροβαθμιας θα εστελνε σημερα τα κενα της ειδικοτητας μου, ενω τα αλλα εχουν ηδη σταλει.Ειχε προθεσμια ειπε μεχρι 8/9.Τοτε γιατι βιαστηκε το υπουργειο να καλεσει αναπληρωτες;Οσοι ειχαν πραγματικη αναγκη να ειναι στα σπιτια τους αδικηθηκαν πραγματικα.
κοριτσια χωρις να ξερω πολλα και χωρις να ειμαι σιγουρη,εχω την εντυπωση οτι μπορειτε να ζητησετε βελτιωση..ρωτηστε το κι αυτο
Εγω ξέρω ότι δεν γινεται να αποσπαστει αναπληρωτης σε άλλο μέρος εκτος απο τον νομο που προσληφθηκε